- 30 Mart 2023
- 3.370
- 9.952
- 78
- Konu Sahibi yalnizkus_
-
Kendi kendine tanı koyma. Git doktora. Öyleyse ayril.1 yılda bu miktar birikiyormus masrafları görev yerinde karşılıyorlar mis
Evliliği gerçekten düşündüğüm zamanlarda hakikaten o gözle baktım fakat imkansız görününce gözüme hoş geliyor evlilik, çocuk vs ama ulastigimi hissettiğimde bir anda zorluklari düşüyor gözümün önüne. Dokunulma, cinsellik fobisi vs.
Birebir gerçek.
Evlilik için bu amaçla bakıyorum ama evlilik istiyor muyum, yapabilecek miyim ona emin değilim
Sordu geçen günniye uzak duruyorsun , birşey mi var falan nasıl söylenir ki
Karşı cinse karşı cinsel ya da duygusal çekim hissetmiyorum. Düşününce tiksiniyorum, korkuyorum, çekici gelmiyor falan. Kızlara karşı da böyle. Bu durumda aseksuel grubuna girdiğimi söylemişti bir yakınım araştırınca yakın geldi
Kimsenin zamanını almak istemiyorum, sevgilimin de öyle. Bu yüzden çabalıyorum da ama benim duygularım geçişli. Evlilik sıcak görünür uzaktan, altınlar yatırım falan ama yaklaşınca su , bu kısımları nasıl çözeceğim diye düşünüyorsun. Uzakken gelmiyor bu, nasıl halledecegim düşüncesi.
Allah seni jdsjsjsjejdjddj2jsjsjshsh kikir kikir guluyorumEflak ,Boğdan ve 12 adaları isteyin şimdi de.
Merhaba arkadaşlar kafamda büyük bir dert var. Gaziantep'in örf adetleri gereği ve birazda karşı tarafı aslında yeterince istemediğim için ve aseksuel olduğum için ondan altından kalmayacağı şeyler talep ettim. 350 Gr altın vs. Elbette kabul etmedi, ayrılık mesajı atsın diye beklerken sizin mahalledeyim gel son kez konuşalım dedi gittim ve bir yıl birikim yapacağını, bir yıl sonra düğün yapacağımızı vs söyledi benden de söz aldı. Altınları vs her şeyi kabul etti. O an ben de tamam dedim ne diyeceğimi bilemedim fakat ben kendimden emin değilim şimdi ne yapacağım, nasıl bir çıkış yolu öneric
Canın sıkılıyor herhalde. Bu seri böyle devam eder.Merhaba arkadaşlar kafamda büyük bir dert var. Gaziantep'in örf adetleri gereği ve birazda karşı tarafı aslında yeterince istemediğim için ve aseksuel olduğum için ondan altından kalmayacağı şeyler talep ettim. 350 Gr altın vs. Elbette kabul etmedi, ayrılık mesajı atsın diye beklerken sizin mahalledeyim gel son kez konuşalım dedi gittim ve bir yıl birikim yapacağını, bir yıl sonra düğün yapacağımızı vs söyledi benden de söz aldı. Altınları vs her şeyi kabul etti. O an ben de tamam dedim ne diyeceğimi bilemedim fakat ben kendimden emin değilim şimdi ne yapacağım, nasıl bir çıkış yolu önerirsiniz?
Ay bayılazam kız senin birde cinsel fobinmi var1 yılda bu miktar birikiyormus masrafları görev yerinde karşılıyorlar mis
Evliliği gerçekten düşündüğüm zamanlarda hakikaten o gözle baktım fakat imkansız görününce gözüme hoş geliyor evlilik, çocuk vs ama ulastigimi hissettiğimde bir anda zorluklari düşüyor gözümün önüne. Dokunulma, cinsellik fobisi vs.
Birebir gerçek.
