Ertele Ertele Bitmiyor!

Ayrilali 2 yil oldu ve evinizin esyasi hala bozulmadan sizi bekliyor. Cok enteresan. Ben aynı suda iki kere yikanilmaz diyorum

Ev kiralık değil, o yüzden biz de bozmadık düzenimizi. Bir tarafın kötülüğü yüzünden bitmiş birşey değildi, tecrübesizlik ve yanlış anlaşılmalar sebep oldu. Teşekkürler cevabınız icin

ev kiralik değil ne güzel. düğün olması sart mi nikah yetmez mi? Iki sene ve daha fazlası sırf düğün için beklenmesi garip değil mi ?

Biraz açabilir misiniz ne demek istediğinizi. Bana normal gelen anormal bir yaklaşım içind e olabilirim belki. Tesekkurler

Maddi manevi verici ve fedakarsınız, siz evlenmek istiyorsunuz o kaçıyor, normalde sizin yaptıklarınızı erkek yaparsa tadından yenmez bir ilişki olur ama kadın bukadar melek olunca kıymet bilen adam neredeyse yok. Biraz mesafe, birazcık da bencil olmak ilişkide iyidir.

Anladım
Teşekkür ederim. Bu konuda haklisiniz. Yapım böyle biraz malesef. Ama başkasından duymak daha etkili oldu. Insan kendini dışardan gozlemleyemiyor

Yaş ilerledikçe evlilik korkusu daha da artıyor. Sizinde eşinizin de yaşınız küçük değil anladığım kadarıyla. Çocuk oyuncağı değil ya sizi oyalasın. Bence karşınıza alın daha detaylı konuşun borçlar bir şekilde hallolur zaten herşeyiniz hazırmış geri kalanlar bir şekilde hallolur. Bem zannetmiyorum ki herkes parası varken evleniyor. Bende evlendiğimde eşim kötü durumdaydı, evlendik ve iş yerimiz battı zor günler geçirdik ama bu sevgimize evliliğimize engel olmadı. Karşına al ve heeşeyin çok uzadığını bi sürü problemler yaşayıp bu günlere geldiğinizi, ve birbirinizin çabası gayretiyle desteğinizi esirgemeyeceğinizi fazla uzatmadan evlenmek istediğinizi çoluğa çocığa karışmak istediğinizi anlatın. Hala Allah kerim deyip eski düşüncesinde ısrar ederse sizde yolunuzu çizin. Gönül meselesi sevgi aşk bir ömür hayatımızdalar. Ama evlilik için herşey hazır seviyoruz geçmişimiz r due de sıkıcı bir evliliğe girmekte kötü. İnŞallah uzlaşırsınız.. Aile mevzusuna gelince bu konu hiç kapanmaz siz birşey demeyin. Allah zamanla herkesin yüzünü gösteriyor. Sabır Ederseniz kazanırsınız

Anladım
Teşekkür ederim. Bu konuda haklisiniz. Yapım böyle biraz malesef. Ama başkasından duymak daha etkili oldu. Insan kendini dışardan gozlemleyemiyor

Ben de fedakarlığı marifet sananlardandım. Sonra farkettim ki ben önce kendimi düşünmezsem kimse düşünmez. Hele de bir erkek...

arkadas guzel guzel konular var, isler yuzunden firsat bulup rahatca yazamiyorum! doncem bu konuya ama doncem.

Sizin şu an hala görüşüyor olduğunuzu aileler biliyor mu peki?

Bilmiyorlar ise tekrar aynı seyleri yaşamak ve aileleri duyguları durumu açıklamak belki tekrar karşı karşıya gelmekten çekiniyor olabilir.

Çok teşekkür ederim cevabınız için, konuşmak için sizlerden gelenleri biriktiriyorum dağarcığımda. Hayat çok kısa ve ben gerçekten bi yuvam düzenim olsun istiyorum. Iyi de bir çift olduk, maddi manevi herşeyi birlikte göğüslüyoruz. Fakat akşam olduğunda yine başka çatılar altında ayrı uyuyoruz.

