- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
valla konularimi okursan zaten kronolojik olarak gosteriyor nasil gittigini.
ayri ayri yazmaya gerek yok.
simdilerde hala sorun yasiyoruz ama birbirimize huyumuza suyumuza biraz daha alistik.
ilk zamanki buhranlar yok.
7 yildir beraber, 4 yildir da evliyiz.
dini yonden de mesela esim namazli niyazliydi ben kilmazdim surekli sorun olurdu.
1 yili askindir namazdan konusmuyordu gerci kendisi de boslamisti.
simdi ben basladim o duzenli kilmiyor. ben gicik oluyorum. YANI bu durumda sanki o zamanlar esimin namaz kilmamama kizmasi dini acidan degil de kendi istegi reddedildigi icin EGO SAVASI idi diye dusunuyorum.
bu arada ayni koyden bile olsalar tabii her insan farkli ama kultur aynidir canim.
ERKEK EGEMEN malesef.
babalarinin onunde el pence divandirlar. ailelerine bakmakla yukumludurler vs vs
bunlari ozelden atayim. :)Konulariniza söyle bi baktim, surekli ayriliktan bahsetmissiniz üzüldüm gercekten ve sanirim yurtdisinda yasiyorsunuz
Esinizin memleketini ve yasadiginiz yeri göremedim ama?
Aileniz nasil kabul etti peki? Ve siz nerden nasil tanistiniz?
Tamam bekliyorumbunlari ozelden atayim. :)
Boş zamanın olmasa bu kadar uğraşamazsın zaten
ben dalyan gibisini buldum da noldu :)))Bence sen bolca gez toz sekerim, mutlaka baska biriyle tanisip ondan hoslanirsin.
Yani ben anlamiyorum bu kara kuru , bir de kisa boylu demistin herifi ne yapacaksin ? Dalyan gibi yakisikli birine gonlun kayinca unutur gecersin bence. Etrafinda baska kimse olmadigi icin bu kadar hoslaniyorsundur muhtemelen.
ben dalyan gibisini buldum da noldu :)))
kısa deyip geçmemek lazım. kısa boylu erkeklerin özel hayatları çok iyi oluyormuş hahha
Just kızkardeşim haklı.
O kadar yoğunluğun arasında 51 tane konuyu nasıl açtın allahsız. =(
zamanında ben de az stalklamadım x şahsının profillerini
valla acı da verse hoşlantı güzel duygu ya
bence rahatsız olmamalısın ama derslerini falan etkiliyosa bilemiciim
bu arada yaşını sorabilir miyim canım
Ay buarada cidden 51 konu mu acmisimJust kızkardeşim haklı.
O kadar yoğunluğun arasında 51 tane konuyu nasıl açtın allahsız. =(
Cok tatli anlatmissin ya. Bence senin gibi neseli bir kizi tanimali o esmer. Vakit gecirmek icin ortam yaratmaya bak derim. Kendinden mahrum etme esmer delikanliyi.
hehe bilirim o gıcık haliTabii, 19 yasindayim
Ya güzel olmasina güzel duyguda bu karsilik alamama meselesi fazla uzun sürünce cok gicik bi hal aliyo
Hahaha, ay cok guldum ya. Sen yurt disinda misin?Ayyyy cok tatlisiniz cok tesekkurlerama benim tatliligim uluslarasi degil pek, türkçe boylr konusabiliyorum sadece ingilizceye dilim yetmiyo (kendisi yabancida biraz)
Hayir ben degil, o yurtdışında yani turkiyede, burda okuyo, veeee ayni okuldayizHahaha, ay cok guldum ya. Sen yurt disinda misin?
hehe bilirim o gıcık haliben de bekledim sabrettim baktım olmuyo önüme baktım.. aklıma getirmemeye çalışıyorum.
bu hoşlandığın kişi düzenli olarak konuştuğun biri mi? bu kadar hoşlandığına göre
Hmm, bence sen ingilizcenin yettigi yere kadar irtibatta kal. Baktin ingilizcen bitti, son bir kez "bye" dersin olur biter. Sen ortami hazirla, o da hoslanirsa gerisi gelir. Hem dil dile degmeden dil ogrenilmez, biliyorsun.Hayir ben degil, o yurtdışında yani turkiyede, burda okuyo, veeee ayni okuldayizbuda bizim tek ortak noktamiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?