- 20 Temmuz 2014
- 230
- 201
- 53
- Konu Sahibi erotikbrokoli
-
teşekkür ederim cnm :) hatırlarsan daha topik açmadan sana mesaj atmıştım. fikir istemiştim :) nereden nereye :)Harika bir çeyiz oluyor canım güle güle kullan :
teşekkür ederim cnm :) hatırlarsan daha topik açmadan sana mesaj atmıştım. fikir istemiştim :) nereden nereye :)
Arkadaşım herşeyin çok güzel güle güle kullan.. Yanlış anlama bir fikir vereceğim 3 aylık biri olarak, herşeyini çok fazla almışsın.. Çok eşya yer ve zaman kaybı yaratıyor çok, bana da sormadan alan çok olduğu için çok fazla eşyam var.. İnan sıkılıyor insan, mutfak dolaplarım (dolabım çok olmasına rağmen) dopdolu..
arkadaşa katılıyorum çok alınıyor hepsi kalıyor 3 yatak örtüsü yanlış anlama fazla olmuş bende değiştir başka bi ihtiyacını al derim 2 yatak örtüsü yeterli bence birini yıkarken birini örtersin biri daha süslü biri gündelik olur yeter bence yanlış anlama balım ama sonra sıkılıp veriyorsun emin ol ben çeyizimin bazılarını ne çok almışım diye anneme verdim evlenince çok hediye geliyor bi de
çok güzeller bende edebiyat okuyorum :)Kızlar daha ortada evimin ''e'''si yok ama ben ilk biblolarımı aldım. :) Eş adayım edebiyat öğretmeni, eh ben de bir reklam yazarı olunca beğenilerimiz de büyük oranda aynı oluyor. İşte ortaya çıkan sonuç... :)
Eki Görüntüle 1369744 Eki Görüntüle 1369745 Eki Görüntüle 1369746
çok güzeller bende edebiyat okuyorum :)
ben açıktan okuyorum güzel bölüm ama açıktan olunca zor oluyor tabi biraz sevmek gerekli edebiyat deniz derya çünkü sürekli kendini geliştirmek okumak çok okumak lazım bazen bunalmıyor değilim açıkcası ama yinede bölümümü seviyorumaa süper bir seçim cnm :) benim üniversite bitti artık ama açıktan edebiyat okumak istiyorum.
Bu tarz retro aksesuarları ben de çok beğeniyorum, güle güle kullan:)Kızlar daha ortada evimin ''e'''si yok ama ben ilk biblolarımı aldım. :) Eş adayım edebiyat öğretmeni, eh ben de bir reklam yazarı olunca beğenilerimiz de büyük oranda aynı oluyor. İşte ortaya çıkan sonuç... :)
Eki Görüntüle 1369744 Eki Görüntüle 1369745 Eki Görüntüle 1369746
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?