Merhaba canım yumurtlamadan 11gun sonra öğrendim çok silik çizgi ileHamileliğinizi ne zaman öğrendiniz ve nasıl?
Bende yumurtlamadan 3 gün sonra göğüs ağrısı ve büyümesi şikayeti yaşıyorum. Size hayırlı uğurlu olsun inşallah bebişinizRabbim isteyen herkese nasip etsinn
Canım hala regli olmadım olabilir Çarşamba test yaptım negatifti Aralık 14 ü regli oldum birkaç gün daha olmazsam tekrar kan tahlili vereceğimSanırım diğerleri de d.k hapının etkisiydi.
Evet adet düzensizliği olanlar tedavi görüyor ama 2 3 ay normale binmesi için zaman gerekiyormuş. Ama Çarşamba test yaptım erken gebelik negatif çıktı adetimde gecikti geç döllenme olabilir mi yani.Zaten kontrol hapını bıraktıktan sonra gebelik şansı normale göre artıyor. Hatta bunu tedavi olarak kullanan insanlar olduğunu bile duymuştum. Bu hapı bırakman yada kullanman göğüste karartma yapmaz elbette
Bence olabilir neden olmasınEvet adet düzensizliği olanlar tedavi görüyor ama 2 3 ay normale binmesi için zaman gerekiyormuş. Ama Çarşamba test yaptım erken gebelik negatif çıktı adetimde gecikti geç döllenme olabilir mi yani.
Canım az önce tuvalette adet olacak mıyım diye baktım rahim aşağı inmiş mi diye çok yukarda ve pembe kan geldi biraz lütfen dua et banaBence olabilir neden olmasın
Canım bugün karın ağrım bel ağrım var ve pembe leke geldi adet olacak gibiyim ama olmadım. Çarşamba tesrim negatif çıkmıştı geç döllenme olabilir mi hala regli olmadım geçen ay 14 ü olmuştum.Yok canım onu duymadım diğer belirtilerini duydum ama yaşayanlar var. Benimde bu ay göğsüm anlattığın gibi yumurtlamadan beri ve ben hamileyim ama işte seni heveslendirmekte istemiyorum sonradan insan çok üzülüyor
Canım olabilir tabi ama herkes yaşamıyor yerleşme kanaması belkide adet olup söküleceksinizCanım bugün karın ağrım bel ağrım var ve pembe leke geldi adet olacak gibiyim ama olmadım. Çarşamba tesrim negatif çıkmıştı geç döllenme olabilir mi hala regli olmadım geçen ay 14 ü olmuştum.
Zaten 32 gün oluyor adet olalı genelde 29. 30. Gün olurdum ama tabii doğum kontrol hapını bıraktığım için ne zaman olacağımı bilemiyorum. İlk defa böyle kan geldi benden hep direk başlarım adete lekelenme olmaz. Üstelik hiç adet öncesi sancım ağrım olmaz. İlk kanama ile sancı ağrı başlar bende. Ayrıca çok rahatsızım artık adet olacaksam da olayım. Yarın sabah erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba? Predictor Eraly varCanım olabilir tabi ama herkes yaşamıyor yerleşme kanaması belkide adet olup söküleceksinizadet gününüzun geçmesi lazım geç döllenme olursa çıkması için yani hafta içi tekrar testi tekrarlamalisin canim adet olmazsan
Pembe leke de beyaz akıntıyla birlikte geldi çok az ve açık renkliCanım olabilir tabi ama herkes yaşamıyor yerleşme kanaması belkide adet olup söküleceksinizadet gününüzun geçmesi lazım geç döllenme olursa çıkması için yani hafta içi tekrar testi tekrarlamalisin canim adet olmazsan
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben rahatsızdım kan verdim ama daha adete 10 günden fazla vardı beta 0.100 çıkmıştıEn garantisi kan canım geç döllenme olabilir ben 35. Günde çok düşük ve silik bir çizgiyle öğrendim 22 ydi betam herkes kimyasal sağlıksız gebelik vs dedi ama 9+2 deyiz çok şükür34. Güne kadar hep negatifti. Benim tek belirtim inanılmaz göğüs ağrısı oldu regl öncesinde yaşadığımdan çok daha şiddetli
Birde ilaç kullandım ben antibiyotik ağrı kesici öksürük hapı hamile olmadığımı düşündüm testler negatif çıkınca. Hatta ada çayı içtim dua edin varsa bir şey olmasınEn garantisi kan canım geç döllenme olabilir ben 35. Günde çok düşük ve silik bir çizgiyle öğrendim 22 ydi betam herkes kimyasal sağlıksız gebelik vs dedi ama 9+2 deyiz çok şükür34. Güne kadar hep negatifti. Benim tek belirtim inanılmaz göğüs ağrısı oldu regl öncesinde yaşadığımdan çok daha şiddetli
Son adet tarihim 22 Aralık bitiş 28 Aralık tek bir dafalik ilişkiye girdik yumurtalama günümde yani 4 ocakta o gün bugündür sırt ağrısı kasik ağrısı çok fazla var bugün kan tahlili verdim negatif çok mu erken yaptım şuan adetime 1 hafta var ama sırt ağrım Tavan kimsenin başına böyle birşey geldimi çok üzgünümEn garantisi kan canım geç döllenme olabilir ben 35. Günde çok düşük ve silik bir çizgiyle öğrendim 22 ydi betam herkes kimyasal sağlıksız gebelik vs dedi ama 9+2 deyiz çok şükür34. Güne kadar hep negatifti. Benim tek belirtim inanılmaz göğüs ağrısı oldu regl öncesinde yaşadığımdan çok daha şiddetli
Aynı hatayı bende yaptım canım çok erken daha beta kaç çıktıSon adet tarihim 22 Aralık bitiş 28 Aralık tek bir dafalik ilişkiye girdik yumurtalama günümde yani 4 ocakta o gün bugündür sırt ağrısı kasik ağrısı çok fazla var bugün kan tahlili verdim negatif çok mu erken yaptım şuan adetime 1 hafta var ama sırt ağrım Tavan kimsenin başına böyle birşey geldimi çok üzgünüm
Bunu nasıl anlıyorsunuz rahim aşağıda mi yukarda mi diyeCanım az önce tuvalette adet olacak mıyım diye baktım rahim aşağı inmiş mi diye çok yukarda ve pembe kan geldi biraz lütfen dua et bana
Canım inşallah vardır bebiş sen her ihtimale karşı yap testini adet olmazsan tekrar yaparsınPembe leke de beyaz akıntıyla birlikte geldi çok az ve açık renkli
Canım bende kadınlar kulübünde okudum elle bakıyorlarmış hamilelik var mı diye eğer rahim ağzı yumuşaksa hamileymişsin, sertse değilsin. Birde adet olacağın zaman rahim ağzı aşağıya doğru iner, regli dışarıya kolay atılsın diye. Google yaz "parmakla elle hamilelik anlaşılır mı kadınlar kulübü" diye çıkar tüm yorumlarBunu nasıl anlıyorsunuz rahim aşağıda mi yukarda mi diye
Tamam canım teşekkür ederimCanım inşallah vardır bebiş sen her ihtimale karşı yap testini adet olmazsan tekrar yaparsın
Orta parmağını içeriye doğru götür zor değiyorsa geride ama yarısına gelmeden hemen değiyorsa aşağıdaBunu nasıl anlıyorsunuz rahim aşağıda mi yukarda mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?