Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu durumu atlatmadın bence sen bir an önce yanyana gelip onun bişiler yapmasını engellemek istiyorsun zaten nişanlında alıskanlık oldu artık ondan yaptım demişti ben dugunu erteleyin derim ve sen bu atlattık olayını bir daha gözden gecir cunku aldatıldın bu kolay bişi değil hakkında hayırlısı olsun ama ben acele etme derim senin suanda saglıklı karar verdigini dusunmuyorm
Ev hazır olduktan sonra evin içindeki eşya,perde,halı,tadilat paraya bakar..
Para olduktan sonra en geç 1 ayda hazır olursunuz,ablanız gibi aynen!
Kış düğünü istemeniz de bence sorun değil... Bir an önce kavuşmak istiyorsunuz haklı olarak..
Ancak bence tek sorun düğün konuşulmadan nişan yapılması.. Bizde kız istemeye gelmeden önce gençler kendi arasında nişan,düğün tarihleri,maddi durumlar,ailelerin konumu vs. anlaşmaya varır,ondan sonra kalkışılır bu işlere..
Mesela ben daha kocamla flört dönemindeyken bunları konuşmuştuk. Nişan yüzüklerimizi bile sol parmağımıza göre aldırdı,hemen düğün yapcez diye.. Zaten tam 3 ay nişanlı kaldık!
Bence siz de bu konuyu nişanlılınızla konuşun,evlenecek olan ikinizsiniz..Yaz mı kış mı kime ne?Ancak ağırlığını koyacak olan odur!
Mutluluklar!!!
demek kararini vermissin hayirlisi olsun, ins coook mutlu olursun hic keskelerin olmaz
hep kayinvalide filan demissinde nisanlin ne diyor kis dügününe , daha önceki düsündügünüz dügün tarihi neydiki
cok fazla diretirsen yanlis anlasilmalar olmasin sonra, hani bu kizin acelesi ne demesinler:sinifsinif:
ekimde olucaktı aslında,
nişanlım yetiştiririz diyor yetiştirmeye çalışırız ocak sonuna diyor, nisanı bekleyelim diye düşündük ama hava ısınsın die beklemek çok saçma geliyor bana da
ama ailesi kış düğününü kendi akrabaları afedersiniz kendi popolarının üşümemesi için istiyor.
beni anladıgın için tşkederim, gercekten anlamışsın beni çünkü,
bizim kararımızdı zaten önceden de kış olması,
ailesi fikrini söledi, sonra fikrini sölemekten ileri gittiler
nişanlımda bekleyemeyeceğimizi ifade etti onlara,ama yine de susmuyorlar konuşuyorlar, üzerimde baskı hissettim gercekten , canım sıkıldı
paramız olucak zaten,mobilyaları nakit alıcaz hatta.
iş sadece begenmekte olucak.
ocak 1 de ev teslim en geç
aralıkta da artık begendiklerimizi sipariş etsek,ocak ta 3 hafta eşyaları yerleştirme süremiz olucak.
Ev hazır olduktan sonra evin içindeki eşya,perde,halı,tadilat paraya bakar..
Para olduktan sonra en geç 1 ayda hazır olursunuz,ablanız gibi aynen!
Kış düğünü istemeniz de bence sorun değil... Bir an önce kavuşmak istiyorsunuz haklı olarak..
Ancak bence tek sorun düğün konuşulmadan nişan yapılması.. Bizde kız istemeye gelmeden önce gençler kendi arasında nişan,düğün tarihleri,maddi durumlar,ailelerin konumu vs. anlaşmaya varır,ondan sonra kalkışılır bu işlere..
Mesela ben daha kocamla flört dönemindeyken bunları konuşmuştuk. Nişan yüzüklerimizi bile sol parmağımıza göre aldırdı,hemen düğün yapcez diye.. Zaten tam 3 ay nişanlı kaldık!
Bence siz de bu konuyu nişanlılınızla konuşun,evlenecek olan ikinizsiniz..Yaz mı kış mı kime ne?Ancak ağırlığını koyacak olan odur!
Mutluluklar!!!
yok onu denetlemek için falan istemiyorum, yanlış anlaşılmış, ben zaten ocak gibi düğünü düşünüyordum düğünü. bu olayla ilgisi yok.
canımı yakma istersen tekrar tekrar bu konuyu açarak lütfen rica ediyorum
senin canını yakan burda bunun yazılmasımı unuttun yani en son daha gecen hafta konusmuyorum cezasını cekecek diyordun şimdi evlenmek için acele ediyorsun ne diyeyim hakkında hayırlısı olsun umarım yanlıs karar vermemişsindir
ama sen zaten kafana koydugunu yapiyorsun , oglak burcumusun merak ettimkaydirigubbakcemile3
evliligi öne alma fikri kimin , nisanlin yetistirmeye calisiriz diyo sanki sen istiyorsun diye seni kirmamak icin diyormus gibi his ettim bilmiyorumkismile
bilmiyorum ama insaatcilara ben hic güvenmem hicbirzaman verdikleri sözü tutmazlar
aklima asterix obelix cleopatra filmi geldi neydi o laz mimarin ismi yaboshayallersmile
senin canını yakan burda bunun yazılmasımı unuttun yani en son daha gecen hafta konusmuyorum cezasını cekecek diyordun şimdi evlenmek için acele ediyorsun ne diyeyim hakkında hayırlısı olsun umarım yanlıs karar vermemişsindir