çok iyi canım ya.
bende şimdi ;
1 tabak çorba
1 tavuk ızgara
1 ızgara köfte
1 tane domates yedim.
birazdan sade kahve içeceğim.
işşte geldim burdayıım
bugünkü menüm: seyir evreme başladım bu arada
sabah:
kalkar kalkmaz limonlu ılık su
dukan krebi(1 yemek kaşığı yulaf kepeğinden)
yarım domates, yarım salatalık, 2 tatlı kaşığı kadar lor ve biraz light ton balığından oluşan salata=gayet doyurucuydu
çok küçük beyaz peynir
yeşil çay
öğle:bunu es geçmek durumunda kaldım bugün, doğru değil biliyorum öğün atlamak ama aralarda kahve çay falan içtim
akşam:
1 patlıcan,1 kabak,yarım soğan, az domates rendesi ve 2 tavuk göğüs etinden haşlama yemek(2 kişilik oldu biraz arttı kalanı yarın saf protein günü olduğundan çarşambaya artık)
1 yemek kaşığı yulaf kepeği,yeteri kadar tatlandırıcı, 1 tatlı kaşığı gül suyu(süper bi koku ve tat veriyo, doğal gül suyu kullanınca tabi), 1 yumurta sarısı(sarılar arttı epey sadece sarı kullandım) yeteri kadar sütten muhallebi=kesin deneyin tatlı krizlerine birebir
Kızlarrrrrrrrrrrrhepinzden özr diliyorum haber vermedgm için. sabh 8.45 otobsyle denizliye gtmk zorunda kaldım.ani bişey oldgu içn de sabh nete grp haber veremedm. yarım saat oldu eve geleli.
baya bi hasta oldum grip sanırım bunum akıo bogazm agrıo üşüyom
nese geçmişi okudum ne kadar kaynatmşnz gül ve serapbeni de unutmamşnz
size bir haberim varr :) bi elbise aldım siyah mini. veeee 38 beden..................!
koltuk altı azıck sıktı ve basenlerim azıcık daha belli oldu. ama elbise süper yarın inş foto çekip koyarım elbisemle.
menüme gelince :
denizliye vardığmda cafede kahvaltı tabagı aldık. domts salatlk haşlama yumurta krem peynr yedim. 2 bardk çay.
akşm 5 gbi ızgara tavuk + ayran
başkada bişy yemedim. 4 şişe falan su btrdgmi sanıyorum.
NOT : krem peynr lıght değildi.. kendime 25 mekik 30 da hulolop çevrme cezası veriyorum kabulmu millet.
Canım benim günaydın. Geçmiş olsun. Enfeksiyon kapmış gözün, ama endişelenme antibiyotikli bir merhemle çabuk iyileşir. Gelişmeleri haber verirsen sevinirim. Kendine iyi bak
teşekkür edrim canım. Şimdi geldim eve mikrop kapmış sanırım gözlerim antibiyotik verdi doktor damla ve krem şimdi yatıyorum kızlarr dinlenmem lazım.
günaydın kızlar bugun köutuyum gece yatarken gözüme bir şey oldu sıkıntıdan sanırım resim ekliyorum albüme bakarsınız hastaneye gidiyorum. iştenden izin alıp dinleneceğim. pc ye araa ara gelebilirim biilginiz olsun öpüldünüz.
Hoş geldin sevgili cadı :) Öncelikle geçmiş olsun. Havalar değişiyor atık. Hepimizin dikkat etmesi lazım çünkü bu diyet işi bağışıklık sistemimizi ister istemez düşürüyor.
Yeni elbisene en kısa sürede raht rahat sığabilmenidiliyorum, fotografları bekliyorum:)
Menüne gelince seferi olduğun için eksik öğününü görmezden geliyorum. Sanırım Denizli'de öğleni çalmışlarKrem peynir cezan ve akşam yemeğini beğendim. Sevgiler
teşekkür edrim canım. Şimdi geldim eve mikrop kapmış sanırım gözlerim antibiyotik verdi doktor damla ve krem şimdi yatıyorum kızlarr dinlenmem lazım.
geçmiş olsun cnm ya noluoyo bize böledinlen tatlm girebldgn zaman haber ver durumundan ama
sensin cadııgeçmş falan olmadı serap yaa. yarın bnmkiyle buluşcm uzun zaman sonra afyona gidicez. ama bu halde nasıl gtcem.reglm de var. burnm akıo boğazm agrıo. ya boğaz içn ne yapablrm canm. nasıl yumuşar ?
elbseli resmimi çekip koyucam uygun zamanda :)
tatlım 12 de falndı kahvaltı yaptgmzda zaten o yüzden şey oldu
gene nerdesnz yahuu.. serappppp yulaf kepekli kek dersem çık bugday unlu gözleme dersm çıkma
ayy hastayım ölüyom ben. bnmkiyle afyona gtcktik yarın.ertelttk artık böle gdemem diye.cumaya kaldı sanırım.
