Erva147'nin Diyet Günlüğü

bşyler atştrdm cnm
bnmki de bişey demiyor böyle çok iyisin diyor ama kalçanı erit diyor Snra diyete başladgmda da bırakma bu sefer diyor
ya bn hem ona daha hoç görnmk içn hm kendim içn istiyrm. mesela çok alşverş yaparz bz ikmzde. o gayet fit.itedgi herşy oluyor.ama bn begendgm çoğu şeyi alamıyorum mesela. bunu hiç sewmiyorum işte. hani magazada mankende kıyaft begeniyorum dehşet güzel oluyor ama bn gynce resmn çuval. artık bunu aşmk istiyorum hani 57 kilo falan olsam yeter bana.

off gene nerde bu millet. bakın kaçamak yaparsam suç sizn haa çok acıktım zaten

olacaksın canım benim istediğin herşeyide giyeceksin

kızlarrrrrrrr bugun saat 12 de kalktığım için ancak 12 buçuk gibi kahvaltı yaptım

1 adet şeftali
3 zeytin
biraz peynir
limonlu maydanoz
1 bardak yağsız süt

saat 5 gibi 1 bardak meyve suyu

birazdan akşam yemeği var tavuk yicem kızlar öpüldünüzzzzzzz

ay giremedim nete bi türlü bugün yaaaa, nese geldim işte kızlar ama amma kaynatmışsınız ha nerde kaldığımı bulmam zor oldu
ben bugün tartıda 57,9 u gördüm:)) 57 li sayıları ucundan da olsa görebilmek ne güzel... ama yeterince su içemedim bugün bakalım şimdi arayı kaparım yatana kadar
ben kendimi o kadar ama o kadar zor tuttum ki bugün of yani...
ama tuttum yanımda götürdüğüm yulaf kepeğinden lor peynirli kekimi yedim afiyetle:)))
bakalım yarın seyir başlıyoooooo sebzeleri ne kadar özlediğimi farkettim ya:))))

Son düzenleme:

Afiyet bal şeker olsun tatlım. o 57 ler 56 55 54 diye inecek inşallah canım benim. evet baya kaynaştık tut tut aman yemek yok

yaa resmen ne yiyeceğimi şaşırdım, yarın sabahı iple çekiyorum... canım ne süt istiyo, ne yoğurt, ne peynir,ne de yumurta akı(yumurta sarısı ikiyle sınırlı olduğundan onu da kullanmış bulunuyorum)...yulaf kepeği hakkımı da bugün kullandım, puff kaldık mı yine bitki çaylarına...:44:

canım form plus limonlu aldım bende tadı süper dene istersen

bu arada bi şey hatırlatmak istiyorum sayın dukancılar, seyir döneminde sebze yenilebilen günlerde günlük sebze alım miktarı günlük yenen protein miktarının porsiyon olarak asla yarısını geçmemeli, sebzenin de ucunu kaçırmayın yani

iyi olmuş tuttum bunu:) geç uyanman ii değil metabolizmanı yavaşlatıon ama hadi izinlsn die bişey demiyim
20 mekik çekildimi kızzz !!!

evt baya konştuk cnm ama bgn pek gren olmadı yaa ay ne güzel 5 li rakamlarr banada kısmet olurmu ki
Tebrk ederm cerencim devm devam az kaldı hedefe cillop gbi hatun olucan . suyu şişyle içmeye çalış çok faydası oluyor. bn 1.5 lt şişe kullanıyorum günde 2 tane.

hahahah biliyom bu evreyi ben. sinr krzi geçrmştm ya bi ara atak evresi atak geçirtiyor adama yaa
canım form plus limonlu aldım bende tadı süper dene istersen

hayıııırrr napıyosun, yememelisin, onda buğday unu, kepek unu, yulaf ezmesi var, yasaaaak bebişim

hahahah ayy çok güldüm size kızlar gül cereni normal diyetci sanıyo eti form önerio ki dukanda yasak
ceren de gülü dukancı sanıyo "hayrrrrrrrrrr napıyosunnn" diyo ahh siz varya iyi ki varsnz yaa

kızlar hanfendi yabancı ünlülerden. yaş 22.
2. resminde kilolu olanda 63 kilo diğerinde 13 vermş hali 50 kilo :) hadi canlanın bakim o başardysa bizde başarrız

Son düzenleme:
kızlar şöle birşey getiriyorum.herkes her cuma bir hedef koyucak. haftaya cumada hedefine ulaşp ulaşılmadgna bakılcak .
yani bu cuma diyelim ben 64 kilo tartıldım.burda bildirimimi yaparken " 64 kilo çıktım haftaya cuma ki hedefim 63.5 " dcem.
bunu yapmamzdaki amaç gözümzde verilcek olan rakamların büyümemesi az az vermk içn hırs yapmak gayret etmek.
hedef 10 olunca sıkılıyoruz. ama hedef 1 olunca heyecan hırs yaparz ve böyle daha iyi gayretle vericeğimzi düşünüyorum...

Günaydın Kızlar, önce dünkü menümü yazayım:

Sabah erken saatte 40 dk. fitness

Kahvaltı:
1 dilim dukan ekmeği
1 yumurta
yağsız beyaz peynir
1 light karper

Öğle:
yağsız yoğurt
1 dilim dukan ekmeği

Ara:
Light kefir

Akşam:
Tavuk ızgara
yağsız yoğurt

Gece
laktozsuz süt

Şimdiye kadar belirtmedim ama yazayım:
günde mutlaka 2lt. su, 1-2 şişe maden suyu ve 4 fincan kadar karanfil ve tarçınla demlediğim yeşil çay içiyorum.

Son düzenleme:
off gene nerde bu millet. bakın kaçamak yaparsam suç sizn haa çok acıktım zaten

Ervacım, cadılık yapma :)) Bence dukan tariflerine bir göz at, damak tadına uygun bir atıştırmalık bulup pişirebilirsin kendin için. Bak günah bizden gitti, alternatifini peşin peşin söyledim

Tebrik ederim canım. Hem kilo kaybın hem de iraden için.

Bu arada GÜL : haftada 1 gün uyuyayım diyebilirsin ama bu sistemine zarar verir. En azından 10 gibi uyanıp, 10.30 gibi kahvaltını yaparsan daha iyi olabilir.

Son düzenleme:

çektim ervacım 35 tane hemde ya ben yiyevek bişi önermedimki form plus limonlu çay içiyorum ben tadı yeşil çaya göre daha güzel ben yanlış anlaşıldım galiba ben bisküvi tarzı bişi yemiyorum ki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…