erkenden samimi olmak doğrumu?

Annenin izin vermeyecegi birseyi sakin yapma! Sonra cok pisman olursun
Arkadasimin basina geldi ve burda kac kisiye yazdim
evlenmeden samimi oldular hatta erkek ailesinin evinden cikmiyordu isteme gunu sorun cikti erkek annesi senin kizin bizim evden cikmiyor zaten bu isteme formalite dedi o kadar insanin icinde rezil oldu

ayy inanmıyorumm. bende onları düşünüyorum zaten. ilerde sorun olur diye evelrine gitmek istemiyorum. ne olcağı belli olmaz sonuçta..

icinden gelirse gorusursun, soyle yap boyle davran diye talimat vermesi hos degil.. ayrica bi resmiyet dahi yok ortada, bu beklenti neyin nesi? gelinle kaynasmak istiyolarsa kendileri arasin ilgilensinler.. sirf kaynasmak icin, kendine ve ailene gore olmayan hicbsy yapma, sevecek olanlar zaten sever, sevmeyecek olana istersen takla at.. inatlas demiyorum asla ama taviz verme, yapmak istiyosan yap..

işte önceki gelini çok istekliymiş. sürekli gelip gidiyomuş. çok samimiymiş sevgiliykende. benden de aynı şeyi bekliyolar sanırım..

Şimdiden bu kadar sıkı fıkı olursanız ilerde hiç bir mesafe koyma şansın kalmayabilir.Telefonla görüşülür tabii hal hatır sorulur ama düzenli görüşmeye başlamak için erken henüz.Ki sevgilinde askerde yani.O yokken neden evlerine gidesin ki ?
İş ciddiyet kazanmadan ya da en azından sevgilin askerden gelmeden çok samimi olma derim ben:KK50:

dimi o yokken ne işim var. babasıyla tanışmadım daha. bende gitmek istemiyorum evlerine

insan kendi gibi olabilmeli, seni oyle benimseyip ona gore davranmayacaklarsa, zoraki sicaklik sahte samimiyet getirir..

haklısın aramak içimden geliyor annesini sevdim. ama tek başıma evlerine gitmek istemiyorum. sevgilime kalsa gidip kalmalıyım bile düşünün.

haklısın aramak içimden geliyor annesini sevdim. ama tek başıma evlerine gitmek istemiyorum. sevgilime kalsa gidip kalmalıyım bile düşünün.
yok artik.. sakin oyle bsy yapma.. ara sira ararsin, yeterli..
bi de aklima su dustu; resmiyet bile yok, gelinden bu kadar beklenti neyin nesi? ben oyle ailelerden korkarim..

Ben fazla samimiyete karsiyim ..
Sevgiliyken cokk farkli davraniyorlar sonrasinda ise hersey tersine donuyor .
Abisinin esi sevgiliyken cok asiri samimi olmussa bu onun sorunu..
Herkes bir degil sonucta .

Herkesin aile yapisi dusuncesi farklidir , annende izin vermezmis bence hicc fazla samimi olma .
Nisanli olsaniz bile cok asiri samimi olmak dogru gelmiyo bana .

yok artik.. sakin oyle bsy yapma.. ara sira ararsin, yeterli..
bi de aklima su dustu; resmiyet bile yok, gelinden bu kadar beklenti neyin nesi? ben oyle ailelerden korkarim..

dimi hiç bi resmiyet yok. onlara göre kız daha önce samimi olurmuş erkek tarafıyla. birde önceki gelinleri çok samimiymiş tabi erkek tarafının hoşuma gitmiş çok. sevgilimde yengemden önde olmak istemez misin diyo. dedim hiç öyle bi düşüncem yok. adın hayırsıza çıkmasın dedi laf arasında. bende dedim şu an öyle bi durum yok. öyle diyemezleri.

dimi hiç bi resmiyet yok. onlara göre kız daha önce samimi olurmuş erkek tarafıyla. birde önceki gelinleri çok samimiymiş tabi erkek tarafının hoşuma gitmiş çok. sevgilimde yengemden önde olmak istemez misin diyo. dedim hiç öyle bi düşüncem yok. adın hayırsıza çıkmasın dedi laf arasında. bende dedim şu an öyle bi durum yok. öyle diyemezleri.
bu tip aileler gelinleri alir, ogullari da gelinleri de benimser ve genelde gelinin ailesini unutmasini beklerler.. insaAllah bunlar o derece degildir..

Ben fazla samimiyete karsiyim ..
Sevgiliyken cokk farkli davraniyorlar sonrasinda ise hersey tersine donuyor .
Abisinin esi sevgiliyken cok asiri samimi olmussa bu onun sorunu..
Herkes bir degil sonucta .

