- Konu Sahibi firstNimbus
-
bak bunu düşünelim belkide oyüzden olmuyor bizim aynı noktada kesin karşılaşmamız gerekiyor sanırım.. kader aglarını örmeye çalışıyo biz direniyoruz...kızzz kuzenimin eşi hava yüzbaşı çoğu zaman evde olamıyor oda bizi çağırıp duruyor yanına.beraber giderik artık al sana birsürü misafir derizkaydirigubbakcemile3 hem konaklamayıda bedavaya getirmiş oluruzalkisalkisalkisalkisalkisalkis ben sana yaparım iğnelerini sen bana artık:içelim:
bak bunu düşünelim belkide oyüzden olmuyor bizim aynı noktada kesin karşılaşmamız gerekiyor sanırım.. kader aglarını örmeye çalışıyo biz direniyoruz...
ilaçlarda dahilll 5 milyarı bulur............
inan bana biz yeri tuttursak zamanı tutturamayız kesin... birazda öyle oyalanırız... bak bunda var bişey adet tarihlerimiz bile nerdeyse aynı...yerimseniben vereliniortak ha şunu bileydin canım.biz niye daha önce düşünemedik ki bunu:hulya:
inan bana biz yeri tuttursak zamanı tutturamayız kesin... birazda öyle oyalanırız... bak bunda var bişey adet tarihlerimiz bile nerdeyse aynı...
Canım geçmiş olsun.Çok üzüldüm.Ama tanrıya şükür etmek lazım der annem bundan da kötü şeyler ola bilir der.TAnrım sağlık versin ...Zaman önümüzde...Tanrım hepimizin kucağını doldurup ta sevindirsin bizi inşallah..
tamamdır yaşadın sende banada öyle derler (sinirli olmadığımda) elim hafifmiş.... belki böylesi daha ugurlu gelir düğünlerdeki pasta merasimi gibi geldi sen bana ben sanakaydirigubbakcemile3:lepi:canım diyorum ya olacak bu iş diyekaydirigubbakcemile3
bak gör birdahaki ayda biz hemen hemen aynı tarihlerde adet oluruz.hem benim elim çok hafifmiş herkez öyle derdi de son tedavimde kendi iğnelerimi kendim yapınca öyleymiş gerçekten dedimsırnaşık şeysırnaşık şey
tamamdır yaşadın sende banada öyle derler (sinirli olmadığımda) elim hafifmiş.... belki böylesi daha ugurlu gelir düğünlerdeki pasta merasimi gibi geldi sen bana ben sanakaydirigubbakcemile3:lepi:
allah isterse mucize gerçekleşir.. yaptır için rahatlasın banada bundan öncekinde tekrar yaptır demişlerdi.. şimdikindede 10 çıktı iki gün sonra yine yaptırdım 1 küsür çıkmıştı.. aman insan umutlanıyo işte son ana kadar...şimdi benim cuma günü testim 0.1 çıktı ve şakır şakır kanamam var ya.yinede gidip yarın testimi yaptıracağım ne olursa olsun test günü testinizi yaptırın demişlerdi.olmaz olmaz ya birde hamile çıkarmışım.ne hayal di mi ama......
inşallah bitanem rabbimm en yakın zamanda sana mucizeni doğal yoldan yaşatır bitanem dualarım seninle ve bütün anne olmak için uğraşan arkadaşlarım için rabbim yeterki ol desin canım bakmışsın birdahaki aya bize kendiliğinden gelen mucizeni anlatırsın inşallah
allah isterse mucize gerçekleşir.. yaptır için rahatlasın banada bundan öncekinde tekrar yaptır demişlerdi.. şimdikindede 10 çıktı iki gün sonra yine yaptırdım 1 küsür çıkmıştı.. aman insan umutlanıyo işte son ana kadar...
desene tedavimiz esnasında seni el bebek gül bebek tutacağız.yoksa moraracak heryanım galibafisfisfis şaka biryana çok seviyorum tedavide olduğum zamanları ben.herkez prensesmişim gibi davranıyor valla.kayınvalidem bile bu tedavide herşeyi ayağıma getirdi sağolsun.birde doğulular gelinlerin onlara hizmet etmesi gerekiyor anlayışlarına örflerine göre sonuçta....
işte canım benim demek istediğimde oya sonu kötü bitse bile üzüntüsü geçince hemen keşke yeni tedaviye başlayabilsem diye heyacanlanıyorum... sanki hamileymiş gibi oluyor insan 12 gün olsada... bana hizmet etcek bi eşim oluyo ama olsun..
neyse canım kocişimin canı sıkılmış gelde film izleyelim diyor.... görüşürüzzz kocaman öpüyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?