Erva147'nin Diyet Günlüğü

bende alayım ozaman eczanede falanmı satılıyor canım.

ben daha güvenilir olacağını düşündüğümden "GNC live well" diye bi marka var kendi ürünlerini satıyo sadece, sporcu ürünleri satar genelde internetten de satış yapıolar kendi siteleri üzerinden... 100 poşetlik kutu 29 lira sanırım ama çok ama çok tatlandırıyomuş, 1 poşetten 4-5 çay bardağı çıkıyomuş epey gider zaten...

Waytt begendm menünü eksik birşey yok herşy tam kıvamında. sanırım tam olarak otrmuş menün bu oldu

nere kaçtın cadıııı

kocaya

kızlar bgnkü menüm :

sabh : 2 bardak su
omlet
az domats
az peynir
çay

öğle : barbunya yemeği + yoğurt

ara : nescfe içtimm

akşm : yok . bu seferde akşammı çaldılar acıkmadım millet yemedim yemem de tok hissediyorum baya.

sporm yok ama yürüyş yaptım 1 saat kadr. hımmm suyu az içtm ya 1.5 ltre kadar

kızlr ben yarın kaçar yarimle afyona gidiyorum pazartesi akşamı dönücem. o zaman görüşrz artık merk etmeyin.
not : kaçamaksz inann çok zor. ama elimden geleni yapıcam

araştırıyım ozaman canım kilo falan yapmaz herhalde

leynn gener nerde bu millet

ben gene gidemedm yaa yarın kesn gitcem ama inş hep aksilik çıkyo
serappp gel artıkk

kızlar bi blogda görmüştüm süt tozu kıvam arttırmak adına çok ii bizim gibi dukancılar için... yalnız bulmak biraz sıkıntı koskoca carrefour da sadece bi tane kalmış onu da ben aldım, tabi abartıp çok kullanmamak lazım...

kızlar bi denk gelemiyoruz ama ben yine de bildirim yapayım, nası gidiyo 100er gramlar bilemiyorum ama bugün 57,3 ü gördüm umarım bu cumaya 56 lı rakamlarla bildirim yapabilirim, şimdilik hedefim bu...:44:

Evet cerencim bi denk gelemedik yaa. 1 gnlük tatil hemde halltmemz gerekn işler var o yzden gidcez.
valla bnm gtmiyo takıldım kaldım yaa şişlik olmaya başladı gene neden anlamadım bakalm 63 ü örmk istym bn artk ya

sen dukancıydın demi, yumruk harekatını duydun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…