erken menapoz ve tüp bebek!

evet canım 18.haftamın içindeyim saol.inşallah isteyen herkeze verir allahım....
bende 6 yıllık evliyim ilk 3 yıl ben istemedim olmasın diye uğraştım sonrada istedim olmadı ... hayat bu ya olmadıkça kafayı yedim desem yeri hepimiz çok emek veriyoruz allah sağlıkla kucağımıza aldığımız günü görmeyi nasip eder inşallah.. bildiğim ne varsa paylaşırım umarım herşey gönlünce olur...

Tamam canm yazicam mutlaka.insallah embriyolarim iyi cikar.
Senin embriyolarin nasildi.kacinci gun kac hucreliydi
benim adet azdı bölünmede sorun yoktu. 3-4 yada en fazla 5 oldu ama transfer için uygun olan kalan ilkinde 3 ikincisinde 2 idi her transferde 2 nakil oldu sadece ilkinde bir embiryom kalmıştı dondurdular oda olmamıştı tutmadı yani son transferde elimde 2 vardı 2sinide kodu doktor çok üzüldüm tekrar başa döneceğimi sandım elimde dondurulmuşta yoktu bu kez tuttu çok şükür bende kan pıhtılaşması çok fazla var 2 transfer yapıp olumsuz olunca doktor genetik testi istedi o zaman belli oldu bu sorun ilk transfer gününden beri her gün göbekten kan sulandırıcı iğnem var 18.haftamdayım 20.haftaya kadar devam sonra tekrar teste bakıcak eyer gerekirse doğuma kadar iğne kullanıcam.kan pıhılaşması çok olduğundan bebeğe oksijen gitmiyomuş ondan tutunmuyomuş meğer. tüp bebek konusu derya deniz konuş konuş bitmez nerelerden neler çıkıyor. bölünmede 8 ve 6idi bu arada

Allah sifa versin arkadasim.insallah bisorun olmadan tamamlarsin gebeligini.
6ve8hucreli iyiymis.benm hep 2hucreli oluyo
Bu sefer seytanin bacagini kirarimda bol bol bolunurler embriyolarim insallah.bende senin gibi anne adayi olurum

Allah sifa versin arkadasim.insallah bisorun olmadan tamamlarsin gebeligini.
6ve8hucreli iyiymis.benm hep 2hucreli oluyo
Bu sefer seytanin bacagini kirarimda bol bol bolunurler embriyolarim insallah.bende senin gibi anne adayi olurum
allah gönlüne göre versin inş. dediğim gibi dönünce yaz kaç tane var kaça bölündü ne olacak bende merak ettim

arkadaşlar bende önümüzdeki ay tedaviye başlamayı düşünüyorum umarım bir sorun olmaz 1 yıl önce yumurta rezervimin az olduğunu öğrendim ancak hazırlanabildik . maddi olarak hazır olmak istedim ama rezerv ne durumda bilmiyorum. bu hafta sonu acıbademe dr,la görüşmeye gidicem bakalım ne diycek. belkide hemen başlicaz .şimdiden heyecan bastı

Abimin eşide erken menapoz var gecen sene ilk tüp bebek denemelerinde bir oğlumuz oldu 1.5 yillik evli olduklari halde devlet raporu ile yaptilar tüp bebeği. sadece bir yumurtasi vardi

Merhaba hanımlar aynı sorunu ben de yaşıyorum. Sadece 7 yumurtam varmış ve erken menopoz olabilirmişim, eşimde de azospermi var malesef. 2 kere tüp bebek denedik olmadı. Hiç transfer aşamasına bile gelemedik
1ay kadar oldu 2. denemeyi yaptıralı. Dolayısıyla hem maddi hem manevi toparlanmamız lazım bir sonraki deneme için. Bu arada da araştırıyorum elimden geldiğince.
Siz hangi doktorlara gittiniz acaba? Neler tavsiye edersiniz?

