ErzurumÖzgür yörük sürekli yorum yazdım diye dava açmakla tehdit ediyor

Cv1992

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
1.056
608
123
Erzurum
Doktorun asistanının bana yazdığı mesajlar diğer mesajda da özgür hocada senin haklı olduğunu düşünüyor kesinlikle sonuna kadar yazıyor. ozgur yörük burnuma bakıp ben bu hatayi nasıl yaptım diyor.kendisine hakkımı etmiyorum

Üzülmeyin herşeyin telafisi var. Revizyonu yine o doktora yaptırmazdım ben olsam. Ama gidin konuşun. Size revizyon ameliyatı için yol göstersin. Ücretini de ödesin. Ben yapayım derse yaptırmayın. Kabul etmezse de mahkemeye başvurun tazminat davası açın. Hatalar apaçık ortada. Evet uzun sürer ama kazanırsınız.

Üzülmeyin herşeyin telafisi var. Revizyonu yine o doktora yaptırmazdım ben olsam. Ama gidin konuşun. Size revizyon ameliyatı için yol göstersin. Ücretini de ödesin. Ben yapayım derse yaptırmayın. Kabul etmezse de mahkemeye başvurun tazminat davası açın. Hatalar apaçık ortada. Evet uzun sürer ama kazanırsınız.
Çok sağolun desteğiniz için.revizyonu ankarada olacağım 1 hafta sonra.dava açamadık maalesef rapora komplikasyon yazdılar. Ozgur yörük revizyon ücretini ben öderim dedi mahkemeye gidip rezil etme dedi ama sonra kabul etmedi söylediklerini.

Savcılık rapor istedi üniversite hastanesindeki doktor özgür hoca mesai arkadaşım tarafsız olmamam dedi rapor yazmadı savcılık kararı olmasına rağmen rapor yazmadılar.duruma aksi rapor yazarsam bu seferde senin hakkına girmiş olurum dedi ama yine de bir rapor yazmayı bile çok gördü

Savcılık rapor istedi üniversite hastanesindeki doktor özgür hoca mesai arkadaşım tarafsız olmamam dedi rapor yazmadı savcılık kararı olmasına rağmen rapor yazmadılar.duruma aksi rapor yazarsam bu seferde senin hakkına girmiş olurum dedi ama yine de bir rapor yazmayı bile çok gördü[/QUOTE.

Anlıyorum ama başka bir üniversite veya devlet hastanesinden almayı denesen?

Yani sonuçta ordan vermeyecekleri belli. Gitme oraya

Adlı tıpta komplikasyon yazdı rapora o yüzden dava açamadık kaybedince avukatlık masrafı da ödemem gerekecekti

Back
X