Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence samimi olabilirsin .Daha iyi bağ kurulur böyle .Daha sıcak olur bağlarınız.Hem nasıl insanlar tanımış olursun.
Farkindamisin, simdi bile senden birsey bekliyorlar. Telefonlasmak, ziyarete gitmek az gibi görünebilir fakat daha ortada fol yok yumarta yokken bunlar kanimca büyük beklenti ve nisanlandik, evlendikten sonra onlarin senden beklentilerini düsünemiyorum bile. Mesafe daima iyidir. Sevgilini ve ailesine karsi sinirlarini simdiden çiz, yoksa ilerde çok zorlanirsin.
Cok samimiyet tez ayrilik getirir... Bence hic gerek yok icli disli olmaya, yengesi öyle yapmis olabilir ama siz baska bi bireysiniz, hem zaten ailenizde hos karsilamazmis, o zaman ona göre davranin... Arada mesafe tutmak en iyisi, zaten ilerde evlenirseniz yeterince icli disli olacaksiniz, istesenizde istemesenizde...![]()
guzelce izah et, uygun olmadigini anlat.. samimiyet, her gun bir arada olmak demek degildir..aynen. ama sevgilim zorluyor resmen hiç gitmiycen mi yani ben askerdeyken diyoraskerde diye tam tepkimide ortaya koymadım henüz
resmiyet olduktan sonra samimi olmak istedim tabi. ama şu durumda annemde istemez. zaten yengesini arayıp soruyorum. yengesine demişki niye cağırmadınız gamzeyi. yengesi de hiç yanaşmıyo yoksa çağırırdık çekiniyo galiba annesinden demiş. bende dedim sen niye öyle diyosun. şimdi bişey yapsam sen zorladında yapıyorum sancaklar..
Sizi diğer gelinle kıyaslamaları, hareketleriniz ona göre şekillendirmenizi istemeleri rahatsızlık vermiyor mu?
Kaldı ki aileniz izin vermezmiş, siz ailenizin ve sizin fikirlerinize göre mi karşı tarafın beklentilerine göre mi hareket edeceksiniz. "Bizim aile yapımıza uygun değil" dersiniz biter.
annem duysa izin vermez yazmışsın bencede bu konuda çok haklısın seninde bu durumdan çok hoşnut olmadığın belli ayrıca erkekler bu konulardan pek anlamaz her ne kadar seni erkek arkadaşın yönlendiriyor olsada anneside bu durumu aşırı buluyor olabilir bence yavaş yavaş arayı açıp dengeyi bulmakta fayda var ayrıca ilişkede ailerle olan samimiyette dengede tutulmalı sen onun ailesiyle samimi olmaya başladıysan onunda senin ailene aynı samimiyeti göstermesi gerektiğini düşünüyorum
Resmiyet olduktan sonrada fazla samimiyete gerek yok bence. Hatta su an o yengeyi bile aramaya gerek yok. Yarin birgün ne olacak belli degil. Nasil insanlar, neler söylenecek belli degil.
Sende sevgiline tavrini yok. Simdiden bile seni ailesi ile fazla samimi olma için zorluyor. Yarin birgün evlendiginizde senden her hafta, yada her gün onlari aramani bekleyecek. Her hafta sonu ailesine gider ve seninde gelmeni ister gibime geliyor. Kisacasi fazla anne ve aile kuzusu. Bilmiyorum, burnuma pek iyi kokular gelmiyor açikçasi.
anladım canım o zaman biraz daha rahat tabi ama bu kadar samimiyeti gereksiz bulanlardanım tabiiki senin tercihin daha önemliyok annesi aşırı bulmuyo. o da istiyo sorup duruyormuş. gelsin gitsin demiş.
anlaşılan sevdiceğin senin yuları şimdiden ailesinin eline verecek..durum onu gösteriyor...arkadaşlar sevgilim askerde. henüz bi resmiyet yok ilişkide. ama annesiyle tanıştım. sevgilim sürekli annesini yengesini aramamı görüşmemi istiyor.
annesi de beni sorup duruyormuş. bir kez aramıştım daha önce. şimdi bekliyor sanırım gelip gitmemiş istiyor. kız erkek ailesiyle daha önce samimi olmalıymış. düşünce yapıları bu.
bende çok istemiyorum. annem duysa izin vermez çünkü. hemde daha erken gibi geliyor. babasıyla tanışmadım ama evlerine gidersem tanışıcam tabi :/
sevgilimde senin için diyorum ben diyor. abisinin eşi öyleymiş daha sevgiliyken aşırı derece samimiymiş aileyle. sevgilim benden de bekliyor.
ne yapmalıyım sizce ?
anlaşılan sevdiceğin senin yuları şimdiden ailesinin eline verecek..durum onu gösteriyor...