Eş ailesi ve baskıları

Kesinlikle allaha havale ettim zaten. Diğer gelininden bulsunlar diyorum hep. Dinsizin hakkından imansız gelsin. Görsünler arasınlar beni.

Sizin yapacağınız bir şey Yok ki. İş eşinizde bitiyor malesef

Ay bu erkek tarafı evlenmeden önce cocıklarının suratına bakmaz,evlenince evlat delisi olurlar
Benim hyattaki misyonum kvde gönlü yapmak mı pardonda
Her hfta gitmeyin,giderseniz 3 günde bir beklerler 15de bir gidin.

Ay bu erkek tarafı evlenmeden önce cocıklarının suratına bakmaz,evlenince evlat delisi olurlar
Benim hyattaki misyonum kvde gönlü yapmak mı pardonda
Her hfta gitmeyin,giderseniz 3 günde bir beklerler 15de bir gidin.
Eşimin hayattaki misyonu maalesef bu..
Kv nin bir bakışı yetiyor. Cok etkileniyor onlardan koca adam oldu ama hala öyle.

Çok haklısınız. Ya tamamda artık herkes çalışıyor tatilde de bıraksınlar bi gençler dinlensin.

Nedir bu kocaların aile baskıları anlamıyorum ya. Alın eşinizi karşınıza ailesinden şikayetçi ya da sorununuz olmadığını ama bazen de tatillerinizi beraber değerlendirmek istediğinizi belirtin.. O da ona göre çeki düzen versin ilişkisine..

Belki de 20 kez konuştum bu konuyla ilgili. Sen istemiyorsan gelme diyor. Aile birliğimizi onlar için bozmaya bile kararlı. Olur mu diyorum, gelemediğim zamanlarda kv arıyor soruyor diyorum, ben söylerim diyor. O derece inada binmiş durumda. Ama tek sorumlusu ailesi.
Çünkü bana bile bu şekilde hissettiren soran sorusturan insanlar çocuklarına neler yapmaz.
Kendi çocuğundan bile önce düşünebiliyor onları bazen. Aklım mantığım almıyor.

Hasta hasta..Bizim Türk milletinde bazı anne, baba ve görümceler resmen hasta. Çocuklarının mutluluğunu düşüneceklerine, nasıl bozarız diye uğraşıyorlar... Adam evlenmiş daha gelin de gelin bize gelin bu nedir.

Siz artık eşinizle konuşun, ben her zaman gelemem diye. Gitsin gelsin kendisi madem. Hayır o zaman da eminim giidince dolduracaklar seninkini tüm gün gelince yine olan size olacak.... Valla işiniz zor..

Esimle de konuşuyorum inanın. Her konuşmada sen ailene gidiyosun bıkbıkbık evliliği iktidar çatışmasına çeviriyor sürekli. Ailesi aileme gidip gitmedigimizi her defasında soruyor. Tek başına da gittiğinde dolup geliyor dediginiz gibi. Ayrıca tek tatilimi niye eşimden ayrı geçireyim diyorum bir yandan.
O bizi düşünmüyor ama benim icin kızımın babası ile vakit geçirmesi çok önemli. O gidip ailesinin gönlünü yaparken bizim aile dinamigimiz catirdasin mi diyorum.. ne yapsam dort yıldır bir arpa boyu yol alamadım. Cahil insanlarla uğraşmak çok zor.

Allah kolaylık versin bacım. Bu anneci, aileci erkeklerden ne çekti şuradaki kadınlar hepimiz görüyoruz konulardan...

Bu tarz adamlar evlenince, ailelerine aşırı bir düşkün oluyorlar. Sanarsın sen onu ana babasından ayırmak istiyorsun. Resmen o gözle bakıyorlar... Siz de bunun dışında eşinizden memnunsanız artık bir çözümünü bulmaya çalışacaksınız...

Pehh kayinpedere bak baslarim senin gonunlune.benim babamin gonlu ne olacak diye sormadinmi.ben neyi anlamiyorum arkaas siz nasil alistiriyorsunuz bu esleirnizi ve ailelernizide utana sikala gelemycez diyosunuz.yahu benim bir pazarim varsa ayagimi uzatir dinlenirim kalkar evimjn isini yaparim.aydaa birde k.vdeme ugrarim.tabi sizin olayiniz icin anlatyorum.ben zaten ayda bir sadece ararim senede bir defada gorurum.

Demez olur muyum.. 4 yıldır denemediğim yol kalmadı. Kv ile tartıştık bile. Onların tek dediği biz aileniziz, tabiki geleceksiniz! Onlar utanmadan emir veriyor ben söylemekten mı çekindim sanıyorsunuz? Yeri geldi gitmedim çocuğum küçüktü uğramadım aramadım. Kadın ertesi gün kalmaya geliyorum dedi.
Eşim benden yana olmadığı için tek başıma çırpındım durdum. Hastalık sahibi oldum. Başka bir açıklaması olamaz. Bu durum benim alistirdigim bir şey değil, onların baskici hareketlerinden dolayı oluştu.

Evet siz bir ailesiniz ve sizin de işleriniz var tabi ki de gitmek zorunda değilsiniz yapmanız gereken sadece eşinizi ikna edebilmek bence. Allah sabrınızı arttırsın.

Evet siz bir ailesiniz ve sizin de işleriniz var tabi ki de gitmek zorunda değilsiniz yapmanız gereken sadece eşinizi ikna edebilmek bence. Allah sabrınızı arttırsın.
Onu ikna edemiyorum bir türlü. Çünkü sürekli ne zaman geleceksiniz diye arıyorlar. Kaynım arıyor ben köydeyim ne zaman geleceksiniz abi diyor. O da onlara bisey diyemiyor bana patlıyor.
Eşiniz çok istiyorsa kendi gitsin her hafta. Gitmeyin siz, torunlarını da çok özlüyorlarsa da onlarda gelsin bir zahmet.
Değil mi, kendileri gelmiyor, isleri varmış, bizim işimiz gücümüz yok biz boş gezenin boş kalfasıyız çünkü, her hafta gönül yapacağız.

Esiniz kesinlikle susmamali guzelce konusmasi lazim ailesiyle sonucta onun anasi babasi o sustukca iyce abartmislar da abartmislar her pazar gtmek zorunda degilsiniz birde cocugunuzda var ne kdr dusuncesiz bi kv kp

Esiniz kesinlikle susmamali guzelce konusmasi lazim ailesiyle sonucta onun anasi babasi o sustukca iyce abartmislar da abartmislar her pazar gtmek zorunda degilsiniz birde cocugunuzda var ne kdr dusuncesiz bi kv kp
Zaten 1 gün gidiyormuşuz diye onlara göre az geliyor, o 1 gün bizim tatilimiz bunun farkında bile olamayacak kadar anlayissizlar. Gonul yapmak için evlendik sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…