- 13 Temmuz 2022
- 1
- 0
- 1
- 39
- Konu Sahibi Rumuz369963
-
Cocuk uyandi 1 saate gelir belki 2eeee konunun devamı nerde?
biz mi tahmin edelim?
Bedava ama insanın burnundan getirirler bence konu sahibi de ondan dert yanacakBedava ev bulmuşsunuz, oturun işte....dert nerde?
Devamını yazsa da ben aynı cevabı verecek idimBelli ki bir terslik olmuş kadın devamını yazamadan paylaşmış. Amma meraklısınız gelip iğnelemeye
Vallaha bence süper bir arkadaş..bungün 22.17 de üye olmuş ve 23.00 da yarım /eksik de olsa konu açacak kadar siteye hakim olmuşBelli ki bir terslik olmuş kadın devamını yazamadan paylaşmış. Amma meraklısınız gelip iğnelemeye
Kira bile ödeyemeyecek durumdaysan evlenmeyeceksin o zaman, hadi evlendin çocuk yapmayacaksın . Hadi cebinde kiran bile yokken evlendin, çocuk da yaptın o zaman sana bedava ev veren insanların ağız kokusunu da seve seve çekeceksin bacım....Bedava ama insanın burnundan getirirler bence konu sahibi de ondan dert yanacak. Kv derdi tribi elti görümce kıskanması çocuklarının ayrı derdi berabr yemek kahvaltı muhabbetleri zırt pırt kapı çalmalar, habersiz ve mecbur bırakılan davetler.
Bana da bedava verseler girer oturur hiç Trip de çekmem kapımı çeker tinlamam öyle kv elti görümceKira bile ödeyemeyecek durumdaysan evlenmeyeceksin o zaman, hadi evlendin çocuk yapmayacaksın o zaman bacım....Biri bana bedava ev verip otur dese her tribini çekerim. Neden? Çünkü hiç beleşe evde oturmadım. 30 yıldır eşek gibi çalışıp kira kredi ödiyorum. Neden? Çünkü herşeyin bir bedeli var...
Bana da bedava verseler girer oturur hiç Trip de çekmem kapımı çeker tinlamam öyle kv elti görümceama işte bazıları o yapıda değil. belki başında durum iyiydi sonra bu ülkenin durumundan kira veremeyecek hale geldi bilemiyoruz ki merak ettim neler diyecek konu sahib
Bu ülkede kimse ev sahibi olamadı malesf
Yav hepi topu 5 yıllık evliler, çocuk da pandemide doğmuş zaten. Ülkenin gidişatı 10 yıldır belli. Çocuklar bile biliyor temel ekonomik konjukturu.... Konu sahibi 5 yıl önce holding CEO'suydu da pandemide iflas etmediyse, her koşulda bile bile lades demişler işte, ama neyse....ben de merak ettim anlatsınBana da bedava verseler girer oturur hiç Trip de çekmem kapımı çeker tinlamam öyle kv elti görümceama işte bazıları o yapıda değil. belki başında durum iyiydi sonra bu ülkenin durumundan kira veremeyecek hale geldi bilemiyoruz ki merak ettim neler diyecek konu sahib
Bu ülkede kimse ev sahibi olamadı malesf
Siz diyince farkettim ben taşınmışlar diye anladmHerkes gittikçe fakirleşti evet çok haklı bir yorum. Yetmiyorsa maaş mecbur kaldı demekki eve taşındı bile şu an
Kv görümce elti kombosunun ortasına düşmüşsün bacım konunun devamına bile gerek yok şu cümleler bile yeterli bu kadarı bile dert. Allah yardımcın olsunKızlar merhabalar konum şu,
5 yıllık evliyim 2 yaşında bir kız evladım var. Eşimle aram iyiydi ama Biraz sıkıntılarım var.
Eşimin ailesinin apartmanı var üst katında kvdem altta eltim en üst katta görümcem oturuyor. Biz normalde eşimle kiradaydık ama bu kiralar uçunca birde bebeğimiz doğunca masraflarda arttı 1 sene önce taşınma kararı aldık.
Eşimin ailewi
Bende 4 yıl oldu evleneli ilk zamanki hayat pahalılığı ve şuan ki bir değil kimse bu kadar beklemiyordu.. amann neyse konumuz şuan bu değil :) bakalım gelsin öğrencezYav hepi topu 5 yıllık evliler, çocuk da pandemide doğmuş zaten. Ülkenin gidişatı 10 yıldır belli. Çocuklar bile biliyor temel ekonomik konjukturu.... Konu sahibi 5 yıl önce holding CEO'suydu da pandemide iflas etmediyse, her koşulda bile bile lades demişler işte, ama neyse....ben de merak ettim anlatsın
Siz diyince farkettim ben taşınmışlar diye anladm1 yıl önce karar aldık dio daha taşınmadan bdv ye konu actiysa sonrasını düşünemiyorum bile
Evet şu yoklukta gerçekten iyi bende olsam kaçırmazdm
Şu yoklukta kaçınılmaz fırsat ama sonrası bilindik hikayeler.
Artık bol bol yarım kalmış masallar anlatır gerisini biz tahmin ederiz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?