Erva147'nin Diyet Günlüğü

Evet canım istanbulda yaşıyorum. Bizim marktte vardı sanırım tam buğday ekmeği paket halinde gramı üzerinde yazıyor iş çıkışı alırım ozaman

Güzel:) Gün içinde yediklerimizi yazmak motivasyon açısından bize iyi geliyor, fakat bütünü görmek açısından akşamları tüm günün menüsünü yazmamız iyi olmaz mı?

Bu arada Erva hala gelmedi. :26:

evet bende öyle düşüyorum. ayrı ayrı yazınca anlaşılmıyor artık akşam yemeklerinden sonra yazalım yada sabah önceki gün yediklerimizi yazayım.
Evet hala yok yok uyuyormu ?

hastayım suan son gün hiç böyle olmazdı ama neden oldu anlamadım

Geçmiş olsun, çok kötüysen bir dr. a gitmekte fayda var bence :44: Ama halsizliğinin sebebi karbonhidratsızlık olması kuvvetle muhtemel. Protein de almıyorsun doğru düzgün. Kepekli büskivilerinden atıştır bir kaç tane, biraz iyi gelebilir.

Öğle yemeği zamanın gelmiş zaten. Sen yemeğinle birlikte bir parça ekmek ye bugün.

Son düzenleme:

evet en iyisi ben 1 dilim ekmek yiyim yemekle birlikte birde ağrı kesici alıyım

Muhasebecisin yani, Allah kolaylık versin.
Bezelyeeeee hayıııırrrrrrrrrrr Bezelye olmaz Havuç, bezelye, patates, barbunya, nohut, kuru fasulye bunları şu anda yiyemezsin. Nişasta oranları yüksek. Biraz kilo verip, spor sistemini oturtunca yavaş yavaş eklenecek listene.

Ben yemeğimi yaptım ve yedim. Bugün protein+sebze günümdeyim. Yağsız menemen + yağsız yoğurt oldu öğle yemeğim.

Son düzenleme:

evet canım muhasebeciyim. oo bilmiyordum bunu bir daha yemem ozaman.
ohhh bak misss gibi yemişsin protein+sebze günü en güzel gün sanırım

evet canım muhasebeciyim. oo bilmiyordum bunu bir daha yemem ozaman.
ohhh bak misss gibi yemişsin protein+sebze günü en güzel gün sanırım

Dukan diyetinde atak döneminden sonra seyir dönemine giriyoruz. Bu evreyi 1+1 olarak uygulamayı seçtim. 1 gün saf protein,1 gün sebze +protein. Bir egeli olarak sebze benim vazgeçemediğim bir şey. Kabak yemeğini özledim desem yalan olmaz:))

Ben karadenizliyim ama kabak dolmasını çok severim inanılmaz leziz bak canım çekti şimdi ya:26:

Ben karadenizliyim ama kabak dolmasını çok severim inanılmaz leziz bak canım çekti şimdi ya:26:

Sen yiyebilirsin. Az bulgur, bol kuru soğan ve yağsız kıyma ile yapıp, üzerine yağsız yoğurt dökersin. Oooh mis Sen neden yemeğini evden getirmiyorsun?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…