Erteleme hastalığı ve aşırı üşengeçlik¿

Eczacılık okuyorum. Ikinci dönem stajim olacak. O iyi gelir inşallah. Yalnız değilim aslında. Arkadaşlarım var. Ailem var. Ama içimde birşeyler yapmak için enerji yok.

Çok haklısınız. Gün gidiyor. Çok uyuyunca zaten bir türlü kendime gelemiyorum. Ama nasıl olacak bilmiyorum.

Aynı durum bende var ve iyice biyolojik saatiniz bozulmadan önce cozmelisiniz..
Hayatı yiyip bitiren bir durum.. depresyona davetiye çıkarıyor kilo aldırıyor sinir stres yapıyor sağlık gidiyor insani yalnizlastirip ilişkilerini bozuyor..

Sabah erken kalkın geç bile yatmis olsanız
Surunerek duşa girin
Sağlıklı bir Kahvaltı yapın.. karbonhidrata dikkat edin ve giyinin suslenin..
O pijamalar insanı içinde kurutsun diye yapılmış :) bağımlılık yapıyor..
Okula işe gidin mutlaka araştırın ev dışında yapılacak faydali şeyler bulun..
Spor yapın.. Spor salonuna yazılın ki mecbur evden çıkın.. günde 10000 adım atın adım ölçer yükleyin telefona gün sonunda 42 yazınca bi utanin:)

Ben bunlarla kendimi duzenlemeye çalışıyorum..

Sahiden öyle. Var çok şükür. Çok uğraşıyor aslinda ama ben düşünüyorum hep benim için birşeyler yapiyor sanki bu depresif halim onu sıkacak yoracak diye düşünüyorum.

Süper öneriler :) çok teşekkür ediyorum vallahi iyi geldi bunlar. Yapmaya çalışacağım

Bende de var bu dert
Şunu sonra yaparım şunu sonra okurum diye
Ve hiç memnun değilim bu halimden
Bi de unutkanlık başladı korkuyorum artık
Uzun zaman önce bi depresyon geçirmiştim sanırım hasarı kaldı

Sahiden öyle. Var çok şükür. Çok uğraşıyor aslinda ama ben düşünüyorum hep benim için birşeyler yapiyor sanki bu depresif halim onu sıkacak yoracak diye düşünüyorum.

Ayy hayır yaa gerçek arkadaş en ottan, b.ktan takıntılarını bile uzun uzun dinleyip teselli verebilen arkadaştır.

Hiç öyle düşünme.
Benim bir arkadaşım geçen yıl psikolog oldu bana resmen.
En uzmanı ondan daha iyisini yapamazdı eminim.
Şimdi telefonda yardımcı olmaya çalışıyor ama göz göze olanı başka.

Ben de onun herkese saçma gelecek dertlerini uzun uzun hiç sıkılmadan dinlerim ama.

Kolay bunalan, dertleşmeyi bilmeyen insandan arkadaş mı olur?
Ondan olsa olsa iyi gün eğlencesi olur..

Eczacılık okuyorum. Ikinci dönem stajim olacak. O iyi gelir inşallah. Yalnız değilim aslında. Arkadaşlarım var. Ailem var. Ama içimde birşeyler yapmak için enerji yok.
Calışmak iyi gelir umarım. Ben sizin yerinizde olsam simdiden başlardım calismaya. Tabi yogun degilseniz.
Icinizdeki enerjiyi cıkaracak sizi heyecanlandırıp heveslendirecek birisi lazım hayatınıza renk lazım :)

Bende de var bu dert
Şunu sonra yaparım şunu sonra okurum diye
Ve hiç memnun değilim bu halimden
Bi de unutkanlık başladı korkuyorum artık
Uzun zaman önce bi depresyon geçirmiştim sanırım hasarı kaldı
Tam üstüne bastiniz. Unutkanlık başladı. Geçen birşey okumuştum diyorum ama toparlayamiyorum kelimeleri. Hatirlayamiyorum tam.

Yok o bunalmaz. Gerçekten çok iyi bir dost. Çok şükür. Ben kendim böyle düşüncelere kapılıyorum sadece. Haklısınız ama.

SPOR:)
başka bir şey demiyorum:) spor hem bedene hem ruha faydalı

Calışmak iyi gelir umarım. Ben sizin yerinizde olsam simdiden başlardım calismaya. Tabi yogun degilseniz.
Icinizdeki enerjiyi cıkaracak sizi heyecanlandırıp heveslendirecek birisi lazım hayatınıza renk lazım :)
Aslında yeni bir ilişki istemiyorum. Erken sanırım. Bir de birinden enerji bekleyen değil de enerji saçan bir insan olmak istiyorum. Kendi kendime yetebilmek. :)

Aslında yeni bir ilişki istemiyorum. Erken sanırım. Bir de birinden enerji bekleyen değil de enerji saçan bir insan olmak istiyorum. Kendi kendime yetebilmek. :)
O zaman biraz kendini motive etmen hedefler koyman gerekiyor kuzum mesela şu fazladan 8 kiloyu versen sabahları spor yapsan vucudunu sekillendirsen ahhh ahhh daha cok gencsin diyene bak koca toto

Evlenmeden önce sabah kalkabileyim diye eşim arardi:)))
cep telefonumdan arar git şimdi suyu aç duyayim derdi..
surunerek banyoya giderdim musluğu acardim..
şimdi sen yine yatarsin diyip ev telefonundan geri ara derdi:)))
Haydi salona sürün seda:)))

Sizi sabah erken kalkan biri arasın ya da evdekilere görev verin 5 dk daha dersem gidiklayin gibi..

Erken kalkmak için her yolu deneyin..

Evden çıkmak için de evden atın kendinizi.. gerçekten atın :) bi kere çıkınca gerisi gelir..

Dil kursuna yazılın..

Tam üstüne bastiniz. Unutkanlık başladı. Geçen birşey okumuştum diyorum ama toparlayamiyorum kelimeleri. Hatirlayamiyorum tam.
Açıköğretim i bile bırakmayı düşünüyorum
Ders çalıyorum okuyorum başa döndüğümde sanki ilk defa okuyormuşum gibi oluyor
İnşaallah geçiririz

O zaman biraz kendini motive etmen hedefler koyman gerekiyor kuzum mesela şu fazladan 8 kiloyu versen sabahları spor yapsan vucudunu sekillendirsen ahhh ahhh daha cok gencsin diyene bak koca toto
Hahha çok tatlisiniz :) Evet di mi hedef koymakla baslamaliyim. Günümü planlamaliyim belki de kalkınca.

Gerçekten yaşayan bilirmis ya hu

Deneyeceğim bu önerilerinizi çok sagolun

Aynı dertten bende muzdaribim, eski sevgilimden ayrılalı 6 ay oldu ama o öyle şok olmuşum ki o rehaveti hala üzerimden atamadım. İnsan haksızlığa uğrayınca bazı şeyleri geride bırakması zor olabiliyor, o yüzden kendi tembelliğime kılıflar uydurdum ama bir yerde dur demek lazım bende farkındayım.

Cevapları merakla okudum, bence de en güzel çözüm spor gibi geliyor ama ona da başlamak için tembelliği bırakmak lazım en başta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…