Lütfen bebeği olmayan arkadaşlar okuyun;Bebek sahibi olmak istiyorsanız önce bir medipole uğrayın derim.Mustafa ACET daha önce memorial de görev almış bir doktortur.O kadar tecrübeli ki diğer doktorlarda boşuna zaman ve umudunuzu kaybetmeyin derim...Biz 11 yıllık evli bir çiftiz 2 aşılama 1 tüp bebek denemesi hepsi başarısız ama bunları yapan bütün doktorlar hiç problem yok diyorlar...Siz anlıyorsunuz bir problem olduğunu neden olmuyor peki diyorsunuz...Araştırma gereği bile duymuyor bazı doktorlar 11 yıl uzun süre deyip tüp bebek yapalım diyorlar...Rahim filmi istiyorlar ve burda devreye tecrübe ve işine hakimiyet işin içine giriyor .Malesef detaylı bakmadıkları için en ufak basitmiş gibi görünen büyük problemi gözden kaçırdılar ve bunda birşey yok deyip salladılar. İnanın ben bu olayı memorialde yaşadım hemde türkiyenin 1 numarası dedikleri doktorda yaşadım hala bizi ikna etmeye çalışıyorlardı tüp bebek yapalım diye daha önce nette araştırmıştım histeroskopi diye bir olay var rahim inclenmesi diye avrupanın bazı ülkelerinde bu işlem yapılmadan tüp bebek yapılması yasak.11 yıl bekleyişte sizde tecrübe kazanıyorsunuz ve araştırıyorsunuz ve sonra araştırmaya başladık ne yapmalıyız hangi doktora gitmeliyiz neye göre gitmeliyiz ve sonra gördikki prof,doç,bunların pek önemi yok her işin bir eğli var tecrübelisi ve en ufak ayrıntıyı gözden kaçırmayan bir doktor ve ekibi vardı ve doktorumuzu sonunda bulduk rahim filmini yorumladı o türkiyenin bir numarasının ve tv programlarında sabah akşam gördüğünüz diğer doktorlar birşey yok derken mustafa ACET diğer doktorların bir şey yok dedikleri problemi buldu kafasına takılmıştı bir kere işte sonunda rabbimin derdini veren dermanınıda veririr bilince bir doktor dedik ne yapalım tüp bebek yapalımmı dedik hayır demesini bekledik rahimdeki problemi nasıl çözecekti diye bekliyoruz bize histeroskopi dedi önce rahimini incelemem gerekiyor dedi...Ve haklı çıktı rahimim rahim filmimdekiyle iligisi olmayan çok kötü durumdaydı.İşlem sonrası bize verdiği videoda gördükki rahimim baştan yaratılmıştı.Bize 4-5 ay bekleyeceğiz dedi.Aynen söylediği gibi yaptık 4-5 ay sonra yine geldik doktorumuza şimdi tüp bebek yapabilriz dedi kasım 2014 te tüp bebeğe başladık malesef yumurta rezervi çok kötü ve zor gruba giren ve yumurtalık rezervi yetersiz olan rahim kavitesinin kötü durumuyla hamile kalma şansı olmayan bir hastaydım...Ve mucize doktorumun bilgi ve tecrübesiyle en ince ayrıntıyı bile gözden kaçırmamasıyla tek yumurtayla hamile kalmamı sağladı,evet artık hamileydim inanamadım.Mustafa ACET işte türkiyenin gerçek 1 numarası böyle bir olur...Oun için bu bir iş değildi biz onun ailesiydik öyle görüyor bütün hastalarını Hamileliğime en az bizim kadar sevinmesi ve mutlu olduğununu görmek rabbimin doktorumuzu bize boşuna vesile etmediğini gösterdi.Çünkü biliyordu ki rabbimin bir kulunun sevinmesi rabbinide sevindirir hergününü aynı geçimiyordu sürekli düşünüyordu buyüzden az konuşurdu hergün tecrübesine ,tecrübe ekliyor araştırıyor masa başı doktoru kesinlikle değil sürekli bir koşuşturmaca içinde...Mustafa acet hakkında asla kötü düşünmüyorsunuz tedavide aynı şekilde bu doktor yapar deyip hiç stres yapmıyorsunuz. Azmini görüyorsunuz sizi anladığını biliyorsunuz sizin derdinizi kendi derdi gibi sahiplenmesi okadar etkileyiciydiki bu yazdıklarım ona az gelir inanın en ufak abartma yok yazdıklarımda inanın herkes mustafa Aceti tanısın bilsin istiyorum bütün anne baba olmayı bekleyen ailelerin daha fazla tüp bebekte bütün doktorlar aynı şeyi yapıyor saf satalarıyla uyutulmalarına göz yumamıycam her doktor aynı şeyi yapmıyor işte...Yukarıda yazdığım özellikler her doktorda yok işte buyüzden her doktor aynı şeyi yapmıyor.Derdini veren gerçekten dermanını veriyor buna inanın yeterki doktor Mustafa ACET gibi derdi bulabilsin...Rabbim bütün bebek isteyen ailelerin yolunu Mustafa ACETle karşılaştırıp bebişlerine kavuşmalarını sağlasın... Allah senden razı olsun Mustafa ACET çok özel bir insan ve doktorsun hakkın ödenmez seni rabbim her gittiğin yolda yanında olup yardımcın olsun.Senin gibi dürüst, profesyonel ve tecrübeli doktorlara çok ihityaç var.

