Erva147'nin Diyet Günlüğü

çok iyi canım ya.

bende şimdi ;
1 tabak çorba
1 tavuk ızgara
1 ızgara köfte
1 tane domates yedim.

birazdan sade kahve içeceğim.

Afiyet olsun canım, iyi gidiyorsun.

Öğleyi göz ardı edersek güzel bir menü afiyet olsun canım.

Hoş geldin sevgili cadı :) Öncelikle geçmiş olsun. Havalar değişiyor atık. Hepimizin dikkat etmesi lazım çünkü bu diyet işi bağışıklık sistemimizi ister istemez düşürüyor.

Yeni elbisene en kısa sürede raht rahat sığabilmeni diliyorum, fotografları bekliyorum:)

Menüne gelince seferi olduğun için eksik öğününü görmezden geliyorum. Sanırım Denizli'de öğleni çalmışlar Krem peynir cezan ve akşam yemeğini beğendim. Sevgiler

Canım benim günaydın. Geçmiş olsun. Enfeksiyon kapmış gözün, ama endişelenme antibiyotikli bir merhemle çabuk iyileşir. Gelişmeleri haber verirsen sevinirim. Kendine iyi bak

teşekkür edrim canım. Şimdi geldim eve mikrop kapmış sanırım gözlerim antibiyotik verdi doktor damla ve krem şimdi yatıyorum kızlarr dinlenmem lazım.

geçmiş olsun cnm ya noluoyo bize böle dinlen tatlm girebldgn zaman haber ver durumundan ama

sensin cadıı geçmş falan olmadı serap yaa. yarın bnmkiyle buluşcm uzun zaman sonra afyona gidicez. ama bu halde nasıl gtcem.reglm de var. burnm akıo boğazm agrıo. ya boğaz içn ne yapablrm canm. nasıl yumuşar ?

elbseli resmimi çekip koyucam uygun zamanda :)
tatlım 12 de falndı kahvaltı yaptgmzda zaten o yüzden şey oldu
teşekkür edrim canım. Şimdi geldim eve mikrop kapmış sanırım gözlerim antibiyotik verdi doktor damla ve krem şimdi yatıyorum kızlarr dinlenmem lazım.

tekrardan geçmş olsun gülüm. of iyi dinlen fazla grme pc ye yorma gözünü

gene nerdesnz yahuu.. serappppp yulaf kepekli kek dersem çık bugday unlu gözleme dersm çıkma
ayy hastayım ölüyom ben. bnmkiyle afyona gtcktik yarın.ertelttk artık böle gdemem diye.cumaya kaldı sanırım.

kızlar aldgım elbise modeli bu. tek farkı önü böle büzüş büzş değil.bnmkinde yan yan siyah şeritler geliyor. onun dışında aynı :)
(he fiziğimde böle değil)

Grip belirtileri gibi, dinlen ve bol sıvı tüket. Boğazın için de bir gargara ya da sprey kullanman iyi olabilir.

gene nerdesnz yahuu.. serappppp yulaf kepekli kek dersem çık bugday unlu gözleme dersm çıkma
ayy hastayım ölüyom ben. bnmkiyle afyona gtcktik yarın.ertelttk artık böle gdemem diye.cumaya kaldı sanırım.

Otur yerinde hasta hasta nereye gidiyosun? Valla annene söylicem salmasın seni

cumaya kadar iyileşrm cnm ya ılık su içiyorum sürekli. duştan çıktım şimdi gyndm kışlıklarımı
teşkr edeerm ilgin içn canm saol gargaram yok yarın alırım artk ecznden

cumaya kadar iyileşrm cnm ya ılık su içiyorum sürekli. duştan çıktım şimdi gyndm kışlıklarımı
teşkr edeerm ilgin içn canm saol gargaram yok yarın alırım artk ecznden

Rica ederim. 2 arkadaşım da hasta oldu evde yatıyor Ben de birazdan menümü yazar çıkarım..

evet kızlar gözüme kremı sürdüm dmla damlattım suan şiş ve mor durumda malesef

sabah;
1bardak sekersiz çay
yağsız peynir
3 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
1 adet şeftali

öğlen;
yağsız 3 kaşım makarna
1 tabak çorba
yarım dilim çavdar ekmeği

akşamda balık var kızlar...... dikkat edin kendinize. ama bu gözle spor yapamıcam haberınız olsun sonra cezam neyse yazarsınız

erva geçmiş olsun canım. evet ya bak ikimizde hasta olduk sansına canım benım aman sana bişi olmasın.

Kıyamam sanaaaa... Tsk ederim

Menü fena değil,öğlene yoğurt da ekleseydin daha iyi olurdu. Akşam süper. Yavaş yavaş doğru yolu bulmaya başladın şeker Unutma yoğurt hem ödem atıcı hem de yağları yakmaya yardımcı. Günde en az 1 porsiyon tüketmelisin.
Spor için bence cezaya gerek yok, sonuç olarak hastalık bu. Ama sonra kendin için telafi edersin. Anlaştık mı?

Son düzenleme:

menün gayet güzel canım. öğle yemeğinde şu yanlş ama bnce : makarna ve ekmek. yarım dilim olsa bile terch etme bence çok karbnhdrat yükleme vucuduna. onun yerine imkan varsa yoğurt ye. sanada banada geçmş olsun cnm sende dikkt et kendine emi :)

kızlar bgnkü menüm :

sabah : domates +salatalık+ peynr+ hsşlsms yumurta ve süt

öğlen : malesf cnm birşey istemedi

akşm : [5.30 gbi ] salata + ızgara 3 parça tavuk

bnde spor yapablr mym bilmiyorum kızlar çok halsizim. ama en azından mekik çekerim 20 tane olurmu.
NOT : serapcım sende dikkt et kendine bize benzeme :)
NOT 2 : kızlar neden bi türlü denk elip konuşamıyoruz ? cerencm çalışıyor musn sen ? ve cumaya az kaldı kızlar haber werym dedim.. 9:)

evet yaaa ben yoğurt yemedım doğruuu. anlaştık canım

ay evet cumaya az kaldı ama ben bugun hastanede tartıldım ama sölemiyim süpriz olsun gemiş olsun canım benım menunu beğendım ama öğlen yememişsinnnn

Ne diyim, sen de biliyorsun işte, canım bi şey istemedi olmuyor. Metabolizmanı yavaşlatıyorsun. Akşam sporuna bugün için karışmıyorum ama öğle yemeğini yemediğin için kendine ceza ver
Onun dışında güzel menü.

Not: Ben gencim bana bi şey olmazzz

Menümü yazayım:
Sabah
1 yumurta
Light peynir
1 dukan krep

Öğle:
Kıymalı yumurta
Light yoğurt
1/4 krep

Ara:
light meyveli yoğurt

Ara:
1/4 krep
Light peynir

Akşam:
Tavuk ızgara
yoğurt

Gece:
1/2 dilim dukan kek

Öpüyorum sizi kızlaaaar, iyi geceleeer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…