ertelemekten bıktım artık

civcivy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.216
3
116
Diğer
.......................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın arkadaşım olumunekankayizsmile
bu ne acele ayh :) bence yaz düğünü derim her bakımdan ocak zor iş guclubacismile

Günaydın,
bence çok acele ediyorsun.Teşhirden ürün almak istemiyorsan siparişinin yapılmasını bekleyeceksin.Bu da en kötü bir ay sürer.Perdelerin yapılması vs. 2 ayağını 1 papuça sokmanın bir alemi yok.Ben 2008 kasım ayında evlendim.Ama bana kalsa 2009 haziran-temmuz gibi evlenmek isterdim.Yaz düğünü her zaman daha güzel bence.

acele etmiyorum uzun süredir bekliyorum hazırlıktayız zaten, gercekten ayrı şehirde beklemek cok zor artık tahammul edemiyor insan, bi tek evi bekliyoruz, eşyanın 1 ayda ortaya cıktıgını ilk defa duyuyorum , daha yeni anneme mobilyalar aldık, en gec 2 hafta sürdü.

evlendikten sonrada bazı şeyler alınır acelemiz yok, eve girdikten sonra. Çünkü ben bekleyemiyorum artık yoruldum. şu anda 4 ay var 4 aylık süre eşyalar için yetmezmi, 1 ay önceden eşyaları begenmekten sipariş etmekten bahsediyorum zaten kızlar.

beyaz eşyalar alındı, nevresimi ıvır zıvırı herşey hazır. bir tek büyük eşyalar mobilyalar kaldı. Evde en gec ocak 1 teslim. yaz olsada salonda olucak, güneşli gün olmasının bana bi faydası yok ki.

aralıkta eşyaları begensem diyorum aralıga kadar da gezer bakarız, zaten dediğimgibi bi salon bi yatak odası öncelikte. diğerleri sonrada olur.
çünkü ekimde olucaktı aslında düğün. evi beklediğimiz için erteledik hep ve artık yoruldum,

mevsimi beklemek istemiyorum,

demek kararini vermissin hayirlisi olsun, ins coook mutlu olursun hic keskelerin olmaz

hep kayinvalide filan demissinde nisanlin ne diyor kis dügününe , daha önceki düsündügünüz dügün tarihi neydiki
cok fazla diretirsen yanlis anlasilmalar olmasin sonra, hani bu kizin acelesi ne demesinler:sinifsinif:

bu durumu atlatmadın bence sen bir an önce yanyana gelip onun bişiler yapmasını engellemek istiyorsun zaten nişanlında alıskanlık oldu artık ondan yaptım demişti ben dugunu erteleyin derim ve sen bu atlattık olayını bir daha gözden gecir cunku aldatıldın bu kolay bişi değil hakkında hayırlısı olsun ama ben acele etme derim senin suanda saglıklı karar verdigini dusunmuyorm

ekimde olucaktı aslında,
nişanlım yetiştiririz diyor yetiştirmeye çalışırız ocak sonuna diyor, nisanı bekleyelim diye düşündük ama hava ısınsın die beklemek çok saçma geliyor bana da:(
ama ailesi kış düğününü kendi akrabaları afedersiniz kendi popolarının üşümemesi için istiyor.

Ev hazır olduktan sonra evin içindeki eşya,perde,halı,tadilat paraya bakar..
Para olduktan sonra en geç 1 ayda hazır olursunuz,ablanız gibi aynen!
Kış düğünü istemeniz de bence sorun değil... Bir an önce kavuşmak istiyorsunuz haklı olarak..
Ancak bence tek sorun düğün konuşulmadan nişan yapılması.. Bizde kız istemeye gelmeden önce gençler kendi arasında nişan,düğün tarihleri,maddi durumlar,ailelerin konumu vs. anlaşmaya varır,ondan sonra kalkışılır bu işlere..
Mesela ben daha kocamla flört dönemindeyken bunları konuşmuştuk. Nişan yüzüklerimizi bile sol parmağımıza göre aldırdı,hemen düğün yapcez diye.. Zaten tam 3 ay nişanlı kaldık!
Bence siz de bu konuyu nişanlılınızla konuşun,evlenecek olan ikinizsiniz..Yaz mı kış mı kime ne?Ancak ağırlığını koyacak olan odur!
Mutluluklar!!!