[QUOTERabbim T, post: 38177571, member: 631789"]Lütfen bebeği olmayan arkadaşlar okuyun;Bebek sahibi olmak istiyorsanız önce bir medipole uğrayın derim.Mustafa ACET daha önce memorial de görev almış bir doktortur.O kadar tecrübeli ki diğer doktorlarda boşuna zaman ve umudunuzu kaybetmeyin derim...Biz 11 yıllık evli bir çiftiz 2 aşılama 1 tüp bebek denemesi hepsi başarısız ama bunları yapan bütün doktorlar hiç problem yok diyorlar...Siz anlıyorsunuz bir problem olduğunu neden olmuyor peki diyorsunuz...Araştırma gereği bile duymuyor bazı doktorlar 11 yıl uzun süre deyip tüp bebek yapalım diyorlar...Rahim filmi istiyorlar ve burda devreye tecrübe ve işine hakimiyet işin içine giriyor .Malesef detaylı bakmadıkları için en ufak basitmiş gibi görünen büyük problemi gözden kaçırdılar ve bunda birşey yok deyip salladılar. İnanın ben bu olayı memorialde yaşadım hemde türkiyenin 1 numarası dedikleri doktorda yaşadım hala bizi ikna etmeye çalışıyorlardı tüp bebek yapalım diye daha önce nette araştırmıştım histeroskopi diye bir olay var rahim inclenmesi diye avrupanın bazı ülkelerinde bu işlem yapılmadan tüp bebek yapılması yasak.11 yıl bekleyişte sizde tecrübe kazanıyorsunuz ve araştırıyorsunuz ve sonra araştırmaya başladık ne yapmalıyız hangi doktora gitmeliyiz neye göre gitmeliyiz ve sonra gördikki prof,doç,bunların pek önemi yok her işin bir eğli var tecrübelisi ve en ufak ayrıntıyı gözden kaçırmayan bir doktor ve ekibi vardı ve doktorumuzu sonunda bulduk rahim filmini yorumladı o türkiyenin bir numarasının ve tv programlarında sabah akşam gördüğünüz diğer doktorlar birşey yok derken mustafa ACET diğer doktorların bir şey yok dedikleri problemi buldu kafasına takılmıştı bir kere işte sonunda rabbimin derdini veren dermanınıda veririr bilince bir doktor dedik ne yapalım tüp bebek yapalımmı dedik hayır demesini bekledik rahimdeki problemi nasıl çözecekti diye bekliyoruz bize histeroskopi dedi önce rahimini incelemem gerekiyor dedi...Ve haklı çıktı rahimim rahim filmimdekiyle iligisi olmayan çok kötü durumdaydı.İşlem sonrası bize verdiği videoda gördükki rahimim baştan yaratılmıştı.Bize 4-5 ay bekleyeceğiz dedi.Aynen söylediği gibi yaptık 4-5 ay sonra yine geldik doktorumuza şimdi tüp bebek yapabilriz dedi kasım 2014 te tüp bebeğe başladık malesef yumurta rezervi çok kötü ve zor gruba giren ve yumurtalık rezervi yetersiz olan rahim kavitesinin kötü durumuyla hamile kalma şansı olmayan bir hastaydım...Ve mucize doktorumun bilgi ve tecrübesiyle en ince ayrıntıyı bile gözden kaçırmamasıyla tek yumurtayla hamile kalmamı sağladı,evet artık hamileydim inanamadım.Mustafa ACET işte türkiyenin gerçek 1 numarası böyle bir olur...Oun için bu bir iş değildi biz onun ailesiydik öyle görüyor bütün hastalarını Hamileliğime en az bizim kadar sevinmesi ve mutlu olduğununu görmek rabbimin doktorumuzu bize boşuna vesile etmediğini gösterdi.Çünkü biliyordu ki rabbimin bir kulunun sevinmesi rabbinide sevindirir hergününü aynı geçimiyordu sürekli düşünüyordu buyüzden az konuşurdu hergün tecrübesine ,tecrübe ekliyor araştırıyor masa başı doktoru kesinlikle değil sürekli bir koşuşturmaca içinde...Mustafa acet hakkında asla kötü düşünmüyorsunuz tedavide aynı şekilde bu doktor yapar deyip hiç stres yapmıyorsunuz. Azmini görüyorsunuz sizi anladığını biliyorsunuz sizin derdinizi kendi derdi gibi sahiplenmesi okadar etkileyiciydiki bu yazdıklarım ona az gelir inanın en ufak abartma yok yazdıklarımda inanın herkes mustafa Aceti tanısın bilsin istiyorum bütün anne baba olmayı bekleyen ailelerin daha fazla tüp bebekte bütün doktorlar aynı şeyi yapıyor saf satalarıyla uyutulmalarına göz yumamıycam her doktor aynı şeyi yapmıyor işte...Yukarıda yazdığım özellikler her doktorda yok işte buyüzden her doktor aynı şeyi yapmıyor.Derdini veren gerçekten dermanını veriyor buna inanın yeterki doktor Mustafa ACET gibi derdi bulabilsin...Rabbim bütün bebek isteyen ailelerin yolunu Mustafa ACETle karşılaştırıp bebişlerine kavuşmalarını sağlasın... Allah senden razı olsun Mustafa ACET çok özel bir insan ve doktorsun hakkın ödenmez seni rabbim her gittiğin yolda yanında olup yardımcın olsun.Senin gibi dürüst, profesyonel ve tecrübeli doktorlara çok ihityaç var.[/QUOTE]
Canim rabbim kucagina almayi nasip etsin inşallah benim adet düzensizliğim var vee es esimde sperm hareketi sorunumuz var 13 yillik evliyim gecen sene ilk tüp bebek denemenizde hamile kaldim ikizlerime erken doğum oldu ve yasamadilar msd

