- 5 Mart 2014
- 757
- 378
- 158
- Konu Sahibi boncukgumus
-
evet canım 18.haftamın içindeyim saol.inşallah isteyen herkeze verir allahım....Yaa gercekten cok destek oldun diger konumdada burdada Allah razi olsun.
Hamilemisin yani simdi.
Eger oyleyse rabbim kucagina almayi nasip etsin saglikla insallah.
Bende 6bucuk senelik evliligim boyunca ilk aydan itibaren hep bu yolda ugras verdim.
2asilama 4tup bebek
Dualar hatimler bitkisel nelerr neler denemedigim sey kalmadi.
İnsallah bu son olur.
Sizde cok ugrasmissiniz.insallah hersey yolunda gider ikimiz icinde.
hastaneye gittiğinde buradan ne olduğuna dair yaz mutlaka bakalım bu kez ne olacakEvettt hamilesinnnn.cok sukur yaa.coook sevindim insallah sag salim alirsin kucagina gule gule buyutursun
Tamam canm yazicam mutlaka.insallah embriyolarim iyi cikar.hastaneye gittiğinde buradan ne olduğuna dair yaz mutlaka bakalım bu kez ne olacak
benim adet azdı bölünmede sorun yoktu. 3-4 yada en fazla 5 oldu ama transfer için uygun olan kalan ilkinde 3 ikincisinde 2 idi her transferde 2 nakil oldu sadece ilkinde bir embiryom kalmıştı dondurdular oda olmamıştı tutmadı yani son transferde elimde 2 vardı 2sinide kodu doktor çok üzüldüm tekrar başa döneceğimi sandım elimde dondurulmuşta yoktu bu kez tuttu çok şükür bende kan pıhtılaşması çok fazla var 2 transfer yapıp olumsuz olunca doktor genetik testi istedi o zaman belli oldu bu sorun ilk transfer gününden beri her gün göbekten kan sulandırıcı iğnem var 18.haftamdayım 20.haftaya kadar devam sonra tekrar teste bakıcak eyer gerekirse doğuma kadar iğne kullanıcam.kan pıhılaşması çok olduğundan bebeğe oksijen gitmiyomuş ondan tutunmuyomuş meğer. tüp bebek konusu derya deniz konuş konuş bitmez nerelerden neler çıkıyor. bölünmede 8 ve 6idi bu aradaTamam canm yazicam mutlaka.insallah embriyolarim iyi cikar.
Senin embriyolarin nasildi.kacinci gun kac hucreliydi
Allah sifa versin arkadasim.insallah bisorun olmadan tamamlarsin gebeligini.benim adet azdı bölünmede sorun yoktu. 3-4 yada en fazla 5 oldu ama transfer için uygun olan kalan ilkinde 3 ikincisinde 2 idi her transferde 2 nakil oldu sadece ilkinde bir embiryom kalmıştı dondurdular oda olmamıştı tutmadı yani son transferde elimde 2 vardı 2sinide kodu doktor çok üzüldüm tekrar başa döneceğimi sandım elimde dondurulmuşta yoktu bu kez tuttu çok şükür bende kan pıhtılaşması çok fazla var 2 transfer yapıp olumsuz olunca doktor genetik testi istedi o zaman belli oldu bu sorun ilk transfer gününden beri her gün göbekten kan sulandırıcı iğnem var 18.haftamdayım 20.haftaya kadar devam sonra tekrar teste bakıcak eyer gerekirse doğuma kadar iğne kullanıcam.kan pıhılaşması çok olduğundan bebeğe oksijen gitmiyomuş ondan tutunmuyomuş meğer. tüp bebek konusu derya deniz konuş konuş bitmez nerelerden neler çıkıyor. bölünmede 8 ve 6idi bu arada
allah gönlüne göre versin inş. dediğim gibi dönünce yaz kaç tane var kaça bölündü ne olacak bende merak ettimAllah sifa versin arkadasim.insallah bisorun olmadan tamamlarsin gebeligini.