bu durumu atlatmadın bence sen bir an önce yanyana gelip onun bişiler yapmasını engellemek istiyorsun zaten nişanlında alıskanlık oldu artık ondan yaptım demişti ben dugunu erteleyin derim ve sen bu atlattık olayını bir daha gözden gecir cunku aldatıldın bu kolay bişi değil hakkında hayırlısı olsun ama ben acele etme derim senin suanda saglıklı karar verdigini dusunmuyorm

yok onu denetlemek için falan istemiyorum, yanlış anlaşılmış, ben zaten ocak gibi düğünü düşünüyordum düğünü. bu olayla ilgisi yok.

canımı yakma istersen tekrar tekrar bu konuyu açarak lütfen rica ediyorum

Kış düğünü istemeniz de bence sorun değil... Bir an önce kavuşmak istiyorsunuz haklı olarak..
Ancak bence tek sorun düğün konuşulmadan nişan yapılması.. Bizde kız istemeye gelmeden önce gençler kendi arasında nişan,düğün tarihleri,maddi durumlar,ailelerin konumu vs. anlaşmaya varır,ondan sonra kalkışılır bu işlere..
Mesela ben daha kocamla flört dönemindeyken bunları konuşmuştuk. Nişan yüzüklerimizi bile sol parmağımıza göre aldırdı,hemen düğün yapcez diye.. Zaten tam 3 ay nişanlı kaldık!
Bence siz de bu konuyu nişanlılınızla konuşun,evlenecek olan ikinizsiniz..Yaz mı kış mı kime ne?Ancak ağırlığını koyacak olan odur!
Mutluluklar!!!

beni anladıgın için tşkederim, gercekten anlamışsın beni çünkü,
bizim kararımızdı zaten önceden de kış olması,
ailesi fikrini söledi, sonra fikrini sölemekten ileri gittiler
nişanlımda bekleyemeyeceğimizi ifade etti onlara,ama yine de susmuyorlar konuşuyorlar, üzerimde baskı hissettim gercekten , canım sıkıldı
paramız olucak zaten,mobilyaları nakit alıcaz hatta.
iş sadece begenmekte olucak.
ocak 1 de ev teslim en geç
aralıkta da artık begendiklerimizi sipariş etsek,ocak ta 3 hafta eşyaları yerleştirme süremiz olucak.

demek kararini vermissin hayirlisi olsun, ins coook mutlu olursun hic keskelerin olmaz

hep kayinvalide filan demissinde nisanlin ne diyor kis dügününe , daha önceki düsündügünüz dügün tarihi neydiki
cok fazla diretirsen yanlis anlasilmalar olmasin sonra, hani bu kizin acelesi ne demesinler:sinifsinif:

teşekkür ederim cnm

ekimde olucaktı aslında,
nişanlım yetiştiririz diyor yetiştirmeye çalışırız ocak sonuna diyor, nisanı bekleyelim diye düşündük ama hava ısınsın die beklemek çok saçma geliyor bana da:(
ama ailesi kış düğününü kendi akrabaları afedersiniz kendi popolarının üşümemesi için istiyor.

ama sen zaten kafana koydugunu yapiyorsun , oglak burcumusun merak ettimkaydirigubbakcemile3
evliligi öne alma fikri kimin , nisanlin yetistirmeye calisiriz diyo sanki sen istiyorsun diye seni kirmamak icin diyormus gibi his ettim bilmiyorumkismile

bilmiyorum ama insaatcilara ben hic güvenmem hicbirzaman verdikleri sözü tutmazlar
aklima asterix obelix cleopatra filmi geldi neydi o laz mimarin ismi yaboshayallersmile

beni anladıgın için tşkederim, gercekten anlamışsın beni çünkü,
bizim kararımızdı zaten önceden de kış olması,
ailesi fikrini söledi, sonra fikrini sölemekten ileri gittiler
nişanlımda bekleyemeyeceğimizi ifade etti onlara,ama yine de susmuyorlar konuşuyorlar, üzerimde baskı hissettim gercekten , canım sıkıldı
paramız olucak zaten,mobilyaları nakit alıcaz hatta.
iş sadece begenmekte olucak.
ocak 1 de ev teslim en geç
aralıkta da artık begendiklerimizi sipariş etsek,ocak ta 3 hafta eşyaları yerleştirme süremiz olucak.

Rica ederim..
Eeee kolay mı ele karışmak!
Bu işlere yeni yeni girdiğiniz için işte böyle öğreniyorsunuz...
Şaka bir yana,ailelerin düşünceleri önemli,güzel vs. ama yine de bir yerden sonra ağırlığınızı koyacaksınız,başka çaresi yok..
Hatta nişanlınınız ailesine, "daha fazla beklemek istemiyorum, hatta pinky_ 'benim için farketmez' dedi ama ben özlemekten sıkıldım onu,onsuz yapamıyorum vs. " diyecek.

