- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Kesinlikle allaha havale ettim zaten. Diğer gelininden bulsunlar diyorum hep. Dinsizin hakkından imansız gelsin. Görsünler arasınlar beni.Benim kv de de benden önce damadına çektirmiş 2 yıl onu kendi tabiriyle yola getirememiş. Hatta görümcem eşime yanımda dediki, bak ben sana demiştim aynılarını siz de yaşayacaksınız diye, bunu duydum dedim bu kadın arıza. Bana çektirmeye kalkıştı aldı boyunun ölçüsünü. Hâlâ deprem gibi arada hareketleniyor sönüyor. Allah kurtarsın çünkü yaşayan bilir çok zor .
Sizin yapacağınız bir şey Yok ki. İş eşinizde bitiyor malesefEşim ve ailesi sürekli onlara onların istediği zaman gitmemizi istiyor. Sadece pazar günü tatilimiz var. 2 haftada bir genelde gidiyoruz, köyde yaşıyorlar mesafe 30 dk.
Bizim de pazar günü kendi işlerimiz oluyor alışveriş vs.. zaten geç kalkiyoruz sayılır. Çocuktan dolayı.
Köye mi gidelim alışveriş mı yapalım? Ev işi mi yemek mi ?
Ama eşim ve ailesi ille pazar günü gidelim istiyorlar .
Dün dedim ki cumartesi akşamı gidelim ıstersen yemeği de orda yeriz ertesi gün de tatil, geçe kadar oturalim. Istemeyerek kabul etti.
Bugün kp uğradı sabah. Kahve içtik filan.
Pazar gelmeyecek mısınız diye sıkarladı. Cmt akşamı gelicez zamanımız yetmiyor tek gün tatili var, alışveriş yapıcaz kıza dedim. Suratı düştü şaşırdı. Kendi aileme de biz hiç gündüzden gitmiyoruz, akşamları gidip geliyoruz. Eşimin ailesi niye böyle bir beklentiye giriyor artık iyice bunaldim. Sağlık sorunlarım var zaten bir de bunlarla uğraşmak zorunda kalıyorum. Gönlümüzü yapin gelin dedi kp çıkarken. E siz böyle baskı yaparsanız ister istemez geriliyorum. Gitmeyelim demiyorum ki günü değiştirelim yani... bencillik had safhada.
Siz de gelin baba diyorum işlerimiz var diyor... E bizim yok mu? Bize niye bu baskıyı yapıyorlar? Konuştum olmadı, tavir yaptıım olmadı. Eşim de çekiniyor onlardan. Bisey diyemiyor. Biz bir aileyiz ne zaman uygun olursak o zaman gitmeliyiz yanlış mı düşünüyorum?
Genciz diye tek görevimiz kv kp gönlünü yapmak mı? Biktim artık, evlilik bu olmamalı.. içimi dökmek istedim. Iyi geliyosunuz bana.. o yüzden.
Sevgiyle kalın.
Ay bu erkek tarafı evlenmeden önce cocıklarının suratına bakmaz,evlenince evlat delisi olurlarEşim ve ailesi sürekli onlara onların istediği zaman gitmemizi istiyor. Sadece pazar günü tatilimiz var. 2 haftada bir genelde gidiyoruz, köyde yaşıyorlar mesafe 30 dk.
Bizim de pazar günü kendi işlerimiz oluyor alışveriş vs.. zaten geç kalkiyoruz sayılır. Çocuktan dolayı.
Dün dedim ki cumartesi akşamı gidelim ıstersen yemeği de orda yeriz ertesi gün de tatil, geçe kadar oturalim. Istemeyerek kabul etti.
Pazar gelmeyecek mısınız diye sıkarladı. Cmt akşamı gelicez zamanımız yetmiyor tek gün tatili var, alışveriş yapıcaz kıza dedim. Suratı düştü şaşırdı. Kendi aileme de biz hiç gündüzden gitmiyoruz, akşamları gidip geliyoruz. Eşimin ailesi niye böyle bir beklentiye giriyor artık iyice bunaldim. Sağlık sorunlarım var zaten bir de bunlarla uğraşmak zorunda kalıyorum. Gönlümüzü yapin gelin dedi kp çıkarken. E siz böyle baskı yaparsanız ister istemez geriliyorum. Gitmeyelim demiyorum ki günü değiştirelim yani... bencillik had safhada.
