- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Hmm, bence sen ingilizcenin yettigi yere kadar irtibatta kal. Baktin ingilizcen bitti, son bir kez "bye" dersin olur biter. Sen ortami hazirla, o da hoslanirsa gerisi gelir. Hem dil dile degmeden dil ogrenilmez, biliyorsun.
Ay, cok guldum ya. Tatli ve esmer cocuk dersen daha etkili olur. Black man'le baslayabilirsin hahahahah.Hahahhahahahabunu soyliyim ben ona ozaman, senin dilini ogrenmek istiyorum tatli cocuk wuhuuu
Ahahah hatta nigga diyim daha havaliAy, cok guldum ya. Tatli ve esmer cocuk dersen daha etkili olur. Black man'le baslayabilirsin hahahahah.
Kesin kesin, Allah daim etsin diyeyim ben simdiden.Ahahah hatta nigga diyim daha havalitamam ya bu is oldu bence
Kesin kesin, Allah daim etsin diyeyim ben simdiden.
Gelirim tabii ki de. Bir ceyrek de benden. :)Dugunumuze de bekleriz
Yazış seklini yerm senin cok tatlisin
Ben de oyleym canm dakka basi bakiyorim bisu paylasmis mi falan diye
Cok komik anlatmissin ya. O dert bende de var ya birinden hoşlananiyorum gunde 50 defa sosyal hesaplarina bakip cikiyorum isimiz cok zor :)
Gelirim tabii ki de. Bir ceyrek de benden. :)
Ay bide pislikler hic bizle ilgili biseyde paylasmyolar genelde, ki ben yemek tarifi bile yazsa üstüme alinmaya calisirim
ahahahahah kendimi gördümmm bende şu an tamda bu durumdayım
Ne olur yani bi mesaj atsaniz elinize mi yapisacak tuşlar . nankor bunlar nankor :)
sen ekleyiver canim. hatta giris olarak da onun dilinde nasilsin yazDimi yaaaa, ne varmis simdiye kadar muhabbetimiz yoksa, birbirmizde ekli degilsek, hatta adimi soyadimi bilmiyosanbul da ekle dimi cok mu zor su internet caginda
sen ekleyiver canim. hatta giris olarak da onun dilinde nasilsin yaz
ya hayır bide bendeki felaket odun ki biliyo boş olmadığımı whatsappta yazdığım duruma o kişi ben miyim diyo hayvan kısmetsiziiiimAy biz kizlarin kaderi bu ozaman, erkek sevince dümdüz seviyo valla oyle bizim gibi takintilari yok, hayir bare 2 bisey paylas hakkımda okadar giriyosun internete dimi
ya hayır bide bendeki felaket odun ki biliyo boş olmadığımı whatsappta yazdığım duruma o kişi ben miyim diyo hayvan kısmetsiziiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?