erkenden samimi olmak doğrumu?

gamzenk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2011
2.347
56
113
arkadaşlar sevgilim askerde. henüz bi resmiyet yok ilişkide. ama annesiyle tanıştım. sevgilim sürekli annesini yengesini aramamı görüşmemi istiyor.

annesi de beni sorup duruyormuş. bir kez aramıştım daha önce. şimdi bekliyor sanırım gelip gitmemiş istiyor. kız erkek ailesiyle daha önce samimi olmalıymış. düşünce yapıları bu.

bende çok istemiyorum. annem duysa izin vermez çünkü. hemde daha erken gibi geliyor. babasıyla tanışmadım ama evlerine gidersem tanışıcam tabi :/

sevgilimde senin için diyorum ben diyor. abisinin eşi öyleymiş daha sevgiliyken aşırı derece samimiymiş aileyle. sevgilim benden de bekliyor.

ne yapmalıyım sizce ?

GÜNCELLEME:

kızlar sevgilim ısrar ediyo evlerine gidip babasıyla tanışmamı istiyo. askerden döndüğüm günde birlikte gideriz. hem babam görmüş olur öncesinde o günde yanımda görünce tamam olur diyo. yengesi de doğum yaptı. gel diyo. dedim çekiniyorum tanımıyorum hepinizi. hem annemde bilmiyor dedim. ne yapıcağımı bilmiyorum :KK43:

Son düzenleme:
Ben de sevgiliyken görüşürdüm eşimin ailesiyle. Zırt pırt gitmezdim tabi ama arada telefonda falan görüşürdük. Ben bir sakınca görmemiştim.
Sen samimi olmak istemiyorsan içinden gelmiyorsa görüşme. Ama ilişkin ciddiyse sonradan bunları sorun ederler mi aramadın sormadın diye?

Ben de sevgiliyken görüşürdüm eşimin ailesiyle. Zırt pırt gitmezdim tabi ama arada telefonda falan görüşürdük. Ben bir sakınca görmemiştim.
Sen samimi olmak istemiyorsan içinden gelmiyorsa görüşme. Ama ilişkin ciddiyse sonradan bunları sorun ederler mi aramadın sormadın diye?

evet edebilirler gibi. yengesini aryıyorum. annesinide arıycam. ama evlerine gitmek istemiyorum açıkçası

Gitme o zaman. Sadece telefonla görüş davet ettiklerinde de bahane uydur. Ya da açık açık annemin hoşuna gitmez de. Artık sen hangisini uygun görürsen.

evet öyle yapıcam sanırım. zaten sınava hazırlanıyorum samimi olcaak durumdaa da değilim

Ben bu tür şeylere karşıyım.
Erkenden yüz göz olunuyor. Sevgiliyken daha tatlı geliyorsun insanlara, evlenince bi bakmışsın tam tersi oluyor. Ya da sevgiliyken yaptığın şeylerin on katını evlendiğinde bekliyorlar.
Mesafe her zaman iyidir, sakın fazla samimi olma.

sevgilinin seninle ciddi düşünmesi güzel...
ama şahsen bu kadar samimi olmazdı.şimdi böyle olmasını isteyen evlendikten sonra neler ister...

Ay bir de sevgiliyken başlamış annemi yengemi ara demeye. Evlenince de sürecek muhtemelen.

Sen içinden geliyorsa görüşürsün. Erkek arkadaşının söylemesi çok saçma.

Şimdiden bu kadar sıkı fıkı olursanız ilerde hiç bir mesafe koyma şansın kalmayabilir.Telefonla görüşülür tabii hal hatır sorulur ama düzenli görüşmeye başlamak için erken henüz.Ki sevgilinde askerde yani.O yokken neden evlerine gidesin ki ?
İş ciddiyet kazanmadan ya da en azından sevgilin askerden gelmeden çok samimi olma derim ben:KK50:

arkadaşlar sevgilim askerde. henüz bi resmiyet yok ilişkide. ama annesiyle tanıştım. sevgilim sürekli annesini yengesini aramamı görüşmemi istiyor.

annesi de beni sorup duruyormuş. bir kez aramıştım daha önce. şimdi bekliyor sanırım gelip gitmemiş istiyor. kız erkek ailesiyle daha önce samimi olmalıymış. düşünce yapıları bu.

bende çok istemiyorum. annem duysa izin vermez çünkü. hemde daha erken gibi geliyor. babasıyla tanışmadım ama evlerine gidersem tanışıcam tabi :/

sevgilimde senin için diyorum ben diyor. abisinin eşi öyleymiş daha sevgiliyken aşırı derece samimiymiş aileyle. sevgilim benden de bekliyor.

ne yapmalıyım sizce ?
icinden gelirse gorusursun, soyle yap boyle davran diye talimat vermesi hos degil.. ayrica bi resmiyet dahi yok ortada, bu beklenti neyin nesi? gelinle kaynasmak istiyolarsa kendileri arasin ilgilensinler.. sirf kaynasmak icin, kendine ve ailene gore olmayan hicbsy yapma, sevecek olanlar zaten sever, sevmeyecek olana istersen takla at.. inatlas demiyorum asla ama taviz verme, yapmak istiyosan yap..

Annenin izin vermeyecegi birseyi sakin yapma! Sonra cok pisman olursun
Arkadasimin basina geldi ve burda kac kisiye yazdim
evlenmeden samimi oldular hatta erkek ailesinin evinden cikmiyordu isteme gunu sorun cikti erkek annesi senin kizin bizim evden cikmiyor zaten bu isteme formalite dedi o kadar insanin icinde rezil oldu

Bence ne şimdi nede evlenince eşinin ailesiyle çok samimi olma, fazla yakınlık maraz doğrurur. Davulun sesi uzaktan hoş gelir diye de boşuna dememişler :KK66:

Annenin izin vermeyecegi birseyi sakin yapma! Sonra cok pisman olursun
Arkadasimin basina geldi ve burda kac kisiye yazdim
evlenmeden samimi oldular hatta erkek ailesinin evinden cikmiyordu isteme gunu sorun cikti erkek annesi senin kizin bizim evden cikmiyor zaten bu isteme formalite dedi o kadar insanin icinde rezil oldu

:KK57::KK57: Ayy ne ayıp. Kız ne hale düşmüştür kim bilir yazık ya.

Back
X