yanlis yapiyorsunuz. karsinizdaki kadin normal psikolojide birisi olsaydi zaten gelinin yaninda oglu ile kilibik diye dalga gecmezdi. bence laf anlayacak biri degil. cocuk gibi dusunun. siz bu yasinizda koca kadindan daha olgunsunuz. ama gidip gidip konulari cok desiyorsunuz. tabi ki cok fazla soylerse gidip konus ama acik secip yaptigi bir yanlis olmasi lazim. yok oyle dememistim deyip isin icinden siyrilsa ne cevabin olacak. yasli kadinlar soyledigi seylere bile soylemedim diyebiliyorlar.
ayrica isiklari acikmis kapaliymis, evdeler degiller niye takip ediyorsun. kadin gelmek istememis o kadar. senin yaptigin da KV gibi oluyor o zaman. istemiyorlarsa niye gonul koyuyorsun,
oncelikle senin kendi degerin karsidaki insana gore olmuyor. iyi gelin olunca degerin yukselmeyecek. sen mesafeli ve saygili ol ama seni begensinler diye degil, senin karakterin boyle, kotu bir insan degilsin. mesela sen de yemek yapmiyorsun dediler diyelim. sen de kotu hissettin, evet kotu ev kadiniyim, esimi mutlu etmiyorum diye dusundun, saglikli bir dusunce degil bu. yemek yapamadin mi dediler, evet ya hem is hem ev zor oluyor tabi, tesekkur ederiz siz karnimizi doyuruyorsunuz de gec. sen evinde esine yemek yapacaksan baskalari begensin diye degil sen istedigin icin yap. zamanla onlarin laflarindan etkilenmezsen onlar da seni durtmeyi birakir.