Siz de gelin baba diyorum işlerimiz var diyor... E bizim yok mu? Bize niye bu baskıyı yapıyorlar? Konuştum olmadı, tavir yaptıım olmadı. Eşim de çekiniyor onlardan. Bisey diyemiyor. Biz bir aileyiz ne zaman uygun olursak o zaman gitmeliyiz yanlış mı düşünüyorum?
Genciz diye tek görevimiz kv kp gönlünü yapmak mı? Biktim artık, evlilik bu olmamalı.. içimi dökmek istedim. Iyi geliyosunuz bana.. o yüzden.
Sevgiyle kalın.
Eşimin hayattaki misyonu maalesef bu..Ay bu erkek tarafı evlenmeden önce cocıklarının suratına bakmaz,evlenince evlat delisi olurlar
Benim hyattaki misyonum kvde gönlü yapmak mı pardonda
Her hfta gitmeyin,giderseniz 3 günde bir beklerler 15de bir gidin.
Eşim ve ailesi sürekli onlara onların istediği zaman gitmemizi istiyor. Sadece pazar günü tatilimiz var. 2 haftada bir genelde gidiyoruz, köyde yaşıyorlar mesafe 30 dk.
Sevgiyle kalın.
Belki de 20 kez konuştum bu konuyla ilgili. Sen istemiyorsan gelme diyor. Aile birliğimizi onlar için bozmaya bile kararlı. Olur mu diyorum, gelemediğim zamanlarda kv arıyor soruyor diyorum, ben söylerim diyor. O derece inada binmiş durumda. Ama tek sorumlusu ailesi.Çok haklısınız. Ya tamamda artık herkes çalışıyor tatilde de bıraksınlar bi gençler dinlensin.
Nedir bu kocaların aile baskıları anlamıyorum ya. Alın eşinizi karşınıza ailesinden şikayetçi ya da sorununuz olmadığını ama bazen de tatillerinizi beraber değerlendirmek istediğinizi belirtin.. O da ona göre çeki düzen versin ilişkisine..
Belki de 20 kez konuştum bu konuyla ilgili. Sen istemiyorsan gelme diyor. Aile birliğimizi onlar için bozmaya bile kararlı. Olur mu diyorum, gelemediğim zamanlarda kv arıyor soruyor diyorum, ben söylerim diyor. O derece inada binmiş durumda. Ama tek sorumlusu ailesi.
Çünkü bana bile bu şekilde hissettiren soran sorusturan insanlar çocuklarına neler yapmaz.
Kendi çocuğundan bile önce düşünebiliyor onları bazen. Aklım mantığım almıyor.
Esimle de konuşuyorum inanın. Her konuşmada sen ailene gidiyosun bıkbıkbık evliliği iktidar çatışmasına çeviriyor sürekli. Ailesi aileme gidip gitmedigimizi her defasında soruyor. Tek başına da gittiğinde dolup geliyor dediginiz gibi. Ayrıca tek tatilimi niye eşimden ayrı geçireyim diyorum bir yandan.Hasta hasta..Bizim Türk milletinde bazı anne, baba ve görümceler resmen hasta. Çocuklarının mutluluğunu düşüneceklerine, nasıl bozarız diye uğraşıyorlar... Adam evlenmiş daha gelin de gelin bize gelin bu nedir.
Siz artık eşinizle konuşun, ben her zaman gelemem diye. Gitsin gelsin kendisi madem. Hayır o zaman da eminim giidince dolduracaklar seninkini tüm gün gelince yine olan size olacak.... Valla işiniz zor..
