Eş Ailesi ve Bayramlar

Eşimin ailesi başka şehirde. Ramazan bayramını benim ailemle kurban bayramını onlarla geçiriyoruz.

Eşimin ailesi başka şehirde. Ramazan bayramını benim ailemle kurban bayramını onlarla geçiriyoruz.
Yani kendi aileniz sizle aynı şehirde ama ona rağmen bayram geçiyorsunuz değil mi teşekkürler fikirler için peki yıllık izinde eşiniz ailesinde kalırmısınız bir hafta fln

Yani kendi aileniz sizle aynı şehirde ama ona rağmen bayram geçiyorsunuz değil mi teşekkürler fikirler için peki yıllık izinde eşiniz ailesinde kalırmısınız bir hafta fln
Evet ailemle aynı şehirdeyim ve dediğim gibi ramazan bayramında onlarlayiz. Kurbanda eşimin ailesine gidiyoruz. Bunun dışında da sene de iki üç defa gider birer hafta kalırız. Ama bizim izin problemimiz yok. O konuda sınırsızız. Yani tatilimizi etkilemiyor. Bir de benim eşimin ailesi ve ben birbirimizi çok severiz. Yani benim için de sıkıntı olmuyor.

Hım anladım bizim izin sıkıntı onda da otel tatil vs yaparız kısıtlı yani bir hafta hiç kalmadım en fazla 3 gün birbirimize de çok mesafeliyiz onlar soğuk bnde mesafe koydum

Hım anladım bizim izin sıkıntı onda da otel tatil vs yaparız kısıtlı yani bir hafta hiç kalmadım en fazla 3 gün birbirimize de çok mesafeliyiz onlar soğuk bnde mesafe koydum
Eğer izin sıkıntım olaydı ben de çok kalamazdım sanırım. Ne kadar seversen sev insan tatil yapmak istiyor elbette. Ama bayram sorununu dediğim gibi çözebilirsiniz.

annemin ailesi ile aynı şehirde yaşıyoruz. babamın ailesi ise başka şehirde. babaannem ve dedem vefat edene kadar her bayram onlara gittik tatil başlar başlamaz. tatil biter okul başlar sonraki hafta sonunda anneannemlere anca giderdik bayramlaşmaya. şimdi babamın kimsesi kalmadı her hafta sonu anneannemdeyiz

Bizde böyle şeyler hiç sorun edilmez canımız isterse gideriz istemezse gitmeyiz bence bu konularda kimseye baskı yapılmamalı

Bayramin ilk gununu kendi ailenle gecirip ikinci gun yola cikip kvye gidebilirsiniz. Sen hakkini aramayinca esinin hic umrunda olmamis. Halbuki kendi aileleri icin daglari delerler

Sonucta Kendi ailenle ayni sehirdesin bence gitmelisin kesinlikle esinin aileisne de iki bayram..onlar gibi dusun sonucta ogullari sizin ailenizin yaninda hep goremiyorlar sen onlarin yaninda yasasaydin istemez miydinannene gitmek her bayram..ki Bence sanslisin her kayinvalide izin vermiyo kizin sehrinde yasamaya..Sahsen benim ki olur yine engel olurdu

ilk gun kendi ailemde bayramlaşıp sonra sehirdisi diger aileye geciliyor.

Ailenle her gün görüşmüş olsan bile bayram farklı. Senin de dayı-hala-kuzen-dede-ni büyüklerin var. Onlara gitmen gerekir tabi. O yüzden bir bayram senin ailenin yanında diğer bayram da eşinin ailesinin yanında olmalısın. En doğrusu bu. Haksızlık filan da değil. Bu sık görmeyle alakalı değil. Bayram bu yani özel bir gün. Gerekirse yalan söylesin eşin çalışıyorum diye. (Bence açık açık konuşsun ama küser derseniz yalan söylesin)

Biz de 5 senelik evliyiz
her sene kafamıza göre tatile giderdik
sadece gecen ramazan bayramı eş ailesine gittik (yazlıkları var)
biraz kendimizi düşündük aslında deniz vs :)

bu kurban bayramı da onlara gideceğiz yine tatil ve dinlemne amaçlı

dönüşümüzde ya da gitmeden bir gün evvel de annemlere uğrayacağız

ssiz sürekli gidiyorsanız bir bayram onlarla bir bayram sizinkilerle olun
ya da bayramı ikiye bölün:)

ama siz aynı sehırdesınız diye nasıl olsa yakınlar diye düşünülüp uzağa gidilmesinde bana göre gariplik yok
ailen anlayışlı ise takılma cok

ailem anlayışlı hiç bir şey demez sorun yapmazlar ama bana evlendiğim için çekip çekip gitmek onları bırakmak suçlu hissettiriyor kendimce

Bir bayram eşinizin tarafı diğer bayram kendi tarafınıza gidilmeli.Çok istiyorlarsa eşin gider sen ailenle kalırsın.Bencillikten başka birşey degil bu,bir de fesatlıktan....

aynı şehirde olduğumuz halde gitmedim bayram da. beni soranların yarısına geldi de gitti demiş, daha yakın olanlara da ağlamaklı bir şekilde gelmediğimi söylemiş.

eğer gittiğinizde değer veriyorlarsa sizi üzmüyorlarsa gidin. 1 gün geç gidin veya 1 gün erken gelin, o günde de kendi aile ve akrabalarınızı gezersiniz

Bir bayram eşinizin tarafı diğer bayram kendi tarafınıza gidilmeli.Çok istiyorlarsa eşin gider sen ailenle kalırsın.Bencillikten başka birşey degil bu,bir de fesatlıktan....
hanfendinin ayağına varıyorum bir de arife gününden bayram sonuna kadar ordayken annemlere telefon açıp bayramlaşmıyor bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…