Erva147'nin Diyet Günlüğü

içinde kıyma yoktu yalancı içli köfte yapmışlar patates vardı ama yemem canım merak etme.

Patates miiiiiiiii, hayıııııııııııııııır olmz, havuç,patates,bezelye yok ,barbunya,nohut,kuru fasulye de sana bi daha söylemiceem. Bu patatese ceza gerekir bence

Öğleni yine çalmışlar

Yoğurt yok, üzüm kaç adet? Çok önemli en çok şeker içeren 2 meyveden biri. Meyvenin yanına protein eklemen hem daha uzun süre tok kalmanı sağlar hem de kan şekerinin aniden yükselmesini önler. Tüm meyvelerinin yanına 1 çay bardağı süt ya da 1 kase yoğurtla meyveni karıştırsan tam süper olacak

Günaydın kızlaaaar
Erva' nın çalınmış öğle saatleri, Gül'ün karar kılıp dengeye oturtamadığı menüleri, benim sokakta gezmelerim, Ceren' in kayıp halleri derken ilk haftamızı doldurduk Genel bir değerlendirme yapacak olursak, Erva'nın bebek olan yeğeninin çorbasından 2 kaşık çalması dışında kaçamak yapanımız olmadı Bence herkes dikkatliydi. Uyguladığımız beslenme sisteminin net sonuçlarını bu sabah tartının üzerinde görüyoruz. İlk kilo bildirimimi yapayım o zaman: 66.1 olmuşum kızlar

Dün alış verişe çıktığımda bir kaç şey denedim, uzun zamandır ilk kez zara'nın L beden pantolonunun içine zorlanmadan girdim. Fermuar kusursuz kapandığında inanılmaz sevindim. Elbette L beden pantolonu lmadım, çünkü 3-4 hafta sonra M bedenini alacağım

canım gözüm nedeniyle kendimi pek diyete veremedim ondan merak etme önümüzdeki hafta hiç böyle olmayacak cezam neyse kabul ediyorum.

süpersinnnnnnnnn canımmm tebrik ederim..... evet M beden varken neden L alasın ki. işte bu yaaa evet şimdi bende söylüyorummmmmmm. 54,2 sonuç beni mutlu etti hemde çok. canım ekibimiz süper ya ben çok mutluyum suan senin kilo durumunu öğrendim daha çok mutlu oldum. İnşallah dahada gidecek bu kilolar ve fıstık gibi olacağız

canım gözüm nedeniyle kendimi pek diyete veremedim ondan merak etme önümüzdeki hafta hiç böyle olmayacak cezam neyse kabul ediyorum.

Nasıl bir bahanedir bu yaaaa :)))) Peki öyle olsun bakalım:)) Cezayı topik sahibi kessin, o güzel yapıyor bu işi

Tebrik ederiiiim, harikasın Sağlıklı ve güzel günlere doğru adım adım yaklaşıyoruz

Son düzenleme:
Kızlar bana müsaade, artık yola çıkmak üzere son hazırlıklarımı yapmalıyım. Pzt. sabah tüm hafta sonunun raporunu detaylı bir şekilde vereceğim. Kendinize iyi bakın. Sevgiler

Kızlar bana müsaade, artık yola çıkmak üzere son hazırlıklarımı yapmalıyım. Pzt. sabah tüm hafta sonunun raporunu detaylı bir şekilde vereceğim. Kendinize iyi bakın. Sevgiler

İyi yolculuklar canımmm.. pazartesi haberlerini bekliyoruzzzz. Keyifli ve güzel bir hafta sonu geçirmen dileğiyle.

Leynnn gene mi geç kaldım sohbete yaaa

Durun önce kilo bildirimi yapam 66.6 ile başladgm serüvene 64.1 ile dewm ediyorummmmmm :))
ve haftaya cuma ki hedefm 63ü görmek. 63.5 en azından (!)

şimdi alıntı yapmadım msjlardan genel değerlendrme yapim.
cerencim : tebrk ederm ilerlemelern içn :) duakn diyeti bana görede çok tasrif ettgm bir diyet değil. zaten aslında diyet diye birşey olmamalı ona bakarsan. SAĞLIKLI BESLENME olmalı. ama biz bunu pek salayamadgmz içn malesf diyetlere başvuruyoruz. karar senn tatlım istrsen değiştrblrsn tabi.her ne şekilde olursa olsun hedefine ulaşıcksın inş :)

serapcım : tebrk ederm senide bak nasıl gdio dmi kilolar senn menülerini gerçkten çok begeniyorum. diyet konusunda oldukçada bilgilisin. hedefine 6 kilo kaldı bunuda başaracagna eminim tatlm.Bu hafta sonu kaçamaksz bir tatl diliyorum sana dikkt et kendine :)

NOT 1 : Öğlenimi çalıyolar yaa napim ben
NOT 2 : 2 kaşık bebiş çorbasından nolcak aaaa sende. sen kocişine bak

NOT 3 : alma kız m beden 2 ay daha bekle s beden al
gülümm : senide tebrk ediim barikk tatlm öncelikle seraba katılıyorum bir karar ver cnm ne yapacagna aaa sende böyle gayretle hedefine ulaşcksın eminm cnm bnm.
onun dışında menülerde ufak tefek hatalar oluyor serap düzeltiyor zaten sennkileri. gözün umarım daha iyi olmştr. şeker noldu temz mi çıktı ?

veee kızlr hepimizi ilk haftaki sonçlar içn tebrk ediyorum. unutmayalm lütfen biz son ekibiz. bu son diyetimz. bu diyet burda biticek kızlar. artık diyetle falan ugraşmıcaz. bunu benm içn değil kendnz için isteyin ve yapın lütfen sizleri çok sewiyorum :)

uyarılarınızı dikkate aldım canım artık daha dikkatli olacağım. gözüm daha iyi. sonuçlar saat 3de çıkıcak canım 2,5 gibi hastaneye gideceğim. tebrik ederimmmmmmmmmmm hepimiz kilo vermişizzzzzzzzz ceren kaldı sadece söylemeyen haftaya daha azimle çabalıcam kızlar söz

kız açık görünüyorsun neden yazmıyorsunn

Allah canını almasın kız senin Dur bekle yazacaz elbet cadı
bu arada serap sana ceza kesilmesini istemiş veee evet tatlm cezan neyse çekiceksin
yanlz bu sefer spor faln değil farklı bir ceza uygulucaz.

hazr mısın

kız elektrkler gtti hahaha

nse cezana gelelim... tüm diyet günlüklerine (sadece ilk sayfadaki ) nasıl kilo aldgnı ve şuan nasıl verdgni anlatan kısacık bir yazı yazacaksın ama yazın içten doğru ve kısa olacak anlştk mı bebgm sanki başkasına yazıyor gbi değil kendi kendine konuşuyor itirafta bulunuyor gbi. hadi bakim naş naş

tatlm burada ceren bildirim yaptı 46. sayfa sonunda. ilk o yapmş hatta. seni gdi seni geçmişi okumuyon mu kız

tatlm burada ceren bildirim yaptı 46. sayfa sonunda. ilk o yapmş hatta. seni gdi seni geçmişi okumuyon mu kız

okuyorum canım ay doğru ben ona cevap da yazdım ya ne kadar unutkan oldum yaaaaa. tüm diyet günlüklerine derken :26: yaaa daha kolay bi ceza olsa olmazmı :26: 2 saat spor yapsam mesela

malesef tatlm cezn bu hem geçmşnle hatalrınla yüzleş.hem arkaşlra tavsiyede bulun. sonuçta kilo verdn hadi bakim hala duruyo msun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…