Esimle de konuşuyorum inanın. Her konuşmada sen ailene gidiyosun bıkbıkbık evliliği iktidar çatışmasına çeviriyor sürekli. Ailesi aileme gidip gitmedigimizi her defasında soruyor. Tek başına da gittiğinde dolup geliyor dediginiz gibi. Ayrıca tek tatilimi niye eşimden ayrı geçireyim diyorum bir yandan.
O bizi düşünmüyor ama benim icin kızımın babası ile vakit geçirmesi çok önemli. O gidip ailesinin gönlünü yaparken bizim aile dinamigimiz catirdasin mi diyorum.. ne yapsam dort yıldır bir arpa boyu yol alamadım. Cahil insanlarla uğraşmak çok zor.
Pehh kayinpedere bak baslarim senin gonunlune.benim babamin gonlu ne olacak diye sormadinmi.ben neyi anlamiyorum arkaas siz nasil alistiriyorsunuz bu esleirnizi ve ailelernizide utana sikala gelemycez diyosunuz.yahu benim bir pazarim varsa ayagimi uzatir dinlenirim kalkar evimjn isini yaparim.aydaa birde k.vdeme ugrarim.tabi sizin olayiniz icin anlatyorum.ben zaten ayda bir sadece ararim senede bir defada gorurum.Eşim ve ailesi sürekli onlara onların istediği zaman gitmemizi istiyor. Sadece pazar günü tatilimiz var. 2 haftada bir genelde gidiyoruz, köyde yaşıyorlar mesafe 30 dk.
Sevgiyle kalın.
Demez olur muyum.. 4 yıldır denemediğim yol kalmadı. Kv ile tartıştık bile. Onların tek dediği biz aileniziz, tabiki geleceksiniz! Onlar utanmadan emir veriyor ben söylemekten mı çekindim sanıyorsunuz? Yeri geldi gitmedim çocuğum küçüktü uğramadım aramadım. Kadın ertesi gün kalmaya geliyorum dedi.Pehh kayinpedere bak baslarim senin gonunlune.benim babamin gonlu ne olacak diye sormadinmi.ben neyi anlamiyorum arkaas siz nasil alistiriyorsunuz bu esleirnizi ve ailelernizide utana sikala gelemycez diyosunuz.yahu benim bir pazarim varsa ayagimi uzatir dinlenirim kalkar evimjn isini yaparim.aydaa birde k.vdeme ugrarim.tabi sizin olayiniz icin anlatyorum.ben zaten ayda bir sadece ararim senede bir defada gorurum.
Eşim iki haftada bir olarak baskı yapıyor.gitmeyerek bu olayı düzeltmeye başlıyabilirsin ,
ayda 1 bence yeter ,
Yumurtadan çıkmış kabuğunu begenmemezlik mı yapacakmışızeşine deki benım gönlum ne olacak
Onu ikna edemiyorum bir türlü. Çünkü sürekli ne zaman geleceksiniz diye arıyorlar. Kaynım arıyor ben köydeyim ne zaman geleceksiniz abi diyor. O da onlara bisey diyemiyor bana patlıyor.Evet siz bir ailesiniz ve sizin de işleriniz var tabi ki de gitmek zorunda değilsiniz yapmanız gereken sadece eşinizi ikna edebilmek bence. Allah sabrınızı arttırsın.
Değil mi, kendileri gelmiyor, isleri varmış, bizim işimiz gücümüz yok biz boş gezenin boş kalfasıyız çünkü, her hafta gönül yapacağız.Eşiniz çok istiyorsa kendi gitsin her hafta. Gitmeyin siz, torunlarını da çok özlüyorlarsa da onlarda gelsin bir zahmet.
Zaten 1 gün gidiyormuşuz diye onlara göre az geliyor, o 1 gün bizim tatilimiz bunun farkında bile olamayacak kadar anlayissizlar. Gonul yapmak için evlendik sanki.Esiniz kesinlikle susmamali guzelce konusmasi lazim ailesiyle sonucta onun anasi babasi o sustukca iyce abartmislar da abartmislar her pazar gtmek zorunda degilsiniz birde cocugunuzda var ne kdr dusuncesiz bi kv kp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?