Ne diyim, sen de biliyorsun işte, canım bi şey istemedi olmuyor. Metabolizmanı yavaşlatıyorsun. Akşam sporuna bugün için karışmıyorum ama öğle yemeğini yemediğin için kendine ceza ver
Onun dışında güzel menü.
Not: Ben gencim bana bi şey olmazzz
ellehaman olmasın zaten. senn eşin naptı nasııl yapablyor mu dukanı
Akşamdan akşama:)) Gündüz iş yerinde yiyor içiyor, akşam eve gelince dukan yapıyor:)) Ama keki beğendi, yarın yanında götürecekmiş... Fıstık ben kaçayım. İçeride beni bekliyor.
Yarın tüm gün dışarıda olacağım. Eve gelince yazarım.
günaydın kzlarr nerdesnz yahuu dün akşamdan beri grmemş kmse
sabh güzel br başlangç yaptım tartıda hoş bi rakam gördüm ama bnde sölemicem cumaya ne olck bakalm
gülcüm nasıl oldun işe gitmedin sanırım. durumundan heber ver tatlm
canım malesef işe geldim gözüm kötü bir durumda düzenli olarak damlamı kullanıyorum umarım geçer. işteyim malesef canım ya. ama birazdan eve gidip dinlenmeyi düşünüyorum. bilgisayara zor bakıyorum. gözüm çok akıyor. bu arada;kilonu merak ettim doğrusucumaya az kaldı. bu aralar spor yapamıyorum ya ona üzülüyorum ben yaaaaa
alo nerde herks millett
merhaba canım benim göz kötu o yuzden giremiyorum şimdi neler yedim onu yazıp çıkıcam. doktorumla görüşmüştüm dün. şeker olabileceğini söyledi yarın sabah şekerimi ölçecekler.
sabah;
hiç bişi yiyemedim malesef
öğlen;
köfte+ salata
akşam
1 tabak çorba
1 tane haşlanmış içli köfte
1 tane közde patlıcan
sabah yarım saat yürüdüm akşamda gelirken yürüdüm 1 saat yürümüş oldum. öpüyorum sizleriii. inşallah bir an önce düzelirimde bol bol görüşürüz kızlarrrr
şeker mi ? Allah allah ya o nerdn çıktı şimdi. nse cnm dikkt et kendine. meyve ye bol bol vitamin olsun en azından yaa.
inş biran önce düzelrsn.
merhaba canım benim göz kötu o yuzden giremiyorum şimdi neler yedim onu yazıp çıkıcam. doktorumla görüşmüştüm dün. şeker olabileceğini söyledi yarın sabah şekerimi ölçecekler.
sabah;
hiç bişi yiyemedim malesef
öğlen;
köfte+ salata
akşam
1 tabak çorba
1 tane haşlanmış içli köfte
1 tane közde patlıcan
sabah yarım saat yürüdüm akşamda gelirken yürüdüm 1 saat yürümüş oldum. öpüyorum sizleriii. inşallah bir an önce düzelirimde bol bol görüşürüz kızlarrrr
kızlar bgnkü menüm .
sabh : 2 bardak ılık su önce
sonra lıght süt
1 haşlama yumurta + azcık peynir
öğlen : yoğurtlu çılbır
akşam : ızgara balık + ayran
spor yapamadım ama 15 dklık yürüyüş yaptım geldim. ( kontr attrmaya gittim de)
Umarım sorun çıkmaz, haber verirsen sevinirim. Kahvaltı olmadığı için değerlendirme öğle ve akşamı kapsayacak:) Öğle mükemmel. Akşam o içli köfte nerden çıktıııııBeirli bir miktar kilo vermeden bu tip şeyleri yememekten yanayım.
Çok güzel şekerim. Başarılarının devamını dilerim
Sevgili Erva ve Gül, yarın da sokak işlerim var, zira cuma kısa bir seyahate çıkacağız. Şimdiden bildireyim...
Bugünkü Menüm:
Sabah:
1 yumurta
1 dilim domates
Light peynir
Öğle:
Somon ızgara
salata
Ara:
1 dilim dukan kek
1 bardak light süt
Akşam:
1,5 dilim dukan kek
1 bardak light süt
Dukan kekin dilimleri günlük limitlere uygun belirteyim dedim:) Bu arada keke bayıldılar, seri üretime geçip satacağım galiba
İyi geceler kızlaaaar
teşekkür ederim canım menün çok güsel ve sağlıklı ama akşam yememişsin hadi yolda olduğun için sorun yokayyy yoğun çalışıyorum bi giremedim nete((
çok geçmiş olsun gül, umarım en kısa sürede net sonuçlar alırsın...
bugün 57,7 yi gördüm:)))
bugünkü menüm:
sabah:
kalkar kalkmaz limonlu ılık su
domates-salatalık-lordan yapılma salata
yeşil çay
öğlen: lorlu ve az maydanozlu dukan krebi
domates-salatalık-biberli-lorlu-maydanozlu salata
2 fincan siyah çay
akşam:
yoldaydım bi şey yemedim-vakit olduğunda da artık çok geç vakitti((
1 fincan siyah çay
sade türk kahvesi
inş cnm ya çok su içtgn içn de olblr ama onu da söle doktora cnm. hebrsz bırakma bizi de.
serap ve ceren nerdesnz kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?