Ertele Ertele Bitmiyor!

herşey hazırsa beklmeneniz çok anlamsız. borçları olabilir ama yüklü bi masrafınız olmucak. aile sorunu halledilmiş gibi görünsede, bence hallolmamış ailesi yüzünden erteliyo belkide

İlk zamanlar ailesi ile arasına biraz mesafe koymuştu, şimdi hallettiler. Ailesi de çok istiyor, gelip anlatır da. Kafam çok karışık

aynı hataya iki kere bulaşan varlığın adına insan diyorlar

Aldığım en mantıklı cevap bu oldu sanki, teşekkür ederim yorumunuz için. Terkedilmek en büyük korkusu iken ben ona bunu yaptım, hatta çok kez vazgeçtiğimi de söyledim. Tabi aslında vazgeçemiyordum ama yorulunca pes ediyordum. Belki bu yüzden endişeli olabilir.

Aileler adım atsın bu yaz oluversin ya. Bakınca ikiniz de birbirinizi seviyorsunuz. Bazen atılmış nişandan sonra tekrar barışmak eskisinden daha çok mutluluk getirebilir, çıkarılmış dersler edinilmiş tecrübeler yardımıyla. Konuyu gündem yapın kendiliğinden açılmaz ki.

teşekkür ederim. yorgun olduğunuz dönemleri ifade ederken kullandığınız yanlış kelimeler belkide onu muallakta bırakan. vazgeçtiğini söyleyen biri savaşçı mücadeleci biri değildir. değil mi? ama siz mücadeleyi içten içe bile olsa verirken vazgeçtim kelimesi yerinde olmamış. tekrardan aynı duyguları yaşama korkusu,emin olamamak,ilişkinin devamlılığı konusundaki endişeleri onu dizginleyebilir. onu rahatlatmalısınız. güvenini kazanmalısınız. vazgeçilmez hiçbirşey olmadığının bilincinde biri olarak vazgeçilmeyecek değerde önemsediğinizi belirtmelisiniz. uzattım özür dilerim ama etkili ve makul bir iletişimin tüm sorulara cevap olduğunu bilirim. cevaplarınızı eş adayınızla beraber verin.hayırlısıı olsun işimdiden

bana nişanlının tavrı doğru gelmiyor. belki benim eşim böyle olmadığından. biz evlenen kadar pervaneydi. yani çok ısrarcı davrandı. 2 yıl sonra evleniriz derken hemencecik düğünde buldum kendimi. üstelik her şeyi tek başımıza yapmamıza rağmen. keşke tekrar bir araya gelmeseymişsiniz. bir daha yıkım yaşamak zor olur. ben adam da istek öremedim anlattıklarınızdan.

şu an ailesi biliyormu sizinle nişanlı olduğunu yani resmi olarak nişanlısınız dimi ki ailesi sıkıntılı gibi onlar yüzünden erteliyor olabilirmi

O zaman evlenin...

Hevesler kaçmış artık. Korkular endişeler var. Hatta belki ailesine verilmiş yok onla evlenmeyecrgim sözü var. Öyle davetiye salon vs ye gerek yok artık bence. Her yıl yazı beklemeyin. Bir hafta sonu evlenirsin işte. Aile ve yakın çevreye de 1 hafta önceden haber verin bitsin gitsin

Önerileriniz ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim, tekrar deneyeceğim

Evet gerçekten ikimiz de evlilik konusunda tecrübesizdik, herkes bir taraftan tuttu çekti. Yol gösteren aklı başında biri de olmayınca uzun vadede başımıza neler gelebileceğini öngöremedik. Şimdi çok şükür gözümüzün içine bakıyoruz.
Aileler de de istiyor zaten, olmadı bayramı bahane edebiliriz diye düşünüyorum. Cevabınız için teşekkürler

Bizim de ilk evlilik planı yaptığımız dönemler böyleydi, sonrasında benim vazgeçişim bizde derin yaralar açtı. Toparlandık tabi bu dönemde, hatalarımızı gördük. Benim de hatalarım vardı tabi, ama hep savunma durumuna düşüyordum. Oysaki kötü niyetim yoktu. Bir araya gelişimizden bir şikayetim yok aslında, daha çok bağlandık birbirimize, iletişimimiz güçlendi. İkimizden başka hiç kimsenin bizim mutluluğumuzdan daha değerli olmadığının farkına vardık. Yine de teşekkürlerler cevabınız için

şu an ailesi biliyormu sizinle nişanlı olduğunu yani resmi olarak nişanlısınız dimi ki ailesi sıkıntılı gibi onlar yüzünden erteliyor olabilirmi

Tabi tabi, gizli bir durum değil.
Ailesi de evlenin artık diyor zaten, bizimkiler her zamanki gibi benim ağzımdan ne çıkarsa yanımda olurlar çok şükür. Ailesinin engellediğini düşünmüyorum. Kendisi de gelir anlatır zaten dialogları

Ailesi de istekli ve teşvik ediyor, onlarla ilgili bir sorun olduğunu zannetmiyorum.
Ben de düğün konusunda sizinle aynı fikirdeyim fakat ailelerimizin tek oğlu tek kızıyız. Haliyle iki taraf da önerimizi kabul etmiyor.

Harekete geçin
BU yaz olsun bence
Bazen erkekleri nasıl desem dürtmek gerekiyor
İşi önemli amenna
Sorunlu belki
Borçlu vs
Ama işte öyle de böyle de zaman geçiyor
El ele göz göze aynı evde geçsin
Olmaz mı
İlk fırsatta konuşun
Suçlamayın savunma yapmayın
Makul yumuşak içten
İfade edin kendinizi
Hayırlı olsun şimdiden

Benim de içimi en çok acıtan geçen zaman. Aynı yastığa baş koyup omuz omuza verebilmek varken boşa harcıyoruz ömrümüzü. Eve geldim şimdi, yalnız başıma yemek yiyeceğim, belki biraz oturup sessizce uyuyacağım. Ayrı yastıklarda, ayrı çatılar altında uyuduğumuz günlere bir gün daha eklenecek. Biraz daha zihnimde toparlayıp net bir şekilde konuşacağım. Teşekkürler yorumunuz ve güzel dilekleriniz için:)

Güncel arkadaşlar,
Varsa güzel tavsiyelerinizi bekliyorum.
Yada benzer olaylar yaşayan arkadaşlar varsa belki yol gösterici olabilir.

Ayrilali 2 yil oldu ve evinizin esyasi hala bozulmadan sizi bekliyor. Cok enteresan. Ben aynı suda iki kere yikanilmaz diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…