Erosun 1 anlik dikkatsizligi ve bana etkisi

Hmm, bence sen ingilizcenin yettigi yere kadar irtibatta kal. Baktin ingilizcen bitti, son bir kez "bye" dersin olur biter. Sen ortami hazirla, o da hoslanirsa gerisi gelir. Hem dil dile degmeden dil ogrenilmez, biliyorsun.

Hahahhahahaha bunu soyliyim ben ona ozaman, senin dilini ogrenmek istiyorum tatli cocuk wuhuuu

Yazış seklini yerm senin cok tatlisin
Ben de oyleym canm dakka basi bakiyorim bisu paylasmis mi falan diye

Cok komik anlatmissin ya. O dert bende de var ya birinden hoşlananiyorum gunde 50 defa sosyal hesaplarina bakip cikiyorum isimiz cok zor :)

Cok komik anlatmissin ya. O dert bende de var ya birinden hoşlananiyorum gunde 50 defa sosyal hesaplarina bakip cikiyorum isimiz cok zor :)

Ay bide pislikler hic bizle ilgili biseyde paylasmyolar genelde, ki ben yemek tarifi bile yazsa üstüme alinmaya calisirim

Ne olur yani bi mesaj atsaniz elinize mi yapisacak tuşlar . nankor bunlar nankor :)

Dimi yaaaa, ne varmis simdiye kadar muhabbetimiz yoksa, birbirmizde ekli degilsek, hatta adimi soyadimi bilmiyosan bul da ekle dimi cok mu zor su internet caginda

Ay biz kizlarin kaderi bu ozaman, erkek sevince dümdüz seviyo valla oyle bizim gibi takintilari yok, hayir bare 2 bisey paylas hakkımda okadar giriyosun internete dimi
ya hayır bide bendeki felaket odun ki biliyo boş olmadığımı whatsappta yazdığım duruma o kişi ben miyim diyo hayvan kısmetsiziiiim

ya hayır bide bendeki felaket odun ki biliyo boş olmadığımı whatsappta yazdığım duruma o kişi ben miyim diyo hayvan kısmetsiziiiim

Ayyy soruya bak , o kisi ben miyim ne ya keske ne alaka be gibi biseyle bozsaydin, cok itici geldi
Bisey diyimmi sakin duygularini belli etme ya da dur soyle yap en etkili yol bu bundan baska bisey ise yaramiyo, vur kac yap, birisi mi eder sen mi bilmiyorum bi ima edin senin ona bos olmadigina dair ama sonra sanki onlari sen soylememissin gibi umursuz davran ister istemez surekli dikkat edicek sana bakiyomu bakmiyomu diye, bakmadigini goruncede uyuz olucak bi elektrik akimi biyerlerden gelicek inş tabi ins bende oyle yaptım bekliyorum.

Hahha öncelikle çok hoşsun ama adam şutu çekmiş ben miyim dediğinde "sen mi olmak isterdin" diyeydin bi de guleydin is baglanirdi sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…