• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş ailesi ile görüşmeyenler

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.190
158
Bugün 1 senelik sabrımın sonuna geldim ve eş annesiyle artık görüşmeyeceğim, 1 senedir bana yaptıklarını düzelir diye içime attım ama yok düzelmeyecek, bugün de bana attığı mesajlara karşılık verdim ve ipleri kopardım, kp vs sıkıntım yok ama onları görünce eş anneside göreceğim için hiç biriyle görüşmemeye karar verdim, yoksa hem beden hem ruh sağlığımdan olacağım.
Var mı görüşmeyen ve huzurlu olan?

Bugün 1 senelik sabrımın sonuna geldim ve eş annesiyle artık görüşmeyeceğim, 1 senedir bana yaptıklarını düzelir diye içime attım ama yok düzelmeyecek, bugün de bana attığı mesajlara karşılık verdim ve ipleri kopardım, kp vs sıkıntım yok ama onları görünce eş anneside göreceğim için hiç biriyle görüşmemeye karar verdim, yoksa hem beden hem ruh sağlığımdan olacağım.
Ben .... 1 yildir gorusmuyorum. Cok mutluyum ve huzurluyum.

Görüşmeyebilirsin tabi.
Senin bu raddeye gelmene izin veren eşine sormak lazım bir de, sen onun biricik ailesiyle görüşmediğinde sana cehennem azabı mı yaşatacak, yoksa kararına saygı mı duyacak?
Buna göre ya "oh be" dersin ya da gerisini biliyorsun.

Ben sınırlı iletişim kuruyorum,sohbet filan etmiyorum öyle yüzeysel bi ilişkimiz var,eşim çocuklarla sık görüşüyorlar. Bana herhangi bir baskı yok ki biz bir de yakın oturuyoruz. Eşim “Birbirinizi kesmeyin yeterli” diyor😀

Aylarca konuşmadığımız da oldu,huzur eşe bağlı.

Biz de kopma noktasına geldik.koptuk bile sayılır .bıraz toparlandı ama eskısı gıbı olmaz..olmasın da ..
Ben de eşimin ailesinden cok sozlu şiddet yaşadım ..az çok oldu..yetti artık..
Eşim burnumdan getırır ..zamanın gecmesını bekler..hersey iyi olsun der. Ben de eşime bunun için guvenmıyorum o yüzden koprulerı yıkmıyorum .

Görüşmeyebilirsin tabi.
Senin bu raddeye gelmene izin veren eşine sormak lazım bir de, sen onun biricik ailesiyle görüşmediğinde sana cehennem azabı mı yaşatacak, yoksa kararına saygı mı duyacak?
Buna göre ya "oh be" dersin ya da gerisini biliyorsun.
Artık seçim yapma lüksü yok, kendide görüyor psikolojimi, o yüzden görüşme diyor, ama karşı taraf tam bir yapışkan kendini yerlere atıyor(gerçekten atıyor) duygu sömürüsü yapıyor, tekrar affedeyim ki psikolojik şiddetine devam etsin istiyor. Hani hasta birinden narsist birinden kurtulursun sevinirsin Ya, aynı onu yaşıyorum inanılmaz rahatladım, artık onu şah damarından yakaladım bir daha asla görüşmem

Artık seçim yapma lüksü yok, kendide görüyor psikolojimi, o yüzden görüşme diyor, ama karşı taraf tam bir yapışkan kendini yerlere atıyor(gerçekten atıyor) duygu sömürüsü yapıyor, tekrar affedeyim ki psikolojik şiddetine devam etsin istiyor. Hani hasta birinden narsist birinden kurtulursun sevinirsin Ya, aynı onu yaşıyorum inanılmaz rahatladım, artık onu şah damarından yakaladım bir daha asla görüşmem
Gorusme. Senin sağlığından huzurundan daha kıymetli değiller

İnanırım yaparlar.
İnşallah eşiniz bu oyunlara bir süre sonra kanmaz.
Narsist bir şeytandan kurtulmaya çalışmanın huzuru hiçbir şeye benzemiyor.
Sakın fırsat vermeyin, yumuşamayın. Kocaman bir kaya parçası gibi olun. Yoksa içten içe yerler sizi.

İnanırım yaparlar.
İnşallah eşiniz bu oyunlara bir süre sonra kanmaz.
Narsist bir şeytandan kurtulmaya çalışmanın huzuru hiçbir şeye benzemiyor.
Sakın fırsat vermeyin, yumuşamayın. Kocaman bir kaya parçası gibi olun. Yoksa içten içe yerler sizi.
Teşekkür ederim, ailemide aradım, artık canıma yettiğini söyledim, eş kişisinden tek istediğim kendi gidip görsün beni asla barıştırmaya vs kalkmasın, eğer öyle yaparsa boşanacağım, aileme de boşanabilirim dedim onlarda arkamdalar, birde uzaktalar, üzmemek için 1 sene birşey anlatmamıştım.. gemileri öyle bir yaktım ki, yaktırdı bana, artık geri dönüşü yok kendime saygımı kaybetmek istemiyorum, daha huzurlu olacakken eşin hatrı bir yere kadar, çoktan biletini kestim, artık bana uzak Allah’a yakın olsun

Ben de tamamen arayı koparmak istiyorum ama olmuyor benim kv tam bir arıza kavga etmek istiyorum ama lafı söyleyip geri çekiliyor ayda bir falan gideriz arada zorunlu olmadıkça konuşmam muhabbet etmem . Keşke hiç görüşmesem kesinlikle daha mutlu olurdum çünkü hakkımda yorum da yapamaz yüzünü de görmez sesini de duymazdım ama olmuyo 🤦🏻‍♀️

Ben canım ki bende severim ama esini gorvem diye gitmiyorum koye gorumcem tam bir kendını övme makınası. Mevkısını gozumuz soka soka anlatır insanları kucumser Ikı sene zor katlandım valla gorusmuyorum alakam yok bosver takma bu dunyaya bir defa gelıceksın onların kahrını cekmeye gelmedin.

Arama sorma yazma. Mesafeli konuş. Aradıklarında açma. Umrunda bile olmasın. Ben görüşüyorum bana da çok ettiler ama gurbetteyiz sene de bir iki kez görüyorum diye takılmıyorum. Yoksa görümcemin düğününe bile gitmedim. Daha neler neler. Mesafeni koru. Lafını da sokkkk. Onlar üzülsün. Hey yavrum hey. Devir değişti, değiştirenler utansın. Gelinlik yapmayı bilirdik. Onlar şeytan olmasaydı.

Ben bayağıdır görüşmüyorum temennim ömürlük sürmesinden yana ama sanmıyorum huzurluyum çünkü her lafımdan bir anlam çıkarmaya çalısan her sözümü alaya alan insanlardı

Benim bir arkadaş görüşmüyor. Eşi de o kadar efendi iyi bir eşdi zaten kimse anlaşamaz kv siyle diyormuş karışmıyordu.Başka bir sorunları yoktu zamanla adam takıntı yaptı ailemle görüşmeyeceksen aile olmanın ne önemi var boşanalım deyip duruyor. Erkekler zamanla kaldıramıyor benim gördüğüm. Mesafeli olarak görüşebilmek en iyisi. Hakkınızda hayırlısı olsun

Back
X