- 20 Temmuz 2014
- 230
- 201
- 53
- Konu Sahibi erotikbrokoli
-
Merhaba aldıklarını güle güle kullan öncelikle :) sayende dekorazon.com'a takılı kaldım :)) aldıkların geldiyse kalitesi hakkında bilgi verir misin??
Canım usenmedim en başından beri paylastiklarina baktim o kadar güzel seyler almissin ki tek diyecegim var o da şudur bayildimmmceyizlerin muhtesem zevkin de tam benimkiyle uyumluymus belli ki baya da arastirma yapmissin artik ben de ufaktan baslayacagim hazirliklara insallah aldigin urunler favorim oldu
Yaa çok teşekkür ederiimm.Çoook teşekkür ederim :) Açıkçası acayip beceriksiz, bu taraflarda bezi olmayan biriydim .:) İş başa düşünce araştırmaya başladım cnm. Sana ufacık da olsa bir fikir verebildiysem ne mutlu bana :) Allah sana daha iyilerini nasip etsin inşallah :)
teşekkürler cnm senin topiğini de takipteyim :)Cok guzeller canim gule gule kullan
Sagol canimteşekkürler cnm senin topiğini de takipteyim :)hicranaksoy ve sen ilk ilham perilerimsiniz :)
Karaca - 61 parça misafir su takımımı almış bulunuyorum. :)
Eki Görüntüle 1436828
karacadaki su takımlarına ek parça alınabiliyor muymuş? ben kadehler iki takım olsun istiyorum da, çoğu marka takım ürünleri ayrıca tek tek veya 6lı satmıyor
Her şey süper. Bayıldım. Vallaha evlenesim geldi.Bir de beceriksiz halinizle bu seçimleri yaptıysanız düşünemiyorum.Güle güle kullanın.
Kızlar daha ortada evimin ''e'''si yok ama ben ilk biblolarımı aldım. :) Eş adayım edebiyat öğretmeni, eh ben de bir reklam yazarı olunca beğenilerimiz de büyük oranda aynı oluyor. İşte ortaya çıkan sonuç... :)
Eki Görüntüle 1369744 Eki Görüntüle 1369745 Eki Görüntüle 1369746
Öncelikle aldıklarına bayıldım canım çok güzeller Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin :)
Bu aksesuarlara da bayıldım nerden aldın :)
çokkkk güzeller bunlar ama... güle güle kullan canım...Ne zamandır renkli çatal-bıçak almak istiyordum, ancak günlük takımım da 12 kişilik olduğu için cesaret edemiyordum. Bu nedenle hevesimi alabilmek adına Pikn & More 6 kişilik tatlı çatalı ve tatlı bıçağı takımı yaptım. :) Kek ve pasta servislerinde sadece kadınlara vermeyi düşünüyorum. :) Erkeklerin pek seveceğini sanmam
Eki Görüntüle 1451454 Eki Görüntüle 1451455 Eki Görüntüle 1451456 Eki Görüntüle 1451457
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?