Evlilik için bu amaçla bakıyorum ama evlilik istiyor muyum, yapabilecek miyim ona emin değilim
Sordu geçen günniye uzak duruyorsun , birşey mi var falan nasıl söylenir ki
Karşı cinse karşı cinsel ya da duygusal çekim hissetmiyorum. Düşününce tiksiniyorum, korkuyorum, çekici gelmiyor falan. Kızlara karşı da böyle. Bu durumda aseksuel grubuna girdiğimi söylemişti bir yakınım araştırınca yakın geldi
Kimsenin zamanını almak istemiyorum, sevgilimin de öyle. Bu yüzden çabalıyorum da ama benim duygularım geçişli. Evlilik sıcak görünür uzaktan, altınlar yatırım falan ama yaklaşınca su , bu kısımları nasıl çözeceğim diye düşünüyorsun. Uzakken gelmiyor bu, nasıl halledecegim düşüncesi.
Konu açıcam Antepte yasayan asker eşleri şu Sinoplu yüzbaşı yi bulun git kurtar kendini koşar adimla den diyeAy bayılazam kız senin birde cinsel fobinmi vare neyine istiyorsun onca altını. Bende diyorum kukusu var hakkıdır ister, e senin kullanıma kapalı. Adam sana onca para sayıp evine susmu alıyor?
Sıkıcı hayatına renk olsun diye 2 gündür eğleniyor burada.Resmen dalga geçiyor
eski konusuyla şimdiki konusu arasında 7 farkı buluna döndü
Ne değişik insanlar ya bu kadar insan unutucak sanıyorlar
Ya siz çok sağlıklı dusunemiyorsunuz gerçekten bir doktora falan mı gitseniz ,destek mi alsanız? İfadeleriniz çelişki dolu .. karşınızdaki insan değil lütfen duygularıyla oynamayın net olunMerhaba arkadaşlar kafamda büyük bir dert var. Gaziantep'in örf adetleri gereği ve birazda karşı tarafı aslında yeterince istemediğim için ve aseksuel olduğum için ondan altından kalmayacağı şeyler talep ettim. 350 Gr altın vs. Elbette kabul etmedi, ayrılık mesajı atsın diye beklerken sizin mahalledeyim gel son kez konuşalım dedi gittim ve bir yıl birikim yapacağını, bir yıl sonra düğün yapacağımızı vs söyledi benden de söz aldı. Altınları vs her şeyi kabul etti. O an ben de tamam dedim ne diyeceğimi bilemedim fakat ben kendimden emin değilim şimdi ne yapacağım, nasıl bir çıkış yolu önerirsiniz?
Bunu alacağına şişme bebek alsın, hem ucuz hem amaca hizmet jsgsjxgdhs inşallah tanıyan çıkar ahsgahahaKonu açıcam Antepte yasayan asker eşleri şu Sinoplu yüzbaşı yi bulun git kurtar kendini koşar adimla den diye
Dürüst olun. Karşınızda ki insana boş hayallere İnandırmayın. Yazık ya .Merhaba arkadaşlar kafamda büyük bir dert var. Gaziantep'in örf adetleri gereği ve birazda karşı tarafı aslında yeterince istemediğim için ve aseksuel olduğum için ondan altından kalmayacağı şeyler talep ettim. 350 Gr altın vs. Elbette kabul etmedi, ayrılık mesajı atsın diye beklerken sizin mahalledeyim gel son kez konuşalım dedi gittim ve bir yıl birikim yapacağını, bir yıl sonra düğün yapacağımızı vs söyledi benden de söz aldı. Altınları vs her şeyi kabul etti. O an ben de tamam dedim ne diyeceğimi bilemedim fakat ben kendimden emin değilim şimdi ne yapacağım, nasıl bir çıkış yolu önerirsiniz?
Adam Kemal Sunal gibi başlık parası biriktirmek için kendini heba edecek garipŞahsen adamda pek zeka pırıltısı görmedim ama. Nasip artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?