• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erteleme Hastalığı

Bende aksamdan ertesi gunu yapicaklarimin hayalini kuruyorum erken kalkicam soyle yapicam boyle yapicam diye dusunuyorum ama sabah olunca sonuc husran gozumde mi buyuyo noluyosa hic yapmiyorum erteliyorum da erteliyorum sonra
Ben de geceleri daha dinç oluyorum
Hatta geceleri cocuk yapmaya karar verip , sabahları işe kalkmak için alarmım çaldıgında çocukk fikrinden de vazgeçiyorum:D

Diger is arkadaslarim kalkiyorlar nasil guzel kiyafetler makyajlar falan hazirlanip geliyorlar ben nerdeyse is yerinde yuzumu yikiyorum sirf kalkmayi erteledigim icin
Ahahhaa bende öyleyim
Bizim bir de aile şirketimiz
Hatta birsey anlatayım gülün biraz
Hafta içi iş cıkısı yüzmeye gidiyorum

Gecen sabah uyandım işe gitmek için otoparka indim
arabamın arkasına bir baska araba park etmıs cıkamadım yerimden.

Bizim apartmanda en alt daireymiş
Sabahın köründe kapılarını caldım
Adam kesin bana deli
Gözüyle bakmıstır:)
Şöyle bir süzdü önce
Çünkü üzerimde şişme mont vardı
Ayagımda yazlık spor ayakkabı( yüzme salonuna onlarla giris yapıyorum aksam)
Diğer elimde kar botlarım vardı işyerinde onları giyiyorum
Omzumda plaj cantam vardı bu kış günü
Bir de havlu corap giymiştim taytımın üzerine dizime kadar da cekmıstım:) çünkü kar botlarımı da işe gidince giyecektim çoraplad kamufle olacaktı ama arabaya sporlarla binicem diye corapları indirmedim aşağı :)
Sitenin delisi bir tipteydim yani
:KK70:
Ben dişimi bile işyerinde fırcalıyorum
Sacımı makyajımı hep ofiste yaparım
Ojemi de işyerinde sürerim
Eşim diyor ki
İşe gidisinle aksam eve gelisin arasında dağlar kadar fark var diyor

Sabah işe giderken arabami kullanırken kamufle olarak gidiyorum resmen
Isıklarda falan durunca tanıdık görsün istemiyorum
Hatta polis cevirmesi falan olmasın diye dua ediyorum
Bunların hepsi benim için de 10 dakika gec kalkmak için :KK70:

Son düzenleme:
Ahahhaa bende öyleyim
Bizim bir de aile şirketimiz
Hatta birsey anlatayım gülün biraz
Hafta içi iş cıkısı yüzmeye gidiyorum

Gecen sabah uyandım işe gitmek için otoparka indim
arabamın arkasına bir baska araba park etmıs cıkamadım yerimden.

Bizim apartmanda en alt daireymiş
Sabahın köründe kapılarını caldım
Adam kesin bana deli
Gözüyle bakmıstır:)
Şöyle bir süzdü önce
Çünkü üzerimde şişme mont vardı
Ayagımda yazlık spor ayakkabı( yüzme salonuna onlarla giris yapıyorum aksam)
Diğer elimde kar botlarım vardı işyerinde onları giyiyorum
Omzumda plaj cantam vardı bu kış günü
Bir de havlu corap giymiştim taytımın üzerine dizime kadar da cekmıstım:) çünkü kar botlarımı da işe gidince giyecektim ama arabaya sporlarla binicem diye corapları indirmedim aşağı :)
Sitenin delisi bir tipteydim yani
:KK70:
Ben dişimi bile işyerinde fırcalıyorum
Sacımı makyajımı hep ofiste yaparım
Ojemi de işyerinde sürerim
Eşim diyor ki
İşe gidisinle aksam eve gelisin arasında dağlar kadar fark var diyor

Sabah işe giderken arabami kullanırken kamufle olarak gidiyorum resmen
Isıklarda falan durunca tanıdık görsün istemiyorum
Hatta polis cevirmesi falan olmasın diye dua ediyorum
Bunların hepsi benim için de 10 dakika gec kalkmak için :KK70:
cok komiksin ya :D
Yeni topige gel bak

Ben geç kalmam da ödevleri sürekli bekletiyorum
Cuma teslim edilecek
Ben daha bu akşam başlamıştım
Ama şu an şehirlerarası otobüsteyim kaldı gene ödev
Nasıl yetişecek bilmiyorum ama içimde bi huzursuzluk olmasına rağmen stres yapmama rağmen aynı zamanda rahatım da :D

Bende böyleyim de düz tembelim diyordum hep bende böyle erteleme hastalığı falan diyeyim daha havalı

Bilemiyorum laf sokmak için mi yazdınız, yoksa kendiniz için espri mi yaptınız ama yine de açıklayayım: Procrastination'ın Türkçesinden bahsediyoruz burda. Tembellikle ertelemek farklı şeyler.
Ben tembel değilim mesela, saatlerce tek bir detay için çalışabilirim. Ama aynı zamanda yapmam için bir ay olan şeyi son güne bırakabilirim.

