- 18 Haziran 2017
- 1.263
- 999
- 73
- Konu Sahibi goncammm48
-
Kızlar bir şey danışmak istiyorum sizlere benim eşimin ailesi bayramlara aşırı önem verir tabi ki geleneğimiz ama her bayram mutlaka beklerler..benim gibi kendi ailesiyle aynı şehirde olup eşinin ailesi başka şehirde olan var mı 5 yıllık evliyim kendi ailemle de bayram yapmak istiyorum yeri geliyor kendi tanıdıklarımı gezmek istiyorum..mutlaka bir bayramda gidilmeli ona okeyim..5 senedir 2 bayram hep otarafa gittik.. bir sene sadece yıllık izin sıkıntımız vardı tatil yaptık bir bayramda ona da kayınvalideye çalışıcam dedi annesine olay çıkarıyor telde ağlamaya başlıyor çünkü..tatil yapılamaz yani bayramda ..eşim problem yapmıyor idare etmeye çalışıyor ama bana mı tuhaf geliyor illa aynı şehirdeyim diye kendi ailemi pas mı geçicem bayramda lütfen akıl verin
benim ailemle aynı şehirdeyiz diye sanırım hep görüşebileceğimzi düşünüyorlarBence bir bayramı sizin ailenizle diğerini onlarla geçirmelisiniz. Sizi ve ailenizi eziyorlar şu durumda. Sizin isteğinizin, ailenizin neden önemi yok?
bana hak veriyor bir bayram gideriz diğerinde senin ailen dedi bakalım 5 senedir batıyor bana bu durumeşinizle konuştunuz mu? ne diyor?
bana hak veriyor bir bayram gideriz diğerinde senin ailen dedi bakalım 5 senedir batıyor bana bu durum
artık iyice bastırdım rahatsızlığımı 10 gün önce bundan sonra öyle yaparız diyor ama kayınvalide ordan ayrılırken kurbanda gelirken şunu getirin bunu getirin diyor yani gideceğimiz kesin kanun gibi bellli ya..ama ağustosta gitmiyoruz bakalım neler olacakhak veriyor demişsin ama beş senede hiç olmamış. ne zaman hak verdi? dün mü?
bnde öyle düşünüyorum annemlerle evet görüşüyorum ama o da haftada bir saat uzaklıktayım..haftaiçi çalışıyorum zaten öyle her dk göremiyorum bayram geçirmeliyim onlarlaEşinizle konuşun bir bayram orda bir bayram burda olmalı aynı şehirdesiniz belki ama bayram ayrı
5 saat mesafe var arada gidiyoruz kayınvalideye de mesela şubatta gititk mayısta cuma gecesinden pazara kadar ziyaret yapılıyor yani bütün sene hiç gitmemek yokBence de farkli sehirde olana gidilir, eger ki baska zaman gidilmiyorsa.
Ama ailenile bayramin ilk guni bayramlasip gidebilirsiniz de, cok mu uzak iki sehir birbirinden?
artık iyice bastırdım rahatsızlığımı 10 gün önce bundan sonra öyle yaparız diyor ama kayınvalide ordan ayrılırken kurbanda gelirken şunu getirin bunu getirin diyor yani gideceğimiz kesin kanun gibi bellli ya..ama ağustosta gitmiyoruz bakalım neler olacak
onu yaptık fakat yalan söyleyerek eşim çalışıcam vs diyor memur olmadığı için de inanıyorlar kayınvalide başka türlü kriz yaratıyor bildiğin gibi değil5 senede nasıl ikna edemediniz ben anlamadım. yok ben bu bayram gitmiyorum diyemediniz mi? her bayram bi aileye gitmek zorunda da değilsiniz, oturup kendi evinizde dinlenmek de isteyebilirsiniz.
Kızlar bir şey danışmak istiyorum sizlere benim eşimin ailesi bayramlara aşırı önem verir tabi ki geleneğimiz ama her bayram mutlaka beklerler..benim gibi kendi ailesiyle aynı şehirde olup eşinin ailesi başka şehirde olan var mı 5 yıllık evliyim kendi ailemle de bayram yapmak istiyorum yeri geliyor kendi tanıdıklarımı gezmek istiyorum..mutlaka bir bayramda gidilmeli ona okeyim..5 senedir 2 bayram hep otarafa gittik.. bir sene sadece yıllık izin sıkıntımız vardı tatil yaptık bir bayramda ona da kayınvalideye çalışıcam dedi annesine olay çıkarıyor telde ağlamaya başlıyor çünkü..tatil yapılamaz yani bayramda ..eşim problem yapmıyor idare etmeye çalışıyor ama bana mı tuhaf geliyor illa aynı şehirdeyim diye kendi ailemi pas mı geçicem bayramda lütfen akıl verin
5 saat mesafe var arada gidiyoruz kayınvalideye de mesela şubatta gititk mayısta cuma gecesinden pazara kadar ziyaret yapılıyor yani bütün sene hiç gitmemek yok
eşiminde ailesi yaşadığımız şehirde pek görüşmüyoruz iş güç hayat telaşesi davasına bayramın ilk günü kp ziyaret edilir, birimizden birine kahvaltıya gidilir orada herkes görüşür bayramlaşır, sonra benim memlekete geçeriz bayramın kalanı orada devam eder zaten yaza denk geliyor , hep beraber yazlıkta toplanıyoruz bayramlaşma tek seferde hallolup sonra herkes free takılıyor ...Kızlar bir şey danışmak istiyorum sizlere benim eşimin ailesi bayramlara aşırı önem verir tabi ki geleneğimiz ama her bayram mutlaka beklerler..benim gibi kendi ailesiyle aynı şehirde olup eşinin ailesi başka şehirde olan var mı 5 yıllık evliyim kendi ailemle de bayram yapmak istiyorum yeri geliyor kendi tanıdıklarımı gezmek istiyorum..mutlaka bir bayramda gidilmeli ona okeyim..5 senedir 2 bayram hep otarafa gittik.. bir sene sadece yıllık izin sıkıntımız vardı tatil yaptık bir bayramda ona da kayınvalideye çalışıcam dedi annesine olay çıkarıyor telde ağlamaya başlıyor çünkü..tatil yapılamaz yani bayramda ..eşim problem yapmıyor idare etmeye çalışıyor ama bana mı tuhaf geliyor illa aynı şehirdeyim diye kendi ailemi pas mı geçicem bayramda lütfen akıl verin
evet duymuyorlar biz oradayken kayınpeder ev telefonundan babamı arar kayınvalide annemle konuşayım demez hiç tuhaf değil mi bu durum bana mı öyle geliyoraynı şehirde olmanız aileniz ile bayram geçirmeyeceğiniz anlamına gelmiyor eşiniz ve ailesi size ve sizin ailenize saygı duymuyor ki bu çoooooook çirkin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?