bşyler atştrdm cnm
bnmki de bişey demiyor böyle çok iyisin diyor ama kalçanı erit diyorSnra diyete başladgmda da bırakma bu sefer diyor
ya bn hem ona daha hoç görnmk içn hm kendim içn istiyrm. mesela çok alşverş yaparz bz ikmzde. o gayet fit.itedgi herşy oluyor.ama bn begendgm çoğu şeyi alamıyorum mesela. bunu hiç sewmiyorum işte. hani magazada mankende kıyaft begeniyorum dehşet güzel oluyor ama bn gynce resmn çuval. artık bunu aşmk istiyorum hani 57 kilo falan olsam yeter bana.
off gene nerde bu millet. bakın kaçamak yaparsam suç sizn haa çok acıktım zaten
ay giremedim bi türlü bugün yaaaa, nese geldim işte kızlar ama amma kaynatmışsınız ha nerde kaldığımı bulmam zor oldu
ben bugün tartıda 57,9 u gördüm:)) 57 li sayıları ucundan da olsa görebilmek ne güzel... ama yeterince su içemedim bugün bakalım şimdi arayı kaparım yatana kadar
ben kendimi o kadar ama o kadar zor tuttum ki bugün of yani...
ama tuttum yanımda getirdiği yulaf kepeğinden lor peynirli kekimi yedim afiyetle:)))
bakalım yarın seyir başlıyoooooosebzeleri ne kadar özlediğimi farkettim ya:))))
aaa olmaz öyle, bak neler geçiyo aklımdan da acayip tutuyorum kendimi, kendime şaşıyorum...
bu arada neden başlık değişti ki?..
yaa resmen ne yiyeceğimi şaşırdım, yarın sabahı iple çekiyorum...canım ne süt istiyo, ne yoğurt, ne peynir,ne de yumurta akı(yumurta sarısı ikiyle sınırlı olduğundan onu da kullanmış bulunuyorum)...yulaf kepeği hakkımı da bugün kullandım, puff kaldık mı yine bitki çaylarına...:44:
canım form plus limonlu aldım bende tadı süper dene istersen
kızlarrrrrrrr bugun saat 12 de kalktığım için ancak 12 buçuk gibi kahvaltı yaptım
1 adet şeftali
3 zeytin
biraz peynir
limonlu maydanoz
1 bardak yağsız süt
saat 5 gibi 1 bardak meyve suyu
birazdan akşam yemeği var tavuk yicem kızlar öpüldünüzzzzzzz
ay giremedim nete bi türlü bugün yaaaa, nese geldim işte kızlar ama amma kaynatmışsınız ha nerde kaldığımı bulmam zor oldu
ben bugün tartıda 57,9 u gördüm:)) 57 li sayıları ucundan da olsa görebilmek ne güzel... ama yeterince su içemedim bugün bakalım şimdi arayı kaparım yatana kadar
ama tuttum yanımda götürdüğüm yulaf kepeğinden lor peynirli kekimi yedim afiyetle:)))
yaa resmen ne yiyeceğimi şaşırdım, yarın sabahı iple çekiyorum...canım ne süt istiyo, ne yoğurt, ne peynir,ne de yumurta akı(yumurta sarısı ikiyle sınırlı olduğundan onu da kullanmış bulunuyorum)...yulaf kepeği hakkımı da bugün kullandım, puff kaldık mı yine bitki çaylarına...:44:
canım form plus limonlu aldım bende tadı süper dene istersen
hayıııırrr napıyosun, yememelisin, onda buğday unu, kepek unu, yulaf ezmesi var, yasaaaak bebişim
ay giremedim nete bi türlü bugün yaaaa, nese geldim işte kızlar ama amma kaynatmışsınız ha nerde kaldığımı bulmam zor oldu
ama tuttum yanımda götürdüğüm yulaf kepeğinden lor peynirli kekimi yedim afiyetle:)))
hayıııırrr napıyosun, yememelisin, onda buğday unu, kepek unu, yulaf ezmesi var, yasaaaak bebişim
iyi olmuş tuttum bunu:) geç uyanman ii değil metabolizmanı yavaşlatıon ama hadi izinlsn die bişey demiyim
20 mekik çekildimi kızzz !!!
evt baya konştuk cnm ama bgn pek gren olmadı yaaay ne güzel 5 li rakamlarr banada kısmet olurmu ki
Tebrk ederm cerencim devm devam az kaldı hedefe cillop gbi hatun olucan . suyu şişyle içmeye çalış çok faydası oluyor. bn 1.5 lt şişe kullanıyorum günde 2 tane.
hahahahbiliyom bu evreyi ben. sinr krzi geçrmştm ya bi ara atak evresi atak geçirtiyor adama yaa
hahahah ayy çok güldüm size kızlargül cereni normal diyetci sanıyo eti form önerio ki dukanda yasak
ceren de gülü dukancı sanıyo "hayrrrrrrrrrr napıyosunnn" diyo ahh siz varya iyi ki varsnz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?