evet tatlım ben de evde yapılan çaylarda şeker kullanmıyorum ama dışarıda içtiklerim genelde çok koyu oluyo ben de atıyorum içine bi tatlandırıcı, yalnız splenda kullanıyorum zaten o da aspartam ve sakarin içermiyo, yine de en sağlıklısının steviya bitkisinden yapılan steviyalar olduğu söyleniyo onu da yeni aldım gnc den toz halinde 100 paket şeklinde satılıyo evde tatlı yapımında kullanıcam, en doğalı oymuş,bakalım...bi de tuürkiyede hindiba kökünden yapılan steviyalar var, ama bana inandırıcı gelmiyo
gül sen dukan diyeti yapmıyosun demi?
bende alayım ozaman eczanede falanmı satılıyor canım.
yok canım dukan değil benim normal diyetdukanı anlamadığım için normal yapıyorum malesef
euheuheueh benim de alışana kadar göbeğim çatladı ama şimdilerde ilginç hiç acıkmıyorum ya... fotosentez yaptırıyo herhalde
steviya canım
evet kızlarrrrr yazıyorum menülerimiiii
sabah;
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak şekersiz çay
yağsız peynir
1 domates
1 biber
ara;
1 adet şeftali
öğlen;
1 tabak çorba + salata
ara;
yoğurt + 1 adet yeşilelma
akşam; (biraz önce yedim)
ızgara köfte + salata + lıght kola
nere kaçtın cadıııı
ben daha güvenilir olacağını düşündüğümden "GNC live well" diye bi marka var kendi ürünlerini satıyo sadece, sporcu ürünleri satar genelde internetten de satış yapıolar kendi siteleri üzerinden... 100 poşetlik kutu 29 lira sanırım ama çok ama çok tatlandırıyomuş, 1 poşetten 4-5 çay bardağı çıkıyomuşepey gider zaten...
Waytt begendm menünü eksik birşey yok herşy tam kıvamında. sanırım tam olarak otrmuş menün bu oldu
kocaya
leynn gener nerde bu millet
ben gene gidemedm yaayarın kesn gitcem ama inş hep aksilik çıkyo
serappp gel artıkk
Evet cerencim bi denk gelemedik yaa. 1 gnlük tatil hemde halltmemz gerekn işler var o yzden gidcez.
valla bnm gtmiyo takıldım kaldım yaa şişlik olmaya başladı gene neden anlamadım bakalm 63 ü örmk istym bn artk ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?