Erva147'nin Diyet Günlüğü

elleh aman olmasın zaten. senn eşin naptı nasııl yapablyor mu dukanı

elleh aman olmasın zaten. senn eşin naptı nasııl yapablyor mu dukanı

Akşamdan akşama:)) Gündüz iş yerinde yiyor içiyor, akşam eve gelince dukan yapıyor:)) Ama keki beğendi, yarın yanında götürecekmiş... Fıstık ben kaçayım. İçeride beni bekliyor.

Yarın tüm gün dışarıda olacağım. Eve gelince yazarım.

kIzım kaç yıllk evlisnz siz. hala neden bekliyor seni imrendrme kız bzmde olck inş :)
hadi kndine ii bak cnm yarın hberlşrz.

günaydın kzlarr nerdesnz yahuu dün akşamdan beri grmemş kmse
sabh güzel br başlangç yaptım tartıda hoş bi rakam gördüm ama bnde sölemicem cumaya ne olck bakalm

gülcüm nasıl oldun işe gitmedin sanırım. durumundan heber ver tatlm

canım malesef işe geldim gözüm kötü bir durumda düzenli olarak damlamı kullanıyorum umarım geçer. işteyim malesef canım ya. ama birazdan eve gidip dinlenmeyi düşünüyorum. bilgisayara zor bakıyorum. gözüm çok akıyor. bu arada;kilonu merak ettim doğrusu cumaya az kaldı. bu aralar spor yapamıyorum ya ona üzülüyorum ben yaaaaa

geçer cnm ya bnmde olmştu biliyorum bir kaç gn daha dayan artık havlunu falan kmseyle paylşma makyj ürünlerini hep temz tut cnm.
bnde hastalığım nedeyle spor yapamıyorum cnm. iyileşlm toparlarz inş merk etme sen :)

alo nerde herks millett

merhaba canım benim göz kötu o yuzden giremiyorum şimdi neler yedim onu yazıp çıkıcam. doktorumla görüşmüştüm dün. şeker olabileceğini söyledi yarın sabah şekerimi ölçecekler.

sabah;
hiç bişi yiyemedim malesef

öğlen;
köfte+ salata

akşam
1 tabak çorba
1 tane haşlanmış içli köfte
1 tane közde patlıcan

sabah yarım saat yürüdüm akşamda gelirken yürüdüm 1 saat yürümüş oldum. öpüyorum sizleriii. inşallah bir an önce düzelirimde bol bol görüşürüz kızlarrrr

kızlar bgnkü menüm .

sabh : 2 bardak ılık su önce
sonra lıght süt
1 haşlama yumurta + azcık peynir

öğlen : yoğurtlu çılbır

akşam : ızgara balık + ayran

spor yapamadım ama 15 dklık yürüyüş yaptım geldim. ( kontr attrmaya gittim de )

şeker mi ? Allah allah ya o nerdn çıktı şimdi. nse cnm dikkt et kendine. meyve ye bol bol vitamin olsun en azından yaa.
inş biran önce düzelrsn.

inş cnm ya çok su içtgn içn de olblr ama onu da söle doktora cnm. hebrsz bırakma bizi de.

serap ve ceren nerdesnz kızlarr

Umarım sorun çıkmaz, haber verirsen sevinirim. Kahvaltı olmadığı için değerlendirme öğle ve akşamı kapsayacak:) Öğle mükemmel. Akşam o içli köfte nerden çıktııııı Beirli bir miktar kilo vermeden bu tip şeyleri yememekten yanayım.

Çok güzel şekerim. Başarılarının devamını dilerim

Sevgili Erva ve Gül, yarın da sokak işlerim var, zira cuma kısa bir seyahate çıkacağız. Şimdiden bildireyim...

Bugünkü Menüm:

Sabah:
1 yumurta
1 dilim domates
Light peynir

Öğle:
Somon ızgara
salata

Ara:
1 dilim dukan kek
1 bardak light süt

Akşam:
1,5 dilim dukan kek
1 bardak light süt

Dukan kekin dilimleri günlük limitlere uygun belirteyim dedim:) Bu arada keke bayıldılar, seri üretime geçip satacağım galiba
İyi geceler kızlaaaar

Son düzenleme:
ayyy yoğun çalışıyorum bi giremedim nete((
çok geçmiş olsun gül, umarım en kısa sürede net sonuçlar alırsın...
bugün 57,7 yi gördüm:)))
bugünkü menüm:
sabah:
kalkar kalkmaz limonlu ılık su
domates-salatalık-lordan yapılma salata
yeşil çay

öğlen: lorlu ve az maydanozlu dukan krebi
domates-salatalık-biberli-lorlu-maydanozlu salata
2 fincan siyah çay

akşam:
yoldaydım bi şey yemedim-vakit olduğunda da artık çok geç vakitti((
1 fincan siyah çay
sade türk kahvesi

haşlama olduğuiçin sorun olmaz diye düşünmüştüm canım :26:

süper gidiyorsun canım yaaa ilk alıcın ben olurum satarsan canım kargoyla yollarsın artık

teşekkür ederim canım menün çok güsel ve sağlıklı ama akşam yememişsin hadi yolda olduğun için sorun yok

kızlar ben geldim gözüm gayet iyiye gidiyor. şişlik indi. kızarıklık var. bugun farklı doktora gittim damlamı değiştirdi. sabahda kan verdim şeker için sonuçlar yarın saat 3de çıkıcak canlarım bakalım inşallah temiz çıkar. özledim yaaaa ben sizleriiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…