Erteleme ve Hayalcilik

777mutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
2.537
2.396
133
28
Merhaba KK'nin güzel kadınları,umarım hayatınızda her şey yolundadır.Beni son zamanlarda rahatsız eden bazı alışkanlıklarım var.Ben yapacağım çoğu işi ertelerim.Mesela bir arkadaşımı arayacağım,aman boşver başka zaman ararsın derim.Ödevlerim,ders çalışmam da aynı şekilde.Hep ertelenir,ödevler son gün yapılır,sınavlar da son gün çalışılır.Bunun yanında çok hayal kurarım,daha mutluyum hayal dünyamda.Orada daha güzelim,daha canlı ve daha birçok şey.Git gide gerçeklikle bağlantım kopuyor.Bazen korkuyorum delireceğim diye.Hayal kurmak güzel ama aşırısı zarar.Ben bu erteleme huyumu ve aşırı hayalciliğimi nasıl yeneceğim?

Balık burcu musun? Bu saydıklarım tam balık özelliği bir problemden ziyade

Hayat o kadar kısaki, hiçbirşeyi ertelememek gerek
Hayal dünyasında yaşamaktansa gerçek dünyaya dönün ,zira bunun sonu yok

21 yaşındayım
Ne güzel işte bu yaşlarda daha hayatında geleceğin hakkında düşünüp hayaller kurma zamanı bence anormal değil. Erteleme olayı da aşırıya gitmediği surece çoğu kişide oluyor insanlar yoğun olduğu için. Birde bu mevsimde bi bikmislik var yani.
Yinede bu senin elinde biraz daha gayret etmelisiniz ertelememek için.

Hayat o kadar kısaki, hiçbirşeyi ertelememek gerek
Hayal dünyasında yaşamaktansa gerçek dünyaya dönün ,zira bunun sonu yok
ben de bunu istiyorum
bu hayalcilik fazla geliyor bana

Ben de her işimi son saniyeye bırakırım. Hatta bak internetten ürün aldım,hatali geldi. 7 gün değiştirme süresi var. Bir mail attım dönmediler, Aramam peşine dusmem falan lazım ama şimdi sana yazarken farkettim ki yarın son günü.
Umarım sabah unutmam da elimde patlamaz.
Hayalcilik konusuna hiç girmek bile istemiyorum :)))
Ayrıca aslan demişsin ama yükselenin ay burcun falan , kesin bir yerlerinde bir baliklik var :)) doğum saatini biliyorsan özelden yaz da bakayım ^^

siz hiç bu hayalciliği ve erteleme huyunu değiştirmek istemediniz mi?
Ertelem huyumu çol denedim ama bırakamadım ve bi arada hayal kurmayı bıraktım çok mutsuz bi dönemimdeydim ama şimdi yine hayal kuruyorum ve hala bulaşığı ev işini erteliyorum birini arayacaksam da aradım aradım yoksa gitti

off desene bunları ha diyince de değiştiremiyor insan.

Ben bu konunun neredeyse aynısını okumuştum
Hayal kuruyorum
Delirmekten korkuyorum
Yaşı da küçüktü Üyenin
Ama siz yeni üyesiniz
Gözümde canlandı birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…