canım azar azarda olsa kaçamaklarda olsa gidecek bu kilolar.
ben çok beğendim listeyi canım yaaaa bende uyarım bu listeye
Kızlar, diyet listeleri başlığı altında Ayça Kaya'nın bir listesini paylaşmışlar. Çok beğendim ona da bir göz atın derim.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/544777-dr-ayca-kaya-1-haftada-35-kg-diyeti.html
Baktm cnm menü gayet güzel ve kolaya benziyor sanki bunu yapalım bnce hepimiz. bnm içnde kolay gbi. ama bn kahvaltıda tere roka falan yiyemiyorum bi sakıncası olurmu ki.
Tsk ederim canım. Desteğini hissetmek çok güzel.
Tmm o zaman, zaten senin listeni bu noktaya getirmeye çalışmıştımÇaktırmadan çaktırmadan bu listeye başladın aslında :))
Kızlar, diyet listeleri başlığı altında Ayça Kaya'nın bir listesini paylaşmışlar. Çok beğendim ona da bir göz atın derim.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/544777-dr-ayca-kaya-1-haftada-35-kg-diyeti.html
günaydın kızlarr :) dün menümü yazmayı unutmuşum hemen ekliyim
sabah : omlet + peynir + 1 zeytin + domates
ara : şeftali suyu
öğle : yok malesf acıkmamıştım(çnkü kahvaltım hep eç oluyor benim 11 gibi )
akşam : 2 bardak ayran tavuk haşlama 1 adet köfte
şu 2,3 gndür suyu azaltmıştım bgn yeniden toparlıcam inş içmeyi unutuyordum
Kızlar bugnkü menüm :
sabh : peynir + domates + 2 küçük peynirli poğaça + çay
öğle : 2 tane ızgara köfte + yoğurt
ara : kayısı suyu
akşam : et yemeği + ayran + domates salatası
kızlar yarın öğlen temelli afyona gidiyorum. bi süre yazamam.pc mi götrmüyorum çnkü.
gidince ilk gün paten alırım sanırım,sadce diyet için değil öncedende vardı ama eskimişti..
birde spor salonuna yazılablrm.. gelişmelerden haberdar ederm szi kndinize iyi bakın :)
selaamm millet,
çok yorucu bi hafta oldu benim için burayı epey ihmal ettim farkındayım...
misafirim vardı, sonrasın da nişana gittim falan filan... bi de iş tabi... yoruldum çok fena...
ve en önemlisi ben dukanı bıraktııımm... nedenine gelince çok ciddi bi kabızlık sorunu yaşatması! normalde kolaylıkla sindirim problemi yaşamayan ben, bu şekilde bi problemle karşılaşmamın sağlıksızlık ve bu vücudumun bi sinyali diye düşündüm, hiç kaçamak yapmadım dukan boyunca ama bu böyle gidemezdi de...
şimdilerde belirli bi diyet uygulamıyorum ama yine de yediklerime dikkat ediyorum, akşam 8den sonra kesinlikle en ufak bi şey ağzıma sürmüyorum, dün akşamki nişan hariç
şimdilerde kendimi daha zinde hissediyorum, spora yapabildiğim kadar devam ediyorum, şu ara sarksa da, sporsuz bu iş olmazzzz
karatay diyeti kitabını edinmiştim okuma fırsatım olmamıştı, bi ara elime geçti zaten ince bi kitap hemen bi çırpıda yarısına geliverdim bile, diyet yaparken yapılan yanlışları öyle mantıklı gözler önüne sermiş ki, gerçekten dukandan en çok soğutan da beni bu kitapta okuduklarım oldu, oysa ki kitapta dukanla ilgili herhangi bir eleştiri falan da yok, hatta zaman zaman savundukları benzer konular var, ama kesinlikle karatay diyeti tabir edilen aslında bi diyet değil bi yaşam biçimi, yani yemek yemenin olması gerekenini anlatıyo ve dedikleri, verdiği örnekler itibariyle de çok mantıklı... bir de simge çıtak ın dönüşüm diyeti adı altında kitabını edinmiştim, okuyamadım henüz, ona da bi göz atmak istiyorum
benden böyle kızlar, işti güçtü, misafirdi,davetti derken sahi hep aklımdaydı buraya yazabilmek ama kısmet olmadı... grşbu arada bu sabah tartıldığımda 57,1 kiloydum,dukanı bıraktığımdan beri aynı kiloyu koruyorum yani, ne kilo verdim ne de aldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?