- 6 Ekim 2016
- 1.132
- 563
- 123
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
-
Ya hu öyle zor bir durum ki. Farkindasin ama birşey engelliyor sanki seni.Kelin merhemi olsa
Bende de var bu durum bir de ustune fatura yatirmayi bile unuttugum yada erteledigim bile oluyor hayat sartlari bu duruma soktu beni
Seni de bu duruma ne getirdiyse onu ortadan kaldirmaya calismalisin
Evet depresyondaydim. Belki de hala bilemiyorum. Kolumu kaldırmaya gücüm yoktu. Şimdi istiyorum ama hala yapamıyorum hayatımı düzene sokamiyorum. Ucu kaçtı bir yerde.depresyondasın canım ama yavaş yavaş çıkıyosun galba
üzüntü insanı tembelleştiriyor canım
sadece yaşama dönmen lazım yürüyüş yaparak enerjini artırabilirsin
Ay inanır misiniz ben 5 aydır sırf usendigimden ütü gerektiren hiçbir şey giyinmedim. Aynı şeyleri giyinip durdum.Çaresini bilen bankada yazsin.. ütüler dağ gibi ne lazımsa çıkarıp üzüleyim giyiyoruz o derece
Yapacak şey var da bende aşırı usengeclik var. Araştırma yapmam gereken konular var kendimi gelistirmem gerek. Zaman geciyor.Yaz olsa yapacak sey cokta ay ben kışın depresyonun dibinde oluyorum
Bende öyleyim. Kilo aldım bu süreçte. Tam 8 kilo. Halimden memnun değilim. Yaz gelsin diye erteliyorum diyeti.Bendede var erteleme huyu, hele bir yaz gelsin toparlanirim diye umuyorum....
Hahha herkes de biraz var galiba bu dert. Ozeniyorum böyle zimba gibi kadınlara. Ben garfield gibiyim.Kilo vermek için sabahları sirkeli su icin diyorlar ona bile üşeniyorum,göbeği sallaya sallaya geziyorum,bir sürü iş,ve ilgilenmem gereken 3 çocuk vede çocuk gibi bir eş ,ama ben su anda yatakta sizlerle sohbet ediyorum,kolumu kaldırasın yok,(asil dertli benmişim galiba,konu sahibi"canım"kusura bakma.....
Ya burayı seviyorum. Çok zor zamanlar geçirdim. Her hissettiğimi paylaştım burda. Geçmeyecek üühüü diye ağlarken buradaki arkadaşlar geçecek dedi. O zamanlar inanmiyordum ama geçiyor. Daha da iyi olacak. Ama bu üsengeclik cok fena.İnşallah mevsimdendir. Ben de ilişkim bittiğinden beri depresif modda takılıyorum, içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Boş zamanlarım bomboş geçiyor.
Güzel öneriler gelir diye konuyu takipteyim.
Çok haklısınız. Gün gidiyor. Çok uyuyunca zaten bir türlü kendime gelemiyorum. Ama nasıl olacak bilmiyorum.Geç yatıp geç kalkınca zaten bitti.. hiçbişey olmuyor rayinda gitmiyor.. o durumu değiştirin gerisi çorap sokugu gibi gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?