- 20 Ocak 2008
- 15.263
- 32.183
- 1.123
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
Endise etmeso tamam iyi hos ta 'gunduzler cuvala mi girdi" lafi hos degil.Bunda iyi niyet aramam ben.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
25 yasimdan sonra böyle birden ortaya çıkıp da kendisini benim uzerimde söz sahibi gormesini yediremiyorum sanırım böyle hisseden bir tek benmiyim bunu merak ediyorum evet değişmez cahillik kanına islemisEşiniz size karışmıyorsa başkalarının size karışmasını problem etmeyin bence. En azından sırf bu yüzden eşinizle aranızı bozmeyın. Çünkü adamın 60 yaşında ki babasını değiştirme ihtimali yok maalesef. Böyle göze göz dişe diş olarak da sorunu bir çözüme kavuşturamazsınız
Nasıl yapıyorsun bana da öğretseneBana herkes istediği şeyi söyleyebilir fark etmez benim için. Ben yine kendi bildiğimi okurum nasılsafazla kafayı takıp evindeki huzuru bozma
![]()
cok basit , bir kulagimdan girip digerinden cikiyor , bunun icin iki tane kulagimiz varNasıl yapıyorsun bana da öğretsene![]()
25 yaşında tanıdığınız insandan tabikide anne baba olmaz gerçek anne babamıza çok büyük haksızlık gibi geliyor bana.yıllar geçip yaşanmışlıklar paylaşımlar arttıkça duruma göre aile olunur..sanırım altınlardan bahsederken anlatmak istediğiniz düğün zamanı babalık yapması gereken dönemde yapmayıp size karışmaya gelince baba olduğunu hatırlaması yönünde ki haklısınız..bemce yüzgöz olmadan bildiğinizi yapmaya devam edin bir süre sonra vazgeçer zaten..25 yasimdan sonra böyle birden ortaya çıkıp da kendisini benim uzerimde söz sahibi gormesini yediremiyorum sanırım böyle hisseden bir tek benmiyim bunu merak ediyorum evet değişmez cahillik kanına islemis
Önce benim de bir kulağımdan girip diğerinden çıkıyor ama sonra " neden öyle dedi ki ne hakkı vardı onu hiç ilgilendirmezcok basit , bir kulagimdan girip digerinden cikiyor , bunun icin iki tane kulagimiz var![]()
Aileniz eşinizin eve gidiş geliş saatlerine karışsa eşiniz nasıl davranırdı?Eşin senin aileni yok saysa ne hissedersin ?
Nasıl sesleniyorsun ya. İçimden zerre demek gelmiyor ama mecbur diyorum. Seslenmek zorunda olduğumda.Samimi bir sevgi hissetmedim hiç ne kendimde ne onlarda ama saygıda kusur ettiğimi düşünmüyorum
Eşim çok hod hodtur
Kendi saygısızlık etmezken bana zaten müsaade etmez yani
Ama son yaşanan kardan sonra anne baba demeyi bıraktım
Çünkü gerçekten haketmeleri gerekiyor anne va baba kelimesi benim için çok değerli![]()
Bu ara sık sık gorusmiyoruz zaten yaklaşık 6 ayda 3-4 kere falan gördüm hosgeldin hoşbulduk deyip geçiyorum anne baba demedim hiçNasıl sesleniyorsun ya. İçimden zerre demek gelmiyor ama mecbur diyorum. Seslenmek zorunda olduğumda.
dedigim gibi sonunda kendi bildigimi okudugum icin , insanlarin fikirleri yorumlari hic umurumda olmuyor . birde ben biraz vurdumduymazim :)Önce benim de bir kulağımdan girip diğerinden çıkıyor ama sonra " neden öyle dedi ki ne hakkı vardı onu hiç ilgilendirmez
Sonra acaba haklılık var mı söylese ne olur ki ya iyiliğimi istiyorsa
Şeklinde beynimde dönüp duruyor![]()