Erken hamilelik belirtisi

Aynen öyle canım benim gecikti ama birkaç gün pazartesi ya da yarın yapacağım test
Ben aklımdan çıkartmaya çalıştıkça bazı sağlık durumları kafamı meşgul ediyor bugün tüm gün kusucak gibiyim kendi kendime dün tahlili verdin ya yok birşey diyorum her an adet olucakmisim gibi kaşık ağrısı en çokta sırt ağrısı

Psikolojik galiba canım negatif çıktı benimde testim

Canım az önce tuvalette adet olacak mıyım diye baktım rahim aşağı inmiş mi diye çok yukarda ve pembe kan geldi biraz lütfen dua et bana
Pardon acaba buna nasıl bakılıyor benim adetime beş gün var ve merak içindeyim

Aynen öyle canım benim gecikti ama birkaç gün pazartesi ya da yarın yapacağım test
Ben aklımdan çıkartmaya çalıştıkça bazı sağlık durumları kafamı meşgul ediyor bugün tüm gün kusucak gibiyim kendi kendime dün tahlili verdin ya yok birşey diyorum her an adet olucakmisim gibi kaşık ağrısı en çokta sırt agrisi
Kan vermedim canım evde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
Adetine kaç gün var birde ilk idrar ile yaptın demi

Canım orta parmağınla bakıyorsun rahim ağzı yumuşarsa gebelik diyorlar. Normalde sert oluyor. Yumurtlama dönemi de yumuşar ama ıslaklıktan Doğruluk payını bilmiyorum.
Çok teşekkür ederim bilgi için anlayabilir miyim ya da beş gün önce çıkar mı bilmiyorum ama bu sabah erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı

Psikolojik galiba canım negatif çıktı benimde testim
Hayırlısı canım üzme kendini biraz daha geçerse kan testi verirsin ben biraz daha bekleyip test yapicam yaptığım zaman buraya yazarım ama gerçekten hiç belirtim yok test yapmaya korkuyorum adet sancıları yaşıyorum bu ay da full denedik bı günü bile boş götürmedim inşallah gebeyimdir akıntım bu gün gene arttı adet akıntısı olabilir mi

Çok erken dönemlerde belirtileri yorumlamamaya çalışın. Hamile de olabilirsiniz ama o tarih cok çok erken. Bir de tuo bebek ve asilam dönemi kullanılan şeyler gebelik belirtisi olusturabilir. Ama bütün bunlardan bağımsız hamile de olabilirsiniz tabu. Allah hayırlısı ile gebelik nasip etsin inşallah

Evet canım regli oldum akşam. Sağlık olsun zamanı değilmiş. Psikolojik olarak çok rahatladım regli olunca

Canım ben regli oldum akşam ve rahatladım gerçekten belirsizlik mafediyor insanı sabırlı olmak lazım. Bir de araştır bakalım her gün birlikte olmak sperm kalitesini düşürüyormuş, 1 gün durup 1 gün yani 2 günde bir özellikle sabah saatleri daha iyi oluyormuş. Zaten spermler 3 4 gün canlı kalabiliyor içeride, her gün birlikte olmak zorunda değiliz yani

Zamanını bekleyin gerçekten ben kendimi çok yıprattım. Hepsi boşa zamanı gelince olur zaten
Haklısınız her ay aynı şeyi diyorum ama kendimi erken gebelik testi yaparken buluyorum. Girdap gibi bir şey

Gerçekten dinleme belirtileri falan sadece ilaç kullanmamaya çalış. Dinledikçe psikolojik oluyor. Bende ki etkiler de doğum kontrol hapını bıraktığım ve rahatsızlandığım için demek ki. Özellikle göğüs ucu kararması d.k hapından olması çok ilginç. Ama oluyor demek ki. Bundan sonra kendime eziyet etmek istemiyorum. Bende sende etme, her şey olcağına varıyor.

Haklısınız her ay aynı şeyi diyorum ama kendimi erken gebelik testi yaparken buluyorum. Girdap gibi bir şey
Valla hamileliğe de adete de özel hayatımıza da zarar veriyor ve etkiliyor. Çoğu kişi de gördüğüm şey umudu ne zaman kestim beklentiyi ne zaman bıraktım o zmaan hamile oldum. Özellikle eşlerimizi etkilediğinizde gebelik ihtimali daha da düşüyor. Yazık valla kendimize de eşlerimize de

Teşekkür ederim canım bilgin için bende inşallah adet olmam

Bu gün test aldım ama yapmayı düşünmüyorum gerçek bı belirti gördüğüm zaman yapicam adet belirtisi dışında

Valla beklicem yapmicam test iki tane aldım ikisini de şu an yapmayı düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…