Herkesin aile yapisi dusuncesi farklidir , annende izin vermezmis bence hicc fazla samimi olma .
Nisanli olsaniz bile cok asiri samimi olmak dogru gelmiyo bana .

evet annesi çok tatlı duruyo ama ne olcağı belli olmaz tabi. birde annesi benim çalıştığım hastaneye geldi bi iki kes. bişeyle getirdi. sevgilimde annem senin yanına geldi sen gitmiyosun diyo laf arasında sanki. benim gitmemi istiyo evlerine.

bende istemiyorum annemin haberi olmadaan gitmeyi.. telefonla ararım. yengesini arıyorum sık sık zaten. birde yengesi doğum yapıcak görmeye de gitmemi isticeek :(

bu tip aileler gelinleri alir, ogullari da gelinleri de benimser ve genelde gelinin ailesini unutmasini beklerler.. insaAllah bunlar o derece degildir..

yok öyle değil sanırım. çünkü ilk gelinlerinin annesi babası sürekli gelip gidiyo. gelinleride gidiyo memleketine. ve araları iyi görüğüm kadarıyla. sadece samimiyeti seviyolar..

Icinden gelmiyorsa gitme yüz göz olmaya gerek yok. Bende karsiydim ama eski nisanlim daha sevgililik döneminde zorla tanistirmisti. Birde dogum gunumde onlarin evinde süpriz hazirlamisti. Ister istemez hepsiyle tanismistim. Nisanlanmadan bir sene önce tanismistim. Tabi bir sekilde karsilasiyorduk biyerlerde hep konusmak muhabbet etmek zorunda kaliyordum. Annem babamda bilmiyordu. Icim rahat degildi o yüzden.

Simdi ki aklik olsa izin vermezdim tanismazdim ortada ciddi bisey yokken.

Icinden gelmiyorsa gitme yüz göz olmaya gerek yok. Bende karsiydim ama eski nisanlim daha sevgililik döneminde zorla tanistirmisti. Birde dogum gunumde onlarin evinde süpriz hazirlamisti. Ister istemez hepsiyle tanismistim. Nisanlanmadan bir sene önce tanismistim. Tabi bir sekilde karsilasiyorduk biyerlerde hep konusmak muhabbet etmek zorunda kaliyordum. Annem babamda bilmiyordu. Icim rahat degildi o yüzden.

Simdi ki aklik olsa izin vermezdim tanismazdim ortada ciddi bisey yokken.

bencede. annem duysa çok kızar. tanıştığımı söyledim ama hepsini bilmiyor. bi şekilde ortaya çıksa kötü olur

yok öyle değil sanırım. çünkü ilk gelinlerinin annesi babası sürekli gelip gidiyo. gelinleride gidiyo memleketine. ve araları iyi görüğüm kadarıyla. sadece samimiyeti seviyolar..
iyi o vakit.. sevindim..
yine de sen olmasi gerekenden fazlasini icinden geliyosa yap, taviz vererek degil.. bsy yaptiginda ici rahat olmali insanin..
ilk gelinle kuma degilsiniz, yaristirir gibi konusmus hos degil..

evet annesi çok tatlı duruyo ama ne olcağı belli olmaz tabi. birde annesi benim çalıştığım hastaneye geldi bi iki kes. bişeyle getirdi. sevgilimde annem senin yanına geldi sen gitmiyosun diyo laf arasında sanki. benim gitmemi istiyo evlerine.

bende istemiyorum annemin haberi olmadaan gitmeyi.. telefonla ararım. yengesini arıyorum sık sık zaten. birde yengesi doğum yapıcak görmeye de gitmemi isticeek :(
iste bunlarin ardi arkasi kesilmez.. o yuzden gerekenden fazlasini yapma, beklentiyi yukseltme.. ara tebrik et ama gitmek uygun degil, nisanli degilsin sozlu degilsin, ve sevgilin bile burda degil..

iyi o vakit.. sevindim..
yine de sen olmasi gerekenden fazlasini icinden geliyosa yap, taviz vererek degil.. bsy yaptiginda ici rahat olmali insanin..
ilk gelinle kuma degilsiniz, yaristirir gibi konusmus hos degil..

aynen öyle. istiyo ki ailesi beni daha çok sevsin. annem seni çok sevmiş durmadan soruyor diyo. bende sadece aramayı planlıyorum bakalım

aynen öyle. istiyo ki ailesi beni daha çok sevsin. annem seni çok sevmiş durmadan soruyor diyo. bende sadece aramayı planlıyorum bakalım
yine diyorum, icinin rahat olmayacagi, ailenin hosuna gtmeyecek hicbsy yapma.. kendini sevdirmek icin extra'lara girmek zorunda degilsin.. kendin ol, kendin ol ki ona gore kabullenip sekillendirsinler davranislarini..

yine diyorum, icinin rahat olmayacagi, ailenin hosuna gtmeyecek hicbsy yapma.. kendini sevdirmek icin extra'lara girmek zorunda degilsin.. kendin ol, kendin ol ki ona gore kabullenip sekillendirsinler davranislarini..

aynen. ama sevgilim zorluyor resmen hiç gitmiycen mi yani ben askerdeyken diyor :( askerde diye tam tepkimide ortaya koymadım henüz

Back
X