Eki Görüntüle 508112
kızlar aldgım elbise modeli bu. tek farkı önü böle büzüş büzş değil.bnmkinde yan yan siyah şeritler geliyor. onun dışında aynı :)
(he fiziğimde böle değil)
cumaya kadar iyileşrm cnm yaılık su içiyorum sürekli. duştan çıktım şimdi gyndm kışlıklarımı
teşkr edeerm ilgin içn canm saol gargaram yok yarın alırım artk ecznden
Eki Görüntüle 508112
kızlar aldgım elbise modeli bu. tek farkı önü böle büzüş büzş değil.bnmkinde yan yan siyah şeritler geliyor. onun dışında aynı :)
(he fiziğimde böle değil)
Rica ederim. 2 arkadaşım da hasta oldu evde yatıyorBen de birazdan menümü yazar çıkarım..
erva geçmiş olsun canım. evet ya bak ikimizde hasta olduk sansına canım benım aman sana bişi olmasın.
evet kızlar gözüme kremı sürdüm dmla damlattım suan şiş ve mor durumda malesef
sabah;
1bardak sekersiz çay
yağsız peynir
3 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
1 adet şeftali
öğlen;
yağsız 3 kaşım makarna
1 tabak çorba
yarım dilim çavdar ekmeği
akşamda balık var kızlar...... dikkat edin kendinize. ama bu gözle spor yapamıcam haberınız olsun sonra cezam neyse yazarsınız
evet kızlar gözüme kremı sürdüm dmla damlattım suan şiş ve mor durumda malesef
sabah;
1bardak sekersiz çay
yağsız peynir
3 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
1 adet şeftali
öğlen;
yağsız 3 kaşım makarna
1 tabak çorba
yarım dilim çavdar ekmeği
akşamda balık var kızlar...... dikkat edin kendinize. ama bu gözle spor yapamıcam haberınız olsun sonra cezam neyse yazarsınız
Kıyamam sanaaaa... Tsk ederim
Menü fena değil,öğlene yoğurt da ekleseydin daha iyi olurdu. Akşam süper. Yavaş yavaş doğru yolu bulmaya başladın şekerUnutma yoğurt hem ödem atıcı hem de yağları yakmaya yardımcı. Günde en az 1 porsiyon tüketmelisin.
Spor için bence cezaya gerek yok, sonuç olarak hastalık bu. Ama sonra kendin için telafi edersin. Anlaştık mı?
kızlar bgnkü menüm :
sabah : domates +salatalık+ peynr+ hsşlsms yumurta ve süt
öğlen : malesf cnm birşey istemedi
akşm : [5.30 gbi ] salata + ızgara 3 parça tavuk
bnde spor yapablr mym bilmiyorum kızlar çok halsizim. ama en azından mekik çekerim 20 tane olurmu.
NOT : serapcım sende dikkt et kendine bize benzeme :)
NOT 2 : kızlar neden bi türlü denk elip konuşamıyoruz ? cerencm çalışıyor musn sen ? ve cumaya az kaldı kızlar haber werym dedim..9:)
kızlar bgnkü menüm :
sabah : domates +salatalık+ peynr+ hsşlsms yumurta ve süt
öğlen : malesf cnm birşey istemedi
akşm : [5.30 gbi ] salata + ızgara 3 parça tavuk
bnde spor yapablr mym bilmiyorum kızlar çok halsizim. ama en azından mekik çekerim 20 tane olurmu.
NOT : serapcım sende dikkt et kendine bize benzeme :)
NOT 2 : kızlar neden bi türlü denk elip konuşamıyoruz ? cerencm çalışıyor musn sen ? ve cumaya az kaldı kızlar haber werym dedim..9:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?