Erken renilen negatif sonucu eime syleyip syleme arasnda kararsz kaldm.Yardm

ne bilimm istanbull varkennn ankaraya gitmeyii pekk düşünmemmm heraldee....ama belkide nasibiniz ordadırrr:)))

lansorcum öncelikle allah sabır versin canım
ama lütfen umudunu kaybetme
ben 2 kere istanbulda olumsuz sonuçtan sonra ankarada 3.tedavimi oldum
ve elhamdülillah ikizlerime hamileyim....
rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin
ben hepinize şiddetle mayayı tavsiye ediyorum kızlarrrr...
bana istanbuldaki doktorum asla olmaz gözüyle bakıyordu
eşime bile demiş ki umutlanma olmaz fsh çok yüksek
ama mayada osman hoca saolsun hiç olumsuz düşünmedi....
allah sizlerede nasip etsin inşallah bu duyguyu
şimdi iki kızımla birlikte yola devam ediyoruzkaydirigubbakcemile5
ama kızlar hepinize benden tavsiye öyle tedavi olumsuz sonuçlandı diye hayata küsmeyin
inanın tedaviden pozitif sonuçtan sonrası daha zor geciyor
her an acabalarla geciyormafoldumben
onun için sakın ümidinizi kaybedipte bebeklerinizin sizden gitmelerine izin vermeyin
rabbim hepinizin gönlüne göre versin

inşallahhh canım.desteğin için çok teşekkür ederim.kendine ve kızlarına çok iyi bakopuyorumnanaktan

rabbim tamamına erdirsin canımmm...ne güzel 2 tane kız annesi olucaksın inşşş...rabbim bizlerede nasip etsinnn.....

slm arkadaşlar ben özlem bende 2 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım. Şimdi doktorumu değiştirdim oda tüp bebeğe gerek yok doğal yolla hamile kalabilirsin dedi adetime 5 gün var ve aşırı mide yanmam ve bel ağrım var vücut sıcaklığımda 36.9-37.2 arası değişiyor yarın test yapılacak bu konuda bilginiz varmı? Şimdiden teşekkürler

merhaba bildiğim kadarıyla ateş yanıltıcı olabiliyor ama mide yanması hamişlik belirtilerinden göğüslerde hassasiyet falan var mı inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür bende bu ay klomen kullandım ama daha adetime var merakla bekliyorum

göğüslerde bi değişiklik yok bilmiyorum herhalde psikolojik adet dönemine yakın adet olcaksan rahim aşağı düşermiş bu konuda bilgin varmı

rahimin aşağı düştüğünü duymuştum eskiden ebeler vajinadan elle muayene ederek gebelik olup olmadığına bakarlarmış ama uzman biri anlayabilir bence sen en iyisi sabret biraz daha inşallah sonucun pozitif olur

bugün test günümdü ve ne olursa olsun gidip kanımı verdim paşa paşa...sonuç tabiki beklenilen sonuçtu 0.1 ne çok şaşırdımmmm-tatlicadiarzu- sonucumu da eşim aldı zaten. telefonda sadri alışığın o meşhur repliğini söylüyor bana....buda mı gol değil.... bende artık önümüzdeki maçlara bakacağız dedim

insallah en yakin zamanda bebisine kavusursun canim..
benim tup bebek sonucuda 0,1 di cok ilginc demi turkiyede yaptirmistim. almanyaya geri dondum test gunum geldi alman dokktora gittim 0.1 dedi ve sasirdi bu nasil bir tedaviydi acikcasi merak ettim dedi sonuc cok kotu dedi. ve benim hic bir problemim yoktu. 0.1 sanki hic yapilmamis gibi:S

rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin

aminnn canım.inşallah tez zamanda meleklerimize kavuşuruz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benim... inşallah son negatif sonuçlarımızdır... gerçi negatif ala ala alıştım pozitif dokunmasın sonra-tatlicadiarzu- en sonuncuda 10 çıktıya benim eşimde neyse yavaş yavaş yükseliyo yaklaşıyoz diyo..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sırnaşık şeysırnaşık şey olacak olacak arkadaşım şimdi 10 oldu bundan sonraki inşallah 100 olacak sonrada hemen 1000 e katlayacak eeeee nede olsa ikiz olacak:lepi:

canım sen dün gece ne varsa araştırılacak hepsini yaptırdım diyordun ya acaba tam olarak neler yaptırdın öğrenebilir miyim???

-Karyotip analizi (eşimden ve benden)
-ACA IgG (anti cardiolipin antikor)
-ACA IgM
-Lupus Antikoagulan ab
-Faktor V Leiden Mutasyon
-Antitrombin III düzeyi
-Protein C aktivitesi
-Protein S aktivitesi
-MTHFR enzim mutasyonu
-FI G 20210A protrombin polimorfizmi

-antinükleer antikor testi(ANA) canım bunları bazı tüp bebek merkezleri başarısızlık olunca istiyomuş bazı hastalarından bende elimemi yapışcak yaptırıyım içim rahatlasın dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…