Erva147'nin Diyet Günlüğü

kızlarrr tahlil sonucum temiz sadece demir eksikliği varmış onun için kan şurubu verdi ama malesef içmeyi düşünmüyorum çünkü çok kilo yapıyor diye biliyorum yaaaaa

tatlm saçmalama. içiceksn onu. sağlıksız olduktan sonra zayflamanın ne önemi var. bu yazdgnı görmemş olayım.

kız o paylaştgn kilo almaktan korkarımı nerden buldun pek güzelmiş
hee ya bnde korkuyom. hani böyle fit kızzlar yiyor yiyor ama kilo almıyor ya bnde öyle olmk istiyorum. ne yemeklerimden ne vucudumdan vazgeçmk istemiyorum

tamam canım içicem ya öyle geziyordum internette buldum benim kardeşim bir oturuşta 1 ekmek yiyor yediği abur cuburun kızartmanın haddi hesabı yok ama kilo almıyo malesef bir deri bir kemik onunda kilo alamama sorunu var çok zayıf

bnm manita da öyle valla yemediği şey yok ama 4 yılda insanın vucudu hiç mi değişmez yaa. sadce geçen sene 63 kilo oldu ama gram vucudunda değişklik olmadı. göbüşü çıkmaya başlamıştı ama 2 gün yemedi pofff diye gtti o göbüşte ne iştr anlamadım arkadaş

bida dünyaya gelrsem bnde o metabolizmadan isticem

ayyy ben öyle olsam boğazım hiç durmazzz yaaa

Kızlar bgnkü menümü yazıp çıkıcm çok duramıcam

sabh :
2 bardak ılık su + şekersz çay
2 haşlama yumurta
peynir
domates

öğle :
tavada yumurta
yoğurt

ara : vişne suyu

akşam :
balık ızgara
salata
cacık

spor : sabh erkn kalkmıştım kızlar hemen ip atladım 15 dk kadar.
sonra gün içinde hulolop çevrdm azcık ama çok değil faydasız yani

yarın sabh görşmek üzree kendinze ii bakın bu saaten sonra yemeyin sakın bişey ! ha yaklaşık 3 ltre su içtm ben

süper bir menü olmuş canım tebrik ederim. yemek yokkk çok geç oldu zatennnnn sporu biraz daha fazla yapmalısın canım.

kızlar bende yazıyorummmm

sabah;
1 dilim tam buğday ekmeği
yağsız peynir
3 tane zeytin
1 tane domates
şekersiz çay

ara;
1 adet elma

öğlen;
1 tabak çorba + salata + yarım dilim tam buğday ekmeği

ara;
1 bardak yeşilçay

akşam;
1 tabak çorba + salata + yoğurt

yarım saat yürüyüş ve 2,5 lt su arkadaşlar bugünlük bu kadarrrrrr

euheuehu kilo almaktan korkarım şiirine bayıldım ya kim yazmış bunu yoksa sen mi yazdın gül? şiir bu kadar mı beni anlatır ya

bugünkü menüm:

sabah:
kalkar kalkmaz limonlu ılık su
yeşil çay
yarım domates, yarım salatalık, lor, maydanoz karışımı salata

öğle:
yeşil çay
yoğurt
türk kahvesi

akşam:
ızgara tavuklu akdeniz salatası
light kola

canım sabah ve akşam güzel ama öğlen az gibi geldi bana aralarda da bişey yok çünkü

canım sabah ve akşam güzel ama öğlen az gibi geldi bana aralarda da bişey yok çünkü

canım çalışırken unutuyorum bi şeyler yemeyi, yine de öğün atlamayayım diye yoğurt yedim, benim derdim bi şeyler içebilmek, aralarda o da oluyo zaten...tabi tatlandırıcı katıp içiyorum içeceğim çay ya da kahveleri yoksa normal şekerle önünü alamazdım...

Slmm kızlarrr ( bu aynı selena gbi oldu )

bnm kçk bi işim var dışarda 2 saate tekrar girerim. dikket edn kendzee.

ben şekeri bıraktım canım çayı falan şekeersiz içiyorum artık

evet kızlarrrrr yazıyorum menülerimiiii

sabah;
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak şekersiz çay
yağsız peynir
1 domates
1 biber

ara;
1 adet şeftali

öğlen;
1 tabak çorba + salata

ara;
yoğurt + 1 adet yeşilelma

akşam; (biraz önce yedim)

ızgara köfte + salata + lıght kola

ben şekeri bıraktım canım çayı falan şekeersiz içiyorum artık

evet tatlım ben de evde yapılan çaylarda şeker kullanmıyorum ama dışarıda içtiklerim genelde çok koyu oluyo ben de atıyorum içine bi tatlandırıcı, yalnız splenda kullanıyorum zaten o da aspartam ve sakarin içermiyo, yine de en sağlıklısının steviya bitkisinden yapılan steviyalar olduğu söyleniyo onu da yeni aldım gnc den toz halinde 100 paket şeklinde satılıyo evde tatlı yapımında kullanıcam, en doğalı oymuş,bakalım...bi de tuürkiyede hindiba kökünden yapılan steviyalar var, ama bana inandırıcı gelmiyo

gül sen dukan diyeti yapmıyosun demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…