Bekle canım adetim 3 gün 4 gün geciksinValla beklicem yapmicam test iki tane aldım ikisini de şu an yapmayı düşünmüyorum
Oo baya olmuş ama işte strest yapınca da gecikiyor bir doktora git istersenAdetim yarın on gün
İnşallah canım Allah isteyen hak eden herkese verir inşallahYrn sabah kaset test yapicam bana dua et inşallah gebeyimdir
Valla hamileliğe de adete de özel hayatımıza da zarar veriyor ve etkiliyor. Çoğu kişi de gördüğüm şey umudu ne zaman kestim beklentiyi ne zaman bıraktım o zmaan hamile oldum. Özellikle eşlerimizi etkilediğinizde gebelik ihtimali daha da düşüyor. Yazık valla kendimize de eşlerimize de
Merhaba sizin sonuç ne oldu?İnşallah rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın
merhaba sonucunuz ne oldu?Ben aklımdan çıkartmaya çalıştıkça bazı sağlık durumları kafamı meşgul ediyor bugün tüm gün kusucak gibiyim kendi kendime dün tahlili verdin ya yok birşey diyorum her an adet olucakmisim gibi kaşık ağrısı en çokta sırt ağrısı
Ben daha test yapmadım hiç bir belirtim de yokMerhaba sizin sonuç ne oldu?
Adetine kaç gün var? benimde adetime 13 gün var özellikle geceleri aşırı kasık ağrım var. Bacaklarım çekiliyor. Adet ağrısı gibi aprı çekiyorum. Akıntım var. gelişini hissettiğim akıntılar bunlar. A bişey geldi diyorum lavaboya gdiyorum o derece. Bide göğüs hassasiyetim var. Öyle belirgin bulantım felan yok. Koku hassasiyeti de yok. Yorgunluk desen o bende hep var uzaktan çalışıyorum sürekli evdeyim D vitamini takviyesi veriyor doktorlar tahlillerde hep düşük çıkıyor. O yüzden o benim için ayırt edici bi durum değil. Doktora gittim bugün ultrason ile baktı kist vs. bişey yok dedi. Alttan muayene etti o kadar ağrı yapacak enfeksiyonunda yok en iyisi bekleyelim biraz dedi.Ben daha test yapmadım hiç bir belirtim de yok
Ben daha test yapmadım hiç bir belirtim de yok
Benim adetimden geçiyor yrn on iki gün ve sadece akıntım var tuvalete gidiyorum adet oldum diyorum ama bişey yok sadece akıntı şu an gene var iki gündür durmuştu şimdi gene başladı test aldım ama adetim hep düzensiz o yüzden hemen yapmayı düşünmüyorum inşallah ikimizde gebeyimdir test yapmaya çok korkuyorumAdetine kaç gün var? benimde adetime 13 gün var özellikle geceleri aşırı kasık ağrım var. Bacaklarım çekiliyor. Adet ağrısı gibi aprı çekiyorum. Akıntım var. gelişini hissettiğim akıntılar bunlar. A bişey geldi diyorum lavaboya gdiyorum o derece. Bide göğüs hassasiyetim var. Öyle belirgin bulantım felan yok. Koku hassasiyeti de yok. Yorgunluk desen o bende hep var uzaktan çalışıyorum sürekli evdeyim D vitamini takviyesi veriyor doktorlar tahlillerde hep düşük çıkıyor. O yüzden o benim için ayırt edici bi durum değil. Doktora gittim bugün ultrason ile baktı kist vs. bişey yok dedi. Alttan muayene etti o kadar ağrı yapacak enfeksiyonunda yok en iyisi bekleyelim biraz dedi.
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim, Allah isteyen ve hak eden herkese nasip eder inşallahKızlar hamileyim test yaptım anında çıktı bu gün adetimden on dördüncü gün on dört gündür gecikti bu gün cesaretim toparladım ve test yaptım anında çıktı size nasıl resim atcagimi bilmiyorum çok şükür RABBİM MMMMMMMM çocuk sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah aminnňnnnnnn
İnşallah canım inşallah en yakın zamanda sen de müjdeyi verirsin bizeCanım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim, Allah isteyen ve hak eden herkese nasip eder inşallah
Canım ilk testte yok gibi diğer testleri hiç kullanmadığım için bilmiyorumKızlar size de atmak istedim bata 4 gün var sizce ?
Merhaba peki normalde her adetten önce göğüsleriniz ağrır mı yani hassasiyet yaşar misinizYok canım onu duymadım diğer belirtilerini duydum ama yaşayanlar var. Benimde bu ay göğsüm anlattığın gibi yumurtlamadan beri ve ben hamileyim ama işte seni heveslendirmekte istemiyorum sonradan insan çok üzülüyor
Evet canım normalde azıcık ağrır. Ama bu sefer yandaki koyuluk pembe iken tamamen kahverengi oldu mesela sertleşti damarlar belirdi ve gerçekten çok açıyorlar dokunamiyorum sütyen bile bir numara büyük artikMerhaba peki normalde her adetten önce göğüsleriniz ağrır mı yani hassasiyet yaşar misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?