ErotikBrokoli'nin Çeyiz Telaşı :)

Canım usenmedim en başından beri paylastiklarina baktim o kadar güzel seyler almissin ki tek diyecegim var o da şudur bayildimmm ceyizlerin muhtesem zevkin de tam benimkiyle uyumluymus belli ki baya da arastirma yapmissin artik ben de ufaktan baslayacagim hazirliklara insallah aldigin urunler favorim oldu

Merhaba aldıklarını güle güle kullan öncelikle :) sayende dekorazon.com'a takılı kaldım :)) aldıkların geldiyse kalitesi hakkında bilgi verir misin??

Merhaba cnm teşekkür ederim :) Ürünlerin bir kısmı geldi. Tam da göründüğü gibiler. Sadece Dekorazon bana bonkörlük yapmış ve sipariş etmediğim şeyler de yollamış :) Gelen koliyi görünce ağzım açık kaldı zaten :) Hemen aradım durumu anlattım. Siparişim olmayanları istemeyerek de olsa yollayacağım :)))) Sana da tavsiye ederim.

Çoook teşekkür ederim :) Açıkçası acayip beceriksiz, bu taraflarda bezi olmayan biriydim .:) İş başa düşünce araştırmaya başladım cnm. Sana ufacık da olsa bir fikir verebildiysem ne mutlu bana :) Allah sana daha iyilerini nasip etsin inşallah :)

Yaa çok teşekkür ederiimm. Sen de mutlu mesut olup ağız tadıyla kullanırsın hepsini inşallah. Fikir vermez olur mu hic hemen dekorazon'u keşfe başladım

karacadaki su takımlarına ek parça alınabiliyor muymuş? ben kadehler iki takım olsun istiyorum da, çoğu marka takım ürünleri ayrıca tek tek veya 6lı satmıyor

açıkçası bu konuda herhangi bir bilgim yok cnm :s fakat ben aldığım sırada tek tek satılan setler de vardı yani. hatta bir ara ben de öyle mi yapsam demiştim ama model içime sinmemişti. sanırım tek tek satılan birkaç takım var, ancak hepsi için geçerli midir emin değilim.

Her şey süper. Bayıldım. Vallaha evlenesim geldi. Bir de beceriksiz halinizle bu seçimleri yaptıysanız düşünemiyorum.Güle güle kullanın.

Her şey süper. Bayıldım. Vallaha evlenesim geldi. Bir de beceriksiz halinizle bu seçimleri yaptıysanız düşünemiyorum.Güle güle kullanın.

çok teşekkür ederim :) buradan çok faydalanıyorum aslında :) bir de tabii anne tecrübesi var. Allah size de nasip etsin. :)

Ne zamandır renkli çatal-bıçak almak istiyordum, ancak günlük takımım da 12 kişilik olduğu için cesaret edemiyordum. Bu nedenle hevesimi alabilmek adına Pikn & More 6 kişilik tatlı çatalı ve tatlı bıçağı takımı yaptım. :) Kek ve pasta servislerinde sadece kadınlara vermeyi düşünüyorum. :) Erkeklerin pek seveceğini sanmam

Öncelikle aldıklarına bayıldım canım çok güzeller Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin :)

Bu aksesuarlara da bayıldım nerden aldın :)

çokkkk güzeller bunlar ama... güle güle kullan canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…