Erosun 1 anlik dikkatsizligi ve bana etkisi

Konulariniza söyle bi baktim, surekli ayriliktan bahsetmissiniz üzüldüm gercekten ve sanirim yurtdisinda yasiyorsunuz
Esinizin memleketini ve yasadiginiz yeri göremedim ama?
Aileniz nasil kabul etti peki? Ve siz nerden nasil tanistiniz?

bunlari ozelden atayim. :)

ben dalyan gibisini buldum da noldu :)))

kısa deyip geçmemek lazım. kısa boylu erkeklerin özel hayatları çok iyi oluyormuş hahha

Just kızkardeşim haklı.
O kadar yoğunluğun arasında 51 tane konuyu nasıl açtın allahsız. =(

Yav tabiki bos zamanim var, zaten boşluk bulur bulmaz hemen damliyorum buraya
Ama sorun şu ki hani bos zamanim olsa bile bi agirlik oluyo cok fazla ödevle sunumla sinavla ugrastigim için:)

zamanında ben de az stalklamadım x şahsının profillerini
valla acı da verse hoşlantı güzel duygu ya
bence rahatsız olmamalısın ama derslerini falan etkiliyosa bilemiciim
bu arada yaşını sorabilir miyim canım

Cok tatli anlatmissin ya. Bence senin gibi neseli bir kizi tanimali o esmer. Vakit gecirmek icin ortam yaratmaya bak derim. Kendinden mahrum etme esmer delikanliyi.

Tabii, 19 yasindayim
Ya güzel olmasina güzel duyguda bu karsilik alamama meselesi fazla uzun sürünce cok gicik bi hal aliyo

Cok tatli anlatmissin ya. Bence senin gibi neseli bir kizi tanimali o esmer. Vakit gecirmek icin ortam yaratmaya bak derim. Kendinden mahrum etme esmer delikanliyi.

Ayyyy cok tatlisiniz cok tesekkurler ama benim tatliligim uluslarasi degil pek, türkçe boylr konusabiliyorum sadece ingilizceye dilim yetmiyo (kendisi yabancida biraz)

Tabii, 19 yasindayim
Ya güzel olmasina güzel duyguda bu karsilik alamama meselesi fazla uzun sürünce cok gicik bi hal aliyo
hehe bilirim o gıcık hali ben de bekledim sabrettim baktım olmuyo önüme baktım.. aklıma getirmemeye çalışıyorum.

bu hoşlandığın kişi düzenli olarak konuştuğun biri mi? bu kadar hoşlandığına göre

E hani hersey vazgecince olurdu, vazgecince de olmamış
Yok malesef hic konuşmadigim biri, sadece selam veriyoduk sonra birden o selamlarda kesildi kaldim oyle ,tek iletisimimiz oydu oda bitti

Hayir ben degil, o yurtdışında yani turkiyede, burda okuyo, veeee ayni okuldayiz buda bizim tek ortak noktamiz
Hmm, bence sen ingilizcenin yettigi yere kadar irtibatta kal. Baktin ingilizcen bitti, son bir kez "bye" dersin olur biter. Sen ortami hazirla, o da hoslanirsa gerisi gelir. Hem dil dile degmeden dil ogrenilmez, biliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…