Cnm bir kez yollar ayrılmış tekrar ayrılırsa bir daha dönüşü olmaz korkusu mu var? Sana iyi davranan hayatını mahvetmeyen bir adam ise açıkça konuş gün ver bu tarihe kadar olmazsa olmaz de bence. Ben yaşadım bu süreci zamanında ertelenen düğün ve ayrılmak istediğim de kötüleşen adamı bıraktım gittim şehir değiştirdim, aileler çok iyiydi ama adam aşırı kıskanç dengesizdi. Ayrılamam çok seviyoruz bağlıyız diyordum ama ayrıldık ve adam gibi adam dediğim eşimle tanıştım altı ayda evlendik bir yıldır evliyim çok şükür çok mutlu huzurluyum. Bazen bu aşk sandığımız duygu saplantı olabiliyor. Çok güzel demişsin sanki basiretiniz bağlanmış olmayacaksa olmuyor. Seni de yaptığın yorumlardan aklı başında biri olarak gördüm hak ediyorsun o güzel düğünü.

Evet aileler biliyor, artık evlenin diye teşvik de ediyorlar. Sanki üzerimize ölü toprağı atılmış gibiyiz

Ben de fedakarlığı marifet sananlardandım. Sonra farkettim ki ben önce kendimi düşünmezsem kimse düşünmez. Hele de bir erkek...

Konunuzu okudum, çok üzüldüm. Bazı şeyler biz ne kadar plânlasak da olmuyor malesef. Umarım kötü tecrübeleriniz son olur ve ömrünüz güzelliklerle süslenir.
Atlatabildiniz mi şimdi nasılsınız?

Çok teşekkür ederim cevabınız için.
Zannediyorum sizin de dediginiz gibi yaş da biraz bizi etkiliyor. 5 yıl öncesi olsa daha cesur olurduk belki. Şimdi kötü örnekleri de bir miktar yaşadık ve haliyle endişe etmiyor değiliz. Kendisinden emin olmama rağmen aynı evin içine girince farklı olur mu diye korkmuyor da değilim. Tavsiyelerinizi dikkate alacağım. Bu arada kendinizle ilgili söyledikleriniz benim için çok kıymetli, (Bu arada 2.cevap olmuş afedersiniz :))

Cevabınız için teşekkür ederim, damdan düşeni damdan düşen anlarmış:) kötü tecrübemiz ikimizi de çok etkiledi. Üstelik sevdiğimin en hassas noktasıydı terkedilmek ve ben ona bunu acı bir şekilde yaşattım. Belki bu yüzden de derinlerde bir yerlerde kırgınlıkları olabilir. Tedavi etmeye de çalışıyorum ama insan psikolojisi işte:)
Sizin adınıza da çok sevindim. Dilerim daha güzel günler sizi bekliyordur. Burada öyle konular okuyoruz ki eşine adam gibi adam diyebilen şanslı kadın sayısı çok az ne yazıkki. Yürekten kutlarim sizi de eşinizi de

Benim yaşım küçük olmasına rağmen o kadar zorluk yaşadım ki yaşımdan daha olgun bi hale geldim bunları tekrar yaşayacağımı bile bile tekrar evlenir miydim evet evlerdim. Planladığımız hayatı yaşayamıyabiliyoruz ama hiçbirşey de planladığımız kadar mükemmel değil. Önemli olan saygıyı yitirmemek diye düşünüyorum. Evlilik kesilmemiş bir karpuz gibidir demişler büyüklerimiz çok doğru. Neyin ne zaman iyi kötü olacağını Allahtan başkası bilemiyor ne yazıkki başımıza ne gelecekse geliyor zaten engel olamıyoruz. Seviyorsanız bir an önce konuşun düğün haberinizi duyarız inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…