Selam bende bir erken menopoz hastasıyım. yaşım 26 ancak yumurtalıklarım 40 ın üzeri ne yazıkki. 3. tüp bebek tedavisindeyim. 2. sinde kızıma hamile kaldım ve şimdi kızıma bir kardeş daha istiyorum. cumartesi opu yapıldı. 2 yumurta toplanmış bir tanesi döllenmiş onun da bölünüp bölünmediğini henüz bilmiyorum bakalım inşallah o tek yumurtam da kaliteli olurda kızıma bir kardeş olur.

Aynı şekilde bende 26 yaşındayım aılemde erken menapoz var ve bnm Başımada geldi yumurta rezervlerım azalmış tüp bebek denıycekdık bunun için bile geç kalmış olabılırsın dedı doktor ve yıkıldım ıkı senelik evlıyım ve bebegımız yok tup bebek denesek şansımız nedır hıc anne olamıycakmıyım hıc bılmıyorum

ben menapoza girdim ban denilen tüp bebek olmaz yumurta yok yumurta transferiyle anne olursun dediler denedik kıbrısta üç haftalıkken kaybettik rahim duvarını tutunmayı bırakmışlar sebepsiza yere sonra aradan altı yıl geçti arkadaşımın biri kirpi eti ye yumurtalıkları çalıştırır kadın hastalıklarına iyi gelir dedi önce iğrenç geldi ama sonra çocuk sahibi olmayı düşününce tamam dedim bulduk yedim. iki ay sonra regl olmaya başladım inanamadık doktora gittim dediki bu regl değil fsh 50 lerde çıkıyor bbaşka bişey var kürtaj yapalım dedi izin vermedim aradan zaman geçti sonra kasık ağrısı şikayetiyle doktora gittim demez mi beş haftalık hamilesin inanamadım allah o mutluluğu herkeze yaşatsın. İnanın hiçbirşey imkansız değil şu an dört aylık hamileyim ve kızım olacak allah herkeze nasip etsin . darısı başınıza arkadaşım. bunu neden yazıyorum herkeze umut olsun olmaz diye bişey yok .

Aa ilk defa duydum kirpi eti.nerden bulabiliriz bilmiyorumki.
Bikeremi yenilecek yoksa duzenli yemekmi lazim.
Hayirli olsun saglikla kucaginiza alin kizinizi dariisi tum isteyenlere insllah.
Allah ol demis olmus rabbimin hikmeti.
Kun fe yekun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…