- 9 Şubat 2015
- 3.951
- 7.048
- 158
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Aslında tanımasak daha iyivalla benim de var heralde eşim dostum ama birbirimizi burda tanımıyoruz
Merhaba KK'nin güzel kadınları,umarım hayatınızda her şey yolundadır.Beni son zamanlarda rahatsız eden bazı alışkanlıklarım var.Ben yapacağım çoğu işi ertelerim.Mesela bir arkadaşımı arayacağım,aman boşver başka zaman ararsın derim.Ödevlerim,ders çalışmam da aynı şekilde.Hep ertelenir,ödevler son gün yapılır,sınavlar da son gün çalışılır.Bunun yanında çok hayal kurarım,daha mutluyum hayal dünyamda.Orada daha güzelim,daha canlı ve daha birçok şey.Git gide gerçeklikle bağlantım kopuyor.Bazen korkuyorum delireceğim diye.Hayal kurmak güzel ama aşırısı zarar.Ben bu erteleme huyumu ve aşırı hayalciliğimi nasıl yeneceğim?
Saat sabah sekizAnama sorayım anne doğum saatim kaç benimyorgun anneanne
yaa şimdi gün ay yıl ve doğum yeri istiycem çok özele girecek gibi oldu böyle ulu otaSaat sabah sekiz
yaa şimdi gün ay yıl ve doğum yeri istiycem çok özele girecek gibi oldu böyle ulu ota
Saat sabah sekiz
Hmm internetten bulunur dimi dur bi ben bakim hele bulamazsam özel msj atarım olurmuyaa şimdi gün ay yıl ve doğum yeri istiycem çok özele girecek gibi oldu böyle ulu ota
arama motoruna yükselen burç öğrenme yaz hemen çıkar canım heryerde varHmm internetten bulunur dimi dur bi ben bakim hele bulamazsam özel msj atarım olurmu
Acaba ben niye yükselenimi bilmitom bi ara bakmıştım ama hiç hatırlamıyom çok tuhafarama motoruna yükselen burç öğrenme yaz hemen çıkar canım heryerde varBulunca bana da yaz merak ettim :)
Kız yükselenim aslanmışarama motoruna yükselen burç öğrenme yaz hemen çıkar canım heryerde varBulunca bana da yaz merak ettim :)
Aslında bakıldığı zaman hayatımda yolunda gitmeyen pek bir şey yok.Şükredebileceğim birçok şey var hayatımda.Ailemin yanındayım,istediğim bölümü okuyorum ama hayallerimde kendimi daha aktif,sevdiği biri olan,daha güzel biri olarak hayal ediyorum.Ozaman hayatında yoluna gitmeyen şeyler var mesala ben çok kuralcıyım herşeyde bi mantık ararım yapılması gereken biley varsa yapmayana gıcık olurum ve bunlar beni mutsuz eder ,mutsuz ettikcede hayata küser herşeyi ertelerim ve hayal kurarım
Ben her gün hayal kuruyorum,artık bir şeyin tetiklemesine bile gerek kalmıyor.bu huylar bende de var. Bana sorsan hiç rahatsız değilim ama çevrem erteleme huyumdan şikayet edince değişmek istedim olmuyor dikkat etmeyi bırakınca özüne dönüyor insan. Hayal kurma konusu da şöyle hayal kurmasam sıkıntıdan patlıcağım ortamlar oluyor bana iyi geliyor yalnızken işsizken olur zaten.Senin nasıl? yalnızken mi? bi de neler tetikliyor film,şarkılar vs böyle insanların ilhamları ve duyguları alışları yoğun olduğu için bir şarkıdan,filmdeki bi sahneden aldığı duyguyu çabuk atamaz,haliyle o duyguyu hayalle yaşatır. Zihin hareketleri yoğun olduğu için normal hayattaki duygular doyurmuyor maalesef.
Öncelikle iyi dileğiniz için çok teşekkür ederim.Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın.Umarım ben de acı tecrübelerle gerçeklere dönmem.Ben de bir zamanlar öyleydim. Özellikle insanlarla ilgili çok iyi niyetli düşünürdüm. Sonuç olarak 39 yaşındayım ve şimdi tekrar boşanıyorum. öncesinde evlendiğim insanlarla ilgili de kendi iyi bakış açım nedeniyle çok güzel hayallerim umutlarım vardı. Ama gerçeklerin hiç de öyle olmadığını acı şekilde yaşadım ve gördüm. Nasıl tarif edilir bilmiyorum, insanların dışarıya karşı gösterdikleri iyi yüzlerine kanıp hep öyle olduklarını falan zannederdim. Mutlu, sevgiyle dolu bir evlilik hayatı düşlerdim. Ama artık yaşadığım kazıklardan sonra hayatın hayallerdeki gibi olmadığını öğrenebildim sonunda. Bazen evli insanlara bakıyorum, ne güzel benim de böyle anlaştığım mutlu olduğum sevdiğim sevildiğim bir evliliğim olsaydı diyorum ama biliyorum ki herkes farklı farklı sorunlarla uğraşıyor yada dışarıdan iyi görünen evliliklerin içinde neler dönebiliyor.
Hayalciliği bırakıp enerjinizi gerçeklere yöneltmenizi tavsiye edebirim. Zira dünya ve insanlar çok acımasız. Kendi adıma kurduğum temiz, naif hayallerime hiç de uymadığını gördüm artık gerçek dünyanın. Umarım siz yaşamazsınız acımasızlıkları.
çok güzel bir fikirüşenme!erteleme!vazgeçme!
evin her yerine yazın..
telefonunuza masaüstü yapın
çok teşekkür ederim,çok güzel fikirbeyhan budak videolarını izlemeni tavsiye ederim,
bir de ben erteleme ile ilgili kitaplar okumuştum , google'a yazarsan çıkıyor 'erteleme sanatı' bir sürü de makale var bununla ilgili..
işin özü iç disiplinini geliştirmek..planlı olmak.. yarın ne yapacagını bugünden belirlemek ve listedeki maddeleri yaptıkça gelen başarma hissi en sonunda ise küçük bir ödül motivasyon için.
mesela 21 gün boyunca vizelerine günlük 2 şer saat çalışırsan çok istediğin saç maşasını almak falan gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?