- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
- Konu Sahibi goncammm48
-
Eşimin ailesi başka şehirde. Ramazan bayramını benim ailemle kurban bayramını onlarla geçiriyoruz.Kızlar bir şey danışmak istiyorum sizlere benim eşimin ailesi bayramlara aşırı önem verir tabi ki geleneğimiz ama her bayram mutlaka beklerler..benim gibi kendi ailesiyle aynı şehirde olup eşinin ailesi başka şehirde olan var mı 5 yıllık evliyim kendi ailemle de bayram yapmak istiyorum yeri geliyor kendi tanıdıklarımı gezmek istiyorum..mutlaka bir bayramda gidilmeli ona okeyim..5 senedir 2 bayram hep otarafa gittik.. bir sene sadece yıllık izin sıkıntımız vardı tatil yaptık bir bayramda ona da kayınvalideye çalışıcam dedi annesine olay çıkarıyor telde ağlamaya başlıyor çünkü..tatil yapılamaz yani bayramda ..eşim problem yapmıyor idare etmeye çalışıyor ama bana mı tuhaf geliyor illa aynı şehirdeyim diye kendi ailemi pas mı geçicem bayramda lütfen akıl verin
Yani kendi aileniz sizle aynı şehirde ama ona rağmen bayram geçiyorsunuz değil mi teşekkürler fikirler için peki yıllık izinde eşiniz ailesinde kalırmısınız bir hafta flnEşimin ailesi başka şehirde. Ramazan bayramını benim ailemle kurban bayramını onlarla geçiriyoruz.
Evet ailemle aynı şehirdeyim ve dediğim gibi ramazan bayramında onlarlayiz. Kurbanda eşimin ailesine gidiyoruz. Bunun dışında da sene de iki üç defa gider birer hafta kalırız. Ama bizim izin problemimiz yok. O konuda sınırsızız. Yani tatilimizi etkilemiyor. Bir de benim eşimin ailesi ve ben birbirimizi çok severiz. Yani benim için de sıkıntı olmuyor.Yani kendi aileniz sizle aynı şehirde ama ona rağmen bayram geçiyorsunuz değil mi teşekkürler fikirler için peki yıllık izinde eşiniz ailesinde kalırmısınız bir hafta fln
Hım anladım bizim izin sıkıntı onda da otel tatil vs yaparız kısıtlı yani bir hafta hiç kalmadım en fazla 3 gün birbirimize de çok mesafeliyiz onlar soğuk bnde mesafe koydumEvet ailemle aynı şehirdeyim ve dediğim gibi ramazan bayramında onlarlayiz. Kurbanda eşimin ailesine gidiyoruz. Bunun dışında da sene de iki üç defa gider birer hafta kalırız. Ama bizim izin problemimiz yok. O konuda sınırsızız. Yani tatilimizi etkilemiyor. Bir de benim eşimin ailesi ve ben birbirimizi çok severiz. Yani benim için de sıkıntı olmuyor.
Eğer izin sıkıntım olaydı ben de çok kalamazdım sanırım. Ne kadar seversen sev insan tatil yapmak istiyor elbette. Ama bayram sorununu dediğim gibi çözebilirsiniz.Hım anladım bizim izin sıkıntı onda da otel tatil vs yaparız kısıtlı yani bir hafta hiç kalmadım en fazla 3 gün birbirimize de çok mesafeliyiz onlar soğuk bnde mesafe koydum
Bizde böyle şeyler hiç sorun edilmez canımız isterse gideriz istemezse gitmeyiz bence bu konularda kimseye baskı yapılmamalıKızlar bir şey danışmak istiyorum sizlere benim eşimin ailesi bayramlara aşırı önem verir tabi ki geleneğimiz ama her bayram mutlaka beklerler..benim gibi kendi ailesiyle aynı şehirde olup eşinin ailesi başka şehirde olan var mı 5 yıllık evliyim kendi ailemle de bayram yapmak istiyorum yeri geliyor kendi tanıdıklarımı gezmek istiyorum..mutlaka bir bayramda gidilmeli ona okeyim..5 senedir 2 bayram hep otarafa gittik.. bir sene sadece yıllık izin sıkıntımız vardı tatil yaptık bir bayramda ona da kayınvalideye çalışıcam dedi annesine olay çıkarıyor telde ağlamaya başlıyor çünkü..tatil yapılamaz yani bayramda ..eşim problem yapmıyor idare etmeye çalışıyor ama bana mı tuhaf geliyor illa aynı şehirdeyim diye kendi ailemi pas mı geçicem bayramda lütfen akıl verin
Kaç saat mesafeniz güzelmiş siznki kaç ayda bir görüşürsünizBizde böyle şeyler hiç sorun edilmez canımız isterse gideriz istemezse gitmeyiz bence bu konularda kimseye baskı yapılmamalı
Canım dediğim gibi canımız ne zaman isterse gideriz kimse böyle bir baskı yapamaz onlar çağırır biz istersek gideriz istemezsek gitmeyiz 2 saat mesafeKaç saat mesafeniz güzelmiş siznki kaç ayda bir görüşürsüniz
ilk gun kendi ailemde bayramlaşