Evet canım istanbulda yaşıyorum. Bizim marktte vardı sanırım tam buğday ekmeği paket halinde gramı üzerinde yazıyor iş çıkışı alırım ozaman
Bugün üzerimde bir halsizlik ve karnımda felaket şişlik var ne yapıcam ben bugün böyle yaaa
Güzel:) Gün içinde yediklerimizi yazmak motivasyon açısından bize iyi geliyor, fakat bütünü görmek açısından akşamları tüm günün menüsünü yazmamız iyi olmaz mı?
Bu arada Erva hala gelmedi. :26:
Hastalanacak mısın?
hastayım suan son gün hiç böyle olmazdı ama neden oldu anlamadım
Geçmiş olsun, çok kötüysen bir dr. a gitmekte fayda var bence :44: Ama halsizliğinin sebebi karbonhidratsızlık olması kuvvetle muhtemel. Protein de almıyorsun doğru düzgün. Kepekli büskivilerinden atıştır bir kaç tane, biraz iyi gelebilir.
Öğle yemeği zamanın gelmiş zaten. Sen yemeğinle birlikte bir parça ekmek ye bugün.
evet en iyisi ben 1 dilim ekmek yiyim yemekle birlikte birde ağrı kesici alıyım
Dene bakalım, ama geçmezse mutlaka dr. a git.
tamam canım teşekkür ederim
Kaçta çıkıyorsun yemeğe?
Kaçta çıkıyorsun yemeğe?
Kaçta çıkıyorsun yemeğe?
Canım muhasebe bürosu olduğu için zaman sınırı yok istediğimiz zaman söylüyoruz dışarıdan geliyor yemek. Şimdi söyledim getirecekler.
bezelye yemeği + salata + ayran sonrada limonlu asprin içeceğim. sen yemek yaptınmı bakalım?
Muhasebecisin yani, Allah kolaylık versin.
Bezelyeeeee hayıııırrrrrrrrrrrBezelye olmaz Havuç, bezelye, patates, barbunya, nohut, kuru fasulye bunları şu anda yiyemezsin. Nişasta oranları yüksek. Biraz kilo verip, spor sistemini oturtunca yavaş yavaş eklenecek listene.
Ben yemeğimi yaptım ve yedim. Bugün protein+sebze günümdeyim. Yağsız menemen + yağsız yoğurt oldu öğle yemeğim.
evet canım muhasebeciyim. oo bilmiyordum bunu bir daha yemem ozaman.
ohhh bak misss gibi yemişsin protein+sebze günü en güzel gün sanırım
Dukan diyetinde atak döneminden sonra seyir dönemine giriyoruz. Bu evreyi 1+1 olarak uygulamayı seçtim. 1 gün saf protein,1 gün sebze +protein. Bir egeli olarak sebze benim vazgeçemediğim bir şey. Kabak yemeğini özledim desem yalan olmaz:))
Ben karadenizliyim ama kabak dolmasını çok severim inanılmaz lezizbak canım çekti şimdi ya:26:
Sen yiyebilirsin. Az bulgur, bol kuru soğan ve yağsız kıyma ile yapıp, üzerine yağsız yoğurt dökersin. Oooh misSen neden yemeğini evden getirmiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?