Eş adayı altınları kabul etti, peki ben şimdi ne yapacağım?

Kendi kendine tanı koyma. Git doktora. Öyleyse ayril.

Abimde asker eşi çıkıp ona ben 350gr altın istiyorum deseydi abim anında bırakırdı. Hangi parayla yapacakmış 1 yılda bilemedim yüzbaşı kaç bin alıyor

Evlilik uzaktan sıcak görünür altınlar,yatırım vs ama yaklaşınca nasıl çözeceğim durumu demiş ya
Dalga mı geçiyor anlamadım.
Ciddiyse kadın,erkek ayırt etmeksizin karakteri uygun birinin karşıdakini kandırarak nasıl maske taktığını görmüş oluyoruz.
Baya da normal görüyor yaptığını en can alıcı noktası bu.

Canın sıkılıyor herhalde. Bu seri böyle devam eder.

Ay bayılazam kız senin birde cinsel fobinmi var e neyine istiyorsun onca altını. Bende diyorum kukusu var hakkıdır ister, e senin kullanıma kapalı. Adam sana onca para sayıp evine susmu alıyor?

Ay bayılazam kız senin birde cinsel fobinmi var e neyine istiyorsun onca altını. Bende diyorum kukusu var hakkıdır ister, e senin kullanıma kapalı. Adam sana onca para sayıp evine susmu alıyor?
Konu açıcam Antepte yasayan asker eşleri şu Sinoplu yüzbaşı yi bulun git kurtar kendini koşar adimla den diye

Ya siz çok sağlıklı dusunemiyorsunuz gerçekten bir doktora falan mı gitseniz ,destek mi alsanız? İfadeleriniz çelişki dolu .. karşınızdaki insan değil lütfen duygularıyla oynamayın net olun

Yahu bu iş olmaz bakmayın tamam dediğine , o da pes edecek. Adama yazık falan demişler yok adam da farkında sizi elde etme hırsıyla tamam demiş. Sonradan o da vazgeçer

Dürüst olun. Karşınızda ki insana boş hayallere İnandırmayın. Yazık ya .

Adam ayda kenara 50 bin sırf Altın için atabilecek(güncel kurla o da daha ne olur bilemeyiz) daha bunun düğünü, ev eşyaları, kirası bi o kadar öyle masrafı olur, hadi ayda 20 bin de öyle kenara attı. ayda kemiksiz 70 bin kenara atabilen adama şans vermeyip ne yapcan acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…