Eş ailesi ve baskıları

Peki başka bir yere yani daha uzak bir yere taşınma imkânınız var mı?

Eşiniz neden düşünmüyor aile dinaminiğinizi sizin kadar? Nasıl çözüm bulamıyorsunuz inanın 4 yıldır tuhaf geldi.Kavga edin gerekirse.

Köydekiler gelinle oğlan gelmiyor demesinler diye davet ediyorlar sizi sevdiklerinden değil bence.

Peki başka bir yere yani daha uzak bir yere taşınma imkânınız var mı?
Maalesef...
Ozluyorlarmis . Demagojiden başka bisey değil.
Siz gelin ozluyorsaniz diyorum ama köy isleri varmis, hee bizde iş yok sanki. Cook kavga ettim cookkk.

biz de her hafta kural gibi cumartesi aksamlari esimin ailesinde toplasirdik.cocuklar artik gitmek istemeyince esime dedim biktim artik her hafta farzmis gibi ailene gitmekten.e seninkine de gidelim diyo hemen.oldu dedim hafta ici okuldan dolayi zaten bir yere gitmiyoruz hafta sonumun birini senin ailene birini benim aileme ayiralim var mi baska istegin!
Artik dedim bizim icin once kendi ailemiz cocuklarimiz gelmeli.nasil ki senin anne babanin onceli cocuklariysa senin de oyle olmali once ben ve cocuklarimiz gelmeli.dusununce kafasina yatti:)
Simdi ne zaman uygunsak o zaman gidiyoruz belli bir suresi yok o da bir aksam iki saat falan.
Esinizle surekli konusun kararli olun taviz vermeyin.ailesi de istedikleri kadar laf sokup surat assinlar umursamayin.

2013 yılına ait mesajınızla herkese bir kez daha hatırlatalım.
Aileci eş değişmez. Değişir, düzelir diye evlenmeyin, değişmez.

Allah yardımcınız olsun.

Maalesef...

Ozluyorlarmis . Demagojiden başka bisey değil.
Siz gelin ozluyorsaniz diyorum ama köy isleri varmis, hee bizde iş yok sanki. Cook kavga ettim cookkk.
Benim derdim de daha değişik ama yine eşimin ailesiyle . Kendime dertleşecek samimi biri arıyorum isteyen olursa konuşurum. Ben de kayınvalidem ve kaynım la anlaşamıyorum. Eşim de hep onları tutuyor ve savunuyor ne olursa olsun hep beni ayak altı ediyor. Neyse ki yolları ayırdım ben artık senin anneni de kardeşini de istemiyorum dedim bu sefer de ben de senin aileni istemiyorum diyor , şuan da kardeşleriyle konuşmuyor kayınvalidem de hasta diğer oğlunun yanında kalıyor , kardeşleriyle küsmesinin nedeni olarak da beni suçluyor biz de çok kavga ederdik sık sık hem de kayınvalidem üst katta ben altında oturuyorum keşke başından beri ayrı olsaydık diyorum ama yapacak bir şey yok. En çok da elden kaynaklanıyor eşin seni tutarsa öncelik hanımım ve çocuğum derse ne onlar kubarır ne de hanım üzülür..

2013 yılına ait mesajınızla herkese bir kez daha hatırlatalım.
Aileci eş değişmez. Değişir, düzelir diye evlenmeyin, değişmez.

Allah yardımcınız olsun.
Kesinlikle katılıyorum ben sevgili hayatı yaşamadım ama nişanlılık sürecin 1, 5 yıl kadar falan sürdü. O süre boyunca eşim hep annesini çok tutardı evlenince belki değişir bana ve doğacak çocuklarımıza yönelir dedim ama asla düşündüğüm gibi olmadı eşim hep ailesini tutuyor onların yanında beni ayak altı ediyor ve eziyor hiç umduğum gibi olmadı

Çünkü sevgiliniz/nişanlınız "evlenince değişeceğim" diye söz vermiyor.
Siz olmayan bir şeye umut bağlayıp, kendinizi kandırarak evleniyorsunuz.
Evlendiğiniz erkek ise "sana değişeceğime söz vermedim. Benim bu huyumu bilerek evlendin" diye düşündüğü için değişmiyor. Ki haklı.

Canım o zaman her Pazar gidin ve evde hiç iş yapma ayda 2 defa yardımcı kadın çağır temizliğe para ver eşinde sorarsa evi temizlemeye vaktim yok dersin belki o zaman Pazar’ları gitmekten vazgeçer

Siz ne zaman müsaitseniz o zaman gidin. Onlarda zamanla alışırlar zaten

böyle konularda iş erkekte, aynı durum kadının ailesine sürekli gidilmesiyse de kadında bitiyor. evlenince asıl ailen artık o olmalı bence. bunu 2 tarafta benimsemeli. tabiki anne babalara gidilsin ama kendi aile hayatından feragat ederek değil kesinlikle. ve neden her pazar günü ? işiniz olmasa bile dinlenmek, ayaklarınızı uzatmak hakkınız.

Ben zaten seninle nişanlandım nişanlanalı değiştim diyordu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…