Mutluluklar!!!

cnm biz aramızda kış düğünü istiyorduk zatek aileside biliyordu sonradan kendi fikirlerini belirtmeye başladılar ısrarla, şu anda tekrar dile getirdik, sesleri kesildi gibi artık. çünkü düğün gününe biz önceden karar vermiştik asla yazı beklemeyeceğimizi biliyorlardı. Nisan ayını beklemeyi dahi sırf onların gönülleri olsun die düşündüm ama sonradan, başkaları için birşey yapmak istemedigimi anladım, bizim için çok zor çünkü bu ayrı şehir meselesi hep öyleydi, hatta şimdi daha zor sürekli orda olmam gerekecek, evi yerleştirmek için. ama bu öyle bi stres yapıyorki olsun bitsin istiyorumartık bu sıkıntılar bitsin.

yok onu denetlemek için falan istemiyorum, yanlış anlaşılmış, ben zaten ocak gibi düğünü düşünüyordum düğünü. bu olayla ilgisi yok.

canımı yakma istersen tekrar tekrar bu konuyu açarak lütfen rica ediyorum

senin canını yakan burda bunun yazılmasımı unuttun yani en son daha gecen hafta konusmuyorum cezasını cekecek diyordun şimdi evlenmek için acele ediyorsun ne diyeyim hakkında hayırlısı olsun umarım yanlıs karar vermemişsindir

senin canını yakan burda bunun yazılmasımı unuttun yani en son daha gecen hafta konusmuyorum cezasını cekecek diyordun şimdi evlenmek için acele ediyorsun ne diyeyim hakkında hayırlısı olsun umarım yanlıs karar vermemişsindir

vereliniortak

malesef pinky cim bende arkadasa katiliyorum
ama yinede hayat senin sadece mutlu ol isterimopuyorumnanaktan

ama sen zaten kafana koydugunu yapiyorsun , oglak burcumusun merak ettimkaydirigubbakcemile3
evliligi öne alma fikri kimin , nisanlin yetistirmeye calisiriz diyo sanki sen istiyorsun diye seni kirmamak icin diyormus gibi his ettim bilmiyorumkismile

bilmiyorum ama insaatcilara ben hic güvenmem hicbirzaman verdikleri sözü tutmazlar
aklima asterix obelix cleopatra filmi geldi neydi o laz mimarin ismi yaboshayallersmile

yok deilim.

öne almadık biz düğünü, hatta ekimde olucaktı, erteledik hatta
nişanlımda erken istiyordu hep, bi ara konuştuk nisan ayını bekleme fikrini, sonra vazgeçtik.

sözleşmede ocak 1 son gun. en geç teslim tarihi, bundan sonraki her vermedikleri ay için tazminat ödemek zorunda kalıcaklar her daireye, en gec tarihi baz alıyorum zaten,

ben acele ediyormuşum görüntüsü oluştu sanırım, hayır, zaten bizim kafamızdaki fikir buydu,
ailesi vs kafa karıştırdı, önceden evet dedikleri şeye sonradan karşı çıkar oldular.sorun bu zaten. benim acele ettiğim yok bizim planımız hiçbi zaman 2011 yazı deildi zaten

ben seni çok iyi anladım canım.evlenmeden önce bende ayrı şehirlerdeydik.gerçekten uzadıkça hem sorunlar ufakta olsa büyüyor hemde kah telefonla kah kısacık tatillere haftasonlarına sıkıştırılmış alelacele görüşmelerle artık bıkkınlık artıyor.bizde bıktık ve inanırmısın 2 ayda herşeyimizi hallettik.yeterki kafakafaya verin.kış düğününün çok büyük avantajı var çünkü biz herşeyi yarı fiyatına halletmiştiik.eşyalar ucuzlamıştı yeri yarı fiyatına tuttuk gelinliği ucuza aldık çünkü yoğunluk bitmişti artık altın bile ucuzdu.

arkadaşım anlamadın sanırım, ben acele etmiyorum zaten plan buydu? neden hep yargılamak zorundasınız, kendi başınıza gelmeden neden yargılıyorsunuz, evet ben bu konuyu ben aldatıldım napayım die açmadım ki?

ben zaten planımızda olan düğün gününü ailesi sonradan fikir değiştirip cnm sıktıgı için açtım. tekrar edilmesi tekrar açılması üstelik aldatıldın sen şeklinde , canımı yaktı tekrar onu söledim.

Tamam tşkrler tekrar gercekten çok üzüldüm tekrar, keşke açmasaydım konu falanda. çok üzgünüm. tekrar bu konuların açılacagını beni üzeceğinizi düşünemedim.

Back
X