6ve8hucreli iyiymis.benm hep 2hucreli oluyo
Bu sefer seytanin bacagini kirarimda bol bol bolunurler embriyolarim insallah.bende senin gibi anne adayi olurum
yaşı 20 ile 30 arası olup erken menapoz durumu olan var mı aranız da tüp bebek tedavi esnasında yumurtaları boş çıkanlar tüp bebek konusunda bile şansı düşük olan arkadaşlarımız var mı aranız da? fsh yüksek amh değeri düşük olanlar benim durumumda olanlar varsa konuşmak istiyorum neler yaptınız neler yapıyorsunuz hamile kalabilen var mı? tüp bebekte transfere bile gelemiyorum ben bu durumda olanlar varsa yazabilir mi (benim yaşım 26)
yaşı 20 ile 30 arası olup erken menapoz durumu olan var mı aranız da tüp bebek tedavi esnasında yumurtaları boş çıkanlar tüp bebek konusunda bile şansı düşük olan arkadaşlarımız var mı aranız da? fsh yüksek amh değeri düşük olanlar benim durumumda olanlar varsa konuşmak istiyorum neler yaptınız neler yapıyorsunuz hamile kalabilen var mı? tüp bebekte transfere bile gelemiyorum ben bu durumda olanlar varsa yazabilir mi (benim yaşım 26)
Aynı şekilde bende 26 yaşındayım aılemde erken menapoz var ve bnm Başımada geldi yumurta rezervlerım azalmış tüp bebek denıycekdık bunun için bile geç kalmış olabılırsın dedı doktor ve yıkıldım ıkı senelik evlıyım ve bebegımız yok tup bebek denesek şansımız nedır hıc anne olamıycakmıyım hıc bılmıyorumyaşı 20 ile 30 arası olup erken menapoz durumu olan var mı aranız da tüp bebek tedavi esnasında yumurtaları boş çıkanlar tüp bebek konusunda bile şansı düşük olan arkadaşlarımız var mı aranız da? fsh yüksek amh değeri düşük olanlar benim durumumda olanlar varsa konuşmak istiyorum neler yaptınız neler yapıyorsunuz hamile kalabilen var mı? tüp bebekte transfere bile gelemiyorum ben bu durumda olanlar varsa yazabilir mi (benim yaşım 26)
ben menapoza girdim ban denilen tüp bebek olmaz yumurta yok yumurta transferiyle anne olursun dediler denedik kıbrısta üç haftalıkken kaybettik rahim duvarını tutunmayı bırakmışlar sebepsiza yere sonra aradan altı yıl geçti arkadaşımın biri kirpi eti ye yumurtalıkları çalıştırır kadın hastalıklarına iyi gelir dedi önce iğrenç geldi ama sonra çocuk sahibi olmayı düşününce tamam dedim bulduk yedim. iki ay sonra regl olmaya başladım inanamadık doktora gittim dediki bu regl değil fsh 50 lerde çıkıyor bbaşka bişey var kürtaj yapalım dedi izin vermedim aradan zaman geçti sonra kasık ağrısı şikayetiyle doktora gittim demez mi beş haftalık hamilesin inanamadım allah o mutluluğu herkeze yaşatsın. İnanın hiçbirşey imkansız değil şu an dört aylık hamileyim ve kızım olacak allah herkeze nasip etsin . darısı başınıza arkadaşım. bunu neden yazıyorum herkeze umut olsun olmaz diye bişey yok .Bende 26yasindayim.4.tupbebegi yaptiriyorum.bana erken menepoz denmedi ama benmde yumurtalarim az ve kalitesiz oluyo.ilk tupbebekte transfer bile olmamisti.digerlerindeyse embriyolar 3.gune cikmiyolar.bolunme duruyo.
Cumartesi opum var.bakalim busefer nasil olacak.rabbime sigindim.artik stres uzuntu yapmiyorum.olmazsa vardir bi hayir.yapcak bisey yok.
İnsallah bizde bigun o guzel haberi alip anne oluruz.
Aa ilk defa duydum kirpi eti.nerden bulabiliriz bilmiyorumki.ben menapoza girdim ban denilen tüp bebek olmaz yumurta yok yumurta transferiyle anne olursun dediler denedik kıbrısta üç haftalıkken kaybettik rahim duvarını tutunmayı bırakmışlar sebepsiza yere sonra aradan altı yıl geçti arkadaşımın biri kirpi eti ye yumurtalıkları çalıştırır kadın hastalıklarına iyi gelir dedi önce iğrenç geldi ama sonra çocuk sahibi olmayı düşününce tamam dedim bulduk yedim. iki ay sonra regl olmaya başladım inanamadık doktora gittim dediki bu regl değil fsh 50 lerde çıkıyor bbaşka bişey var kürtaj yapalım dedi izin vermedim aradan zaman geçti sonra kasık ağrısı şikayetiyle doktora gittim demez mi beş haftalık hamilesin inanamadım allah o mutluluğu herkeze yaşatsın. İnanın hiçbirşey imkansız değil şu an dört aylık hamileyim ve kızım olacak allah herkeze nasip etsin . darısı başınıza arkadaşım. bunu neden yazıyorum herkeze umut olsun olmaz diye bişey yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?