- 11 Ocak 2023
- 52
- 0
- 16
- 36
Canım ne yaptın kan testi verdin miYarın bir test yaparım sonra veririm canım duruma göre
Ben aklımdan çıkartmaya çalıştıkça bazı sağlık durumları kafamı meşgul ediyor bugün tüm gün kusucak gibiyim kendi kendime dün tahlili verdin ya yok birşey diyorum her an adet olucakmisim gibi kaşık ağrısı en çokta sırt ağrısıAynen öyle canım benim gecikti ama birkaç gün pazartesi ya da yarın yapacağım test
Psikolojik galiba canım negatif çıktı benimde testimBen aklımdan çıkartmaya çalıştıkça bazı sağlık durumları kafamı meşgul ediyor bugün tüm gün kusucak gibiyim kendi kendime dün tahlili verdin ya yok birşey diyorum her an adet olucakmisim gibi kaşık ağrısı en çokta sırt ağrısı
Pardon acaba buna nasıl bakılıyor benim adetime beş gün var ve merak içindeyimCanım az önce tuvalette adet olacak mıyım diye baktım rahim aşağı inmiş mi diye çok yukarda ve pembe kan geldi biraz lütfen dua et bana
Kan vermedim canım evde erken gebelik testi yaptım negatif çıktıCanım ne yaptın kan testi verdin mi
Canım orta parmağınla bakıyorsun rahim ağzı yumuşarsa gebelik diyorlar. Normalde sert oluyor. Yumurtlama dönemi de yumuşar ama ıslaklıktan Doğruluk payını bilmiyorum.Pardon acaba buna nasıl bakılıyor benim adetime beş gün var ve merak içindeyim
Ben aklımdan çıkartmaya çalıştıkça bazı sağlık durumları kafamı meşgul ediyor bugün tüm gün kusucak gibiyim kendi kendime dün tahlili verdin ya yok birşey diyorum her an adet olucakmisim gibi kaşık ağrısı en çokta sırt agrisiAynen öyle canım benim gecikti ama birkaç gün pazartesi ya da yarın yapacağım test
Adetine kaç gün var birde ilk idrar ile yaptın demiKan vermedim canım evde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
Çok teşekkür ederim bilgi için anlayabilir miyim ya da beş gün önce çıkar mı bilmiyorum ama bu sabah erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktıCanım orta parmağınla bakıyorsun rahim ağzı yumuşarsa gebelik diyorlar. Normalde sert oluyor. Yumurtlama dönemi de yumuşar ama ıslaklıktan Doğruluk payını bilmiyorum.
Hayırlısı canım üzme kendini biraz daha geçerse kan testi verirsin ben biraz daha bekleyip test yapicam yaptığım zaman buraya yazarım ama gerçekten hiç belirtim yok test yapmaya korkuyorum adet sancıları yaşıyorum bu ay da full denedik bı günü bile boş götürmedim inşallah gebeyimdir akıntım bu gün gene arttı adet akıntısı olabilir miPsikolojik galiba canım negatif çıktı benimde testim
Çok erken dönemlerde belirtileri yorumlamamaya çalışın. Hamile de olabilirsiniz ama o tarih cok çok erken. Bir de tuo bebek ve asilam dönemi kullanılan şeyler gebelik belirtisi olusturabilir. Ama bütün bunlardan bağımsız hamile de olabilirsiniz tabu. Allah hayırlısı ile gebelik nasip etsin inşallahMrb kızlar ben 26 aralikta yumurtalarim toplandi 1 tane toplandi oda canlanmadi suan ara verdim ilk tup bebek tedavim di 27 aralikta gogus agrim basladi hala da devam ediyo adetime de 11 gun var boyle bisey neden olmus olabilir bilgisi olan varmi cevaplarsaniz cok sevinirim
