çek tabi canım. ben çook yorgunum
yarın izinlsn dmi tatlm. uyu madem kız hemen dinlen. bnm başm çatlıyo ya hap attım kilo yapmz inş
izinliyim canım. bugün temizlik çok yordu beniiç canım 1 taneden bişey olmaz. saçlarını hafif çeker gibi yap iyi gelir canım
tatlm çıkıyorum bn mekik çekp yatcm.dayanamıcm agrıya yaa.
hadi sabh görşrz canm kndine ii bak :)
günaydın millett
nerlerdesnz saat kaç oldu kalkın bakim
ya gül bnm başım geçti karnım başladı. regl olamadm bi trlü. karnım içn de bi tawsiyen varmı onuda çekeyim mi
kız sabah sabah okudgm ktabı anlatım size. TÜLİN ŞAHİN'in diyet kitabı.
Eki Görüntüle 506573
Tülin burda kısaca şunu söylüyor "KRAL GBİ KAHVALTI , PRENS GBİ ÖĞLE , FAKİR GBİ AKŞAM YEMEĞİ YE! "
Kızlar tülin şahn türkiyeye geldgnde 48 kilomuşburda uzun süre kalmş. ayak uyduramamış.yemekleri hep f. food ve atştrmalık şeyler olmuş. sonra tam 75 kilo olmuş. şaka yapmıyorum bilen bilir. zaten bu konuda 3 kitabı var :)
75 kilo iken podyuma çıkmk istemiyormş çnkü selültleri varmş.
nese daha sonra bu durum yzünden ülkesine dönmek istemş.ama burdakiler gtme biz seni zayflatrz demş. spor salonuna yazlmş diyete başlatılmş derkn yavaş yavaş vermeye başlamş.
ama şunu belrtyor.." kafamdaki hedef 1 yıl içnde 48 kilo olmk " diyor.
yanında hep elma taşıdgnı sölüyor.hep yüzdgnü ve bisiklete bindiğini.
Eki Görüntüle 506574 Eki Görüntüle 506575 Eki Görüntüle 506574 Eki Görüntüle 506575
tülin 1 yıl içnde yavaş yavaş weriyor kilolarını hatta sevgisi ile eve çıktgnda hala kiloluymş azcık. anlatıyor sewglim (şuan eşi) en iyi aşçılardan (mehmet özer) hep nefis yemekler yaparmş ama SAĞLIKLI diye vurguluyor tülin.
tülin duraklama döneminede giriyor. 60küsürlü bişeydi sanırım.bir kaç ay hç kilo veremiyor ama o genede spora diyete hırsla devam ediyor.
nese spor sağlıklı beslenme ile birgn yurt dışına gidicek bizm kız gitmeden önce 53 kilo çıkıyordu sanırım tartıda. çok sewiniyor.
orada hatta acun la buluşuyor. acun cheescake yiyor bizim kız yemiyor :)
türkiyeye döndüğünde ise 48 kilo çıkıyor!!
şimdi kızlar ; tülin 75 kiloyu görmüş.selilt olmş. oda bz gbi çok ağlamış. hatta diyor s beden kıyaf alıp dolabmda sakladım diyor.
ümtszliğe kapılmş bundan sonra böle kalcm sanırım demiş.ama napmş karar vermş. 1 yıl gbi uzun zaman hedf koymş.ve çok güzel başarmş. pazar günleri kendine izin vermş serbst bırakmş çok kaçırmadan. hep hep yürümş bisiklet bnmiş.yaz kış demeden.
elmayı çantasından ayırmamış.tek dikkat etti şey yemeğin sağlıklı olması. yağına tuzuna çok dikkt etmş hep.
akşm acıkırsa lıght süt içmş.
Eki Görüntüle 506576 Eki Görüntüle 506577
Günaydın canımmmbaş ağrının geçmesine sevindim.benimde regl dönemin çok ağrılı geçiyor. yeşil çay veya süt içmeni tavsiye ederim. ayaklarını sıcak tut gerekirse sıcak su torbaları varya küçük onlardan koy canım ben öyle yapıyorum çok iyi geliyor. Bu arada gece 12 gibi çok acıktım ben ya 1 tane şeftali yedim bunada ceza varmı ?
Bnde az önce regl oldum şimdi belime vurdu agrısüt içtm sabh cnm saol.
hımm bnce cezaya gerek yok meyve sonuçta. ha şuda var o saatten sonra meyve dahi yenmemli çnkü onlarda da şeker mevcut.
sen iyisimi 20 mekik çek bakim
Bn bu sabh reglden önce tartıda 64.5 i gördüm :) geçen gün sabh 64.9 dum :)
canım süpersin tebrik ederim seniböyle hızlı hızlı gitsin kilolar inşallah. ya yemicektim aslında ama midem çok bulanıyordu. Tamam 20 mekik çekeceğim ozaman bende şuan reglimin 4. günündeyim malesef
burdaym kız :) sabhtan beri bekliyom gelen giden yok.
kç gn sürüyor senn cnm. cuma tartılma gnü cumaya kadar btse bari. fazla çıkmasını istemiyorum.
benim 5 6 gün sürüyor canım salı falan biter inşallah.Senin kaç gün sürüyor? evet ya tartıda çok etkisi oluyor şişlik oluyo baya
bnm çok düzenszleşti yaa. 3 gn sürüyordu ama 5 gne de uzamaya başladı. dellendi oda
Bn pateni çok sewerim. bnmki ile iddaya grdik. ayın 24 üne kadar 60 olursam bana yeni bir paten alcak beyimz
anemmm bende çok severim yaaa lisedeyken çok kayakdım bak şimdi aklıma geldi ahh ahhne güzel ya beraber kayarsınız artık canım spor niyetine ayhh keşke benimkide alsa ama almas alsada kendi sürmesss
ay ne zamandr istiyodum yeni bir paten şöle gıcır gıcır
snn ki ne diyor diyet konusunda yapmı diyor sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?