Ben de birileriyle gorusmeyi erteliyorum hep yani bir yerde oturmak gezmek alisveris yapmak icin birisine ihtiyac duymuyorum kendimi cok zorladim ama yinede tekliflere insallah gorusuruzden ileriye goturemedim :)))) esimde tam tersi keyifle seyrediyorum birazda bana bulassa sabah kalkip soyle bir yuruyup eve gelsem neredeee bir aydir basliyorum :)))

Ben de birileriyle gorusmeyi erteliyorum hep yani bir yerde oturmak gezmek alisveris yapmak icin birisine ihtiyac duymuyorum kendimi cok zorladim ama yinede tekliflere insallah gorusuruzden ileriye goturemedim :)))) esimde tam tersi keyifle seyrediyorum birazda bana bulassa sabah kalkip soyle bir yuruyup eve gelsem neredeee bir aydir basliyorum :)))

İstemiyorsanız görüşmeyin bence. Sanırım sağlıklı bir sosyal çevreniz olsun diye zorluyorsunuz kendinizi. Ben de bazı durumlarda öyle yapıyorum, çünkü zorlamayınca yıllar içinde çok arkadaş yitirdiğimi, bir sürü güzel durumu kaçırdığımı fark ettim. Ama bir yandan da zorladıkça insan iyice nefret ediyor. Bir de gitmek istememenizin de nedeni var: Yalnızken daha mutlusunuz.
Mesela instagramda falan insanların buluştuğunu görüyorum, aa ne güzel diyorum uzaktan. Sonra konuşmalarını atıyorlar, mal mal, salak salak konuşuyorlarmış meğerse. Komik olmayan espriler yapıp bir taraflarını yırtıyorlar, poz kesiyorlar. Orda olsam sıkılacağım, kalkmak isteyeceğim türden. İşte bu yüzden gitmiyorum diyorum :)

İstemiyorsanız görüşmeyin bence. Sanırım sağlıklı bir sosyal çevreniz olsun diye zorluyorsunuz kendinizi. Ben de bazı durumlarda öyle yapıyorum, çünkü zorlamayınca yıllar içinde çok arkadaş yitirdiğimi, bir sürü güzel durumu kaçırdığımı fark ettim. Ama bir yandan da zorladıkça insan iyice nefret ediyor. Bir de gitmek istememenizin de nedeni var: Yalnızken daha mutlusunuz.
Mesela instagramda falan insanların buluştuğunu görüyorum, aa ne güzel diyorum uzaktan. Sonra konuşmalarını atıyorlar, mal mal, salak salak konuşuyorlarmış meğerse. Komik olmayan espriler yapıp bir taraflarını yırtıyorlar, poz kesiyorlar. Orda olsam sıkılacağım, kalkmak isteyeceğim türden. İşte bu yüzden gitmiyorum diyorum :)

Ben biraz yalnizliga alismis bir insanim ailemdede yalniz bir hayat icerisinde buyudum :) bazen ayda bir gun falan pek keyifli oluyorum hani kim olsa eglenirim ama cogu zaman aman allahim cafede saatlerce bos bos oturmak mi ? Bir yerde gereksizce dolasmak mi aklim kayip gidiyor zaten hic bana hitap etmiyor evet bazen tabii saglikli bir cevre icin zorluyorum kendimi ama rol yapmaya donusuyor :))) boyle geldim boyle gidiyor...

Ben biraz yalnizliga alismis bir insanim ailemdede yalniz bir hayat icerisinde buyudum :) bazen ayda bir gun falan pek keyifli oluyorum hani kim olsa eglenirim ama cogu zaman aman allahim cafede saatlerce bos bos oturmak mi ? Bir yerde gereksizce dolasmak mi aklim kayip gidiyor zaten hic bana hitap etmiyor evet bazen tabii saglikli bir cevre icin zorluyorum kendimi ama rol yapmaya donusuyor :))) boyle geldim boyle gidiyor...

O konuda haklısınız, ben de yalnızken daha mutluyum demesem de şarj olmak için mutlaka yalnız kalmam lazım. Mesela bazı insanlar haftanın 7 günü dışarı çıkarlar, ben öyle olamam. Kendimle kalmam lazım mutlaka.
Ben de rol yapıyorum mecburen arada, 3-5 tane arkadaşım var rol yapmadığım, genelde onlarla oluyorum zaten. Ama tabii daha kalabalık bir çevre isterdim, eğer ki insanlara katlanabilseydim :)

O konuda haklısınız, ben de yalnızken daha mutluyum demesem de şarj olmak için mutlaka yalnız kalmam lazım. Mesela bazı insanlar haftanın 7 günü dışarı çıkarlar, ben öyle olamam. Kendimle kalmam lazım mutlaka.
Ben de rol yapıyorum mecburen arada, 3-5 tane arkadaşım var rol yapmadığım, genelde onlarla oluyorum zaten. Ama tabii daha kalabalık bir çevre isterdim, eğer ki insanlara katlanabilseydim :)

Haha harika baglamissiniz ben de isterdim ama o istek buyuk ve guclu bir oyunculuk gerektieiyor en iyisi elinizdekilerin kiymetini bilin :) ertelemelerinize alismislardir onlar ben en yakin arkadasimi saat birde diyorsa ucte beklerdim :)))) kendimi ona gore kurardim hep :) umarim her sey istediginiz yonde sekillenir ,sevgiler :)

Haha harika baglamissiniz ben de isterdim ama o istek buyuk ve guclu bir oyunculuk gerektieiyor en iyisi elinizdekilerin kiymetini bilin :) ertelemelerinize alismislardir onlar ben en yakin arkadasimi saat birde diyorsa ucte beklerdim :)))) kendimi ona gore kurardim hep :) umarim her sey istediginiz yonde sekillenir ,sevgiler :)

Çok teşekkür ederim :) Sizin de gönlünüzce olsun her şey :)

Maalesef... Ama çözüm bulamıyorum. Bir gün her şeyimi zamanında yapıyorum sonra tekrar bu erteleme döngüsünün içine giriyorum bir şekilde.

Napıcaz biz acaba? Destek grubu mu kursak?

Eger kurarsan benide baş koşeye al kendimi okuyorum sanki derslerim hep son gune kalir yemek son bir saate..

Back
X