Evet canım regli oldum akşam. Sağlık olsun zamanı değilmiş. Psikolojik olarak çok rahatladım regli oluncaBen aklımdan çıkartmaya çalıştıkça bazı sağlık durumları kafamı meşgul ediyor bugün tüm gün kusucak gibiyim kendi kendime dün tahlili verdin ya yok birşey diyorum her an adet olucakmisim gibi kaşık ağrısı en çokta sırt agrisi
Adetine kaç gün var birde ilk idrar ile yaptın demi
Zamanını bekleyin gerçekten ben kendimi çok yıprattım. Hepsi boşa zamanı gelince olur zatenÇok teşekkür ederim bilgi için anlayabilir miyim ya da beş gün önce çıkar mı bilmiyorum ama bu sabah erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı
Canım ben regli oldum akşam ve rahatladım gerçekten belirsizlik mafediyor insanı sabırlı olmak lazım. Bir de araştır bakalım her gün birlikte olmak sperm kalitesini düşürüyormuş, 1 gün durup 1 gün yani 2 günde bir özellikle sabah saatleri daha iyi oluyormuş. Zaten spermler 3 4 gün canlı kalabiliyor içeride, her gün birlikte olmak zorunda değiliz yaniHayırlısı canım üzme kendini biraz daha geçerse kan testi verirsin ben biraz daha bekleyip test yapicam yaptığım zaman buraya yazarım ama gerçekten hiç belirtim yok test yapmaya korkuyorum adet sancıları yaşıyorum bu ay da full denedik bı günü bile boş götürmedim inşallah gebeyimdir akıntım bu gün gene arttı adet akıntısı olabilir mi
Haklısınız her ay aynı şeyi diyorum ama kendimi erken gebelik testi yaparken buluyorum. Girdap gibi bir şeyZamanını bekleyin gerçekten ben kendimi çok yıprattım. Hepsi boşa zamanı gelince olur zaten
Gerçekten dinleme belirtileri falan sadece ilaç kullanmamaya çalış. Dinledikçe psikolojik oluyor. Bende ki etkiler de doğum kontrol hapını bıraktığım ve rahatsızlandığım için demek ki. Özellikle göğüs ucu kararması d.k hapından olması çok ilginç. Ama oluyor demek ki. Bundan sonra kendime eziyet etmek istemiyorum. Bende sende etme, her şey olcağına varıyor.Ben aklımdan çıkartmaya çalıştıkça bazı sağlık durumları kafamı meşgul ediyor bugün tüm gün kusucak gibiyim kendi kendime dün tahlili verdin ya yok birşey diyorum her an adet olucakmisim gibi kaşık ağrısı en çokta sırt agrisi
Adetine kaç gün var birde ilk idrar ile yaptın demi
Valla hamileliğe de adete de özel hayatımıza da zarar veriyor ve etkiliyor. Çoğu kişi de gördüğüm şey umudu ne zaman kestim beklentiyi ne zaman bıraktım o zmaan hamile oldum. Özellikle eşlerimizi etkilediğinizde gebelik ihtimali daha da düşüyor. Yazık valla kendimize de eşlerimize deHaklısınız her ay aynı şeyi diyorum ama kendimi erken gebelik testi yaparken buluyorum. Girdap gibi bir şey
Teşekkür ederim canım bilgin için bende inşallah adet olmamCanım ben regli oldum akşam ve rahatladım gerçekten belirsizlik mafediyor insanı sabırlı olmak lazım. Bir de araştır bakalım her gün birlikte olmak sperm kalitesini düşürüyormuş, 1 gün durup 1 gün yani 2 günde bir özellikle sabah saatleri daha iyi oluyormuş. Zaten spermler 3 4 gün canlı kalabiliyor içeride, her gün birlikte olmak zorunda değiliz yani
Evde test olunca insan zor duruyor gerçektenBu gün test aldım ama yapmayı düşünmüyorum gerçek bı belirti gördüğüm zaman yapicam adet belirtisi dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?