- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 28
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
21 yaşındayımYaşın kaç ki ? 23 yaşına kadar falan bende de hayalcilik vardı simdi istesem hayal kuramiyorum.
aslan burcuyumBalık burcu musun? Bu saydıklarım tam balık özelliği bir problemden ziyade
Ne güzel işte bu yaşlarda daha hayatında geleceğin hakkında düşünüp hayaller kurma zamanı bence anormal değil. Erteleme olayı da aşırıya gitmediği surece çoğu kişide oluyor insanlar yoğun olduğu için. Birde bu mevsimde bi bikmislik var yani.21 yaşındayım
Bende aslanımaslan burcuyum
ben de bunu istiyorumHayat o kadar kısaki, hiçbirşeyi ertelememek gerek
Hayal dünyasında yaşamaktansa gerçek dünyaya dönün ,zira bunun sonu yok
bu hayalcilik fazla geliyor banaNe güzel işte bu yaşlarda daha hayatında geleceğin hakkında düşünüp hayaller kurma zamanı bence anormal değil. Erteleme olayı da aşırıya gitmediği surece çoğu kişide oluyor insanlar yoğun olduğu için. Birde bu mevsimde bi bikmislik var yani.
Yinede bu senin elinde biraz daha gayret etmelisiniz ertelememek için.
siz hiç bu hayalciliği ve erteleme huyunu değiştirmek istemediniz mi?Bende aslanım
Aslanların genel özelliği bu galiba.Kendimi okudum sanki :) bu arada bende aslan burcuyum
Ertelem huyumu çol denedim ama bırakamadım ve bi arada hayal kurmayı bıraktım çok mutsuz bi dönemimdeydim ama şimdi yine hayal kuruyorum ve hala bulaşığı ev işini erteliyorum birini arayacaksam da aradım aradım yoksa gittisiz hiç bu hayalciliği ve erteleme huyunu değiştirmek istemediniz mi?
off desene bunları ha diyince de değiştiremiyor insan.Ertelem huyumu çol denedim ama bırakamadım ve bi arada hayal kurmayı bıraktım çok mutsuz bi dönemimdeydim ama şimdi yine hayal kuruyorum ve hala bulaşığı ev işini erteliyorum birini arayacaksam da aradım aradım yoksa gitti
Ben bu konunun neredeyse aynısını okumuştumMerhaba KK'nin güzel kadınları,umarım hayatınızda her şey yolundadır.Beni son zamanlarda rahatsız eden bazı alışkanlıklarım var.Ben yapacağım çoğu işi ertelerim.Mesela bir arkadaşımı arayacağım,aman boşver başka zaman ararsın derim.Ödevlerim,ders çalışmam da aynı şekilde.Hep ertelenir,ödevler son gün yapılır,sınavlar da son gün çalışılır.Bunun yanında çok hayal kurarım,daha mutluyum hayal dünyamda.Orada daha güzelim,daha canlı ve daha birçok şey.Git gide gerçeklikle bağlantım kopuyor.Bazen korkuyorum delireceğim diye.Hayal kurmak güzel ama aşırısı zarar.Ben bu erteleme huyumu ve aşırı hayalciliğimi nasıl yeneceğim?
tek değilim bunu yaşayan anlaşılanBen bu konunun neredeyse aynısını okumuştum
Hayal kuruyorum
Delirmekten korkuyorum
Yaşı da küçüktü Üyenin
Ama siz yeni üyesiniz
Gözümde canlandı birden
Evettek değilim bunu yaşayan anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?