- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 28
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
aslanBurcunuz ne
Yalnız erteleme huyu kansızlığada bağlı olabilir canım yani mecalin yoksa herşeyi erteliyon bide ben astım hastasıyım nefes alırken tam oksijen almadığı için ciğerler çabuk yoruluyorsun ve hiç birşeye istek ve hal kalmıyor yani bende böyleydi sende bi kan testi yap sağlığına dikkat et bide proteyin ağırlıklı beslen sonuçta burcumuz aslan:)şaka tabi ama proteyin önemlioff desene bunları ha diyince de değiştiremiyor insan.
Doktora gittim,kan tahlili yapıldı.Kansızlık çıkmadı.Psikolojik diye düşünmeye başladım.Yalnız erteleme huyu kansızlığada bağlı olabilir canım yani mecalin yoksa herşeyi erteliyon bide ben astım hastasıyım nefes alırken tam oksijen almadığı için ciğerler çabuk yoruluyorsun ve hiç birşeye istek ve hal kalmıyor yani bende böyleydi sende bi kan testi yap sağlığına dikkat et bide proteyin ağırlıklı beslen sonuçta burcumuz aslan:)şaka tabi ama proteyin önemli
Ozaman hayatında yoluna gitmeyen şeyler var mesala ben çok kuralcıyım herşeyde bi mantık ararım yapılması gereken biley varsa yapmayana gıcık olurum ve bunlar beni mutsuz eder ,mutsuz ettikcede hayata küser herşeyi ertelerim ve hayal kurarımDoktora gittim,kan tahlili yapıldı.Kansızlık çıkmadı.Psikolojik diye düşünmeye başladım.
Benim de yükselenim aslan 30 umdan sonra böyle oldum, demekki 30 dan sonra yükselen burcun etkisine girilir hikayesi doğruymuşBende aslanım
Sizden 1 yaş büyüğüm ve ben de aynı durumda aynı burctayim. Ben sizi anladım bunun çaresi var mı takipteyimaslan burcuyum
synıdını yaxacaktım balık burcuyum bende böyleydimBalık burcu musun? Bu saydıklarım tam balık özelliği bir problemden ziyade
Ay ben yükselenimi bilmiyom inşallah terazi değildir:)))Benim de yükselenim aslan 30 umdan sonra böyle oldum, demekki 30 dan sonra yükselen burcun etkisine girilir hikayesi doğruymuşAydınlandım şu an
doğum saatini öğrenebilirsen bakarızAy ben yükselenimi bilmiyom inşallah terazi değildir:)))
Anama sorayım anne doğum saatim kaç benimdoğum saatini öğrenebilirsen bakarızBen de başak burcunu sevmiyorum hiç
balık burcuyumBalık burcu musun? Bu saydıklarım tam balık özelliği bir problemden ziyade
Evet annem vallaha baya kişiyi kaydettim burayada bi annem tutundu bide teyzem vamış öncede kayıtlı onu öğrendimay annen de mi burda çok tatlısınızz
valla benim de var heralde eşim dostum ama birbirimizi burda tanımıyoruzEvet annem vallaha baya kişiyi kaydettim burayada bi annem tutundu bide teyzem vamış öncede kayıtlı onu öğrendimyaprak02 sülale desek daha iyi:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?