- Konu Sahibi kaptanelif
-
tedaviye başladın mı canımeğer izinde değilse alıyo hergün. ama arada ameliyat çıkıyo bayağı beklediğim oluyo. ama tüm hastalarına bakmadan eve gitmiyo.atatürk üniversitesi hastanesinde evet. orda bide bölge hastanesi var ora değil karıştırma. inşallah şifa olur hepimize.
3. gün testlerini ister ama amh 1 ayı geçmişse onuda ister adet olmayı bekleme git hemen . adet olunca yine gidersin inşallah. folik asit başladın mı? ona başla. tsh seviyen normal mi benim yüksekti ilacı artırdım.Amin ben daha adet olmadım ama eşim şehir dışına gitmek zorunda o yüzden adet olmadan gideceğim inşallah hemen bu ay başlatır testlerim var hep inşallah tekrarlamaz
yok henüz başlamadım lucrin kullanıyorum ya ben son iğneyi ayın 4 ünde oldum adet olmayı bekliyorum. adet olunca gitcem ilaçlarımı yazdı doktor raporum çıktı öyle bekliyom.tedaviye başladın mı canım
Tsh 5ti geçen yıl suan 1.8 . Gittim bugün dosyalara baktı görünür büyük bir sorun yok dedi adet olunca gel eşin olmasa da olur dedi 2. günü gidicem kan verip ultrasona giricem. Yumurtaların durumuna göre aşılama veya tüp kararı veririz dedi.3. gün testlerini ister ama amh 1 ayı geçmişse onuda ister adet olmayı bekleme git hemen . adet olunca yine gidersin inşallah. folik asit başladın mı? ona başla. tsh seviyen normal mi benim yüksekti ilacı artırdım.
Allah yardımcın olsun canım insalalh emeklerinin karşılığını alırsın tatlı bebişin olur aminnnyok henüz başlamadım lucrin kullanıyorum ya ben son iğneyi ayın 4 ünde oldum adet olmayı bekliyorum. adet olunca gitcem ilaçlarımı yazdı doktor raporum çıktı öyle bekliyom.
amin inşallah herkesin içinde de bizim.Allah yardımcın olsun canım insalalh emeklerinin karşılığını alırsın tatlı bebişin olur aminnn
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah çabucak kavuşursun yavrularına.Tsh 5ti geçen yıl suan 1.8 . Gittim bugün dosyalara baktı görünür büyük bir sorun yok dedi adet olunca gel eşin olmasa da olur dedi 2. günü gidicem kan verip ultrasona giricem. Yumurtaların durumuna göre aşılama veya tüp kararı veririz dedi.
Amin ama bugün adet gecikmemin 6. günü olsam da doktora gitsem ne diyecek çok merak ediyorumRabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah çabucak kavuşursun yavrularına.
tatlım bayağıdır göremiyorum seni naaptın tedavin ne durumda?Allah yardımcın olsun canım insalalh emeklerinin karşılığını alırsın tatlı bebişin olur aminnn
Tedaviye ara verdim eşim şuan bi üroloji doktoru kaan aydos hocayla tedavide 4 aydır sperm hareketliliği düzelirse normal yoldan olur demiş hoca onu bekliyoruz canım.Bakalim nasipte ne var:)tatlım bayağıdır göremiyorum seni naaptın tedavin ne durumda?
ayyyy inşallaaaaah çok sevindim Rabbim bi kapı açar inşallahTedaviye ara verdim eşim şuan bi üroloji doktoru kaan aydos hocayla tedavide 4 aydır sperm hareketliliği düzelirse normal yoldan olur demiş hoca onu bekliyoruz canım.Bakalim nasipte ne var:)
Allah razı olsun inşallah canımayyyy inşallaaaaah çok sevindim Rabbim bi kapı açar inşallah
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİNDE BİLDİĞİM KADARIYLA PROF.DR.BÜNYAMİN BÖREKÇİ KADIN DOĞUM UZMANIselam kızlar
erzurumda tüp bebek tedavisi gören var mı? bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var....
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİNDE BİLDİĞİM KADARIYLA PROF.DR.BÜNYAMİN BÖREKÇİ KADIN DOĞUM UZMANI
2017 İTİBARİYLE SÖYLÜYORUM, BAŞARI ORANLARI OLDUKÇA YÜKSEK
VE PROF.DR.BÜNYAMİN BÖREKÇİ HASTALARINA KARŞI ÇOK NAZİK BİR DR OLDUĞUNU BU KONUDA GERÇEKTEN İYİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİM. ERZURUM ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ DOĞU DAKİ HASTALAR İÇİN BÜYÜK KAZANÇ. HASTALAR ÖZEL MERKEZLERE GİDİP 8 BİN İLE 16 BİN TL ARASINDA RESMEN SÖĞÜŞLENİYORLAR, BU KONUDA HASTALARIMIZIN DEVLET KURUMLARINA GİTMELERİNİ ÖNERİRİM.
ÖZEL MERKEZLERDE ZAMANINDA RESMEN SOYULDUK, HER ŞEY PARA YOK EMBRİYO GÜNLÜK İZLEYECEĞİZ GÜNLÜK 250-300 TL PARA TALEP EDİYORLAR EN BASİTİ
ÇÜNKÜ ÇOCUK OLAYI ÇOK HASSAS VE BU KONUYU ÖZEL MERKEZLER HASTALARI SÖĞÜŞLEYEREK SUİSTİMAL EDİYORLAR
ŞİFA HASTANESİ ARTIK YOK.
HERKESE ACİL ŞİFALAR DİYORUM
Hayırlısı canimhala adet olmadım
sen ne yaptın tatlım var mı bi gelişme?Hayırlısı canim
Yok canm malesef sen ne yaptın canımsen ne yaptın tatlım var mı bi gelişme?
düşük doz lucrin başladım bugün 3. gün. 26 sında gel dedi doktor. bakalım artık yola düzüldük rabbim yüzümüzü güldürsün.Yok canm malesef sen ne yaptın canım
Amin inşallah Rabbim yüzünü güldürsün:) güzel sonuçlar alırsın inşallahdüşük doz lucrin başladım bugün 3. gün. 26 sında gel dedi doktor. bakalım artık yola düzüldük rabbim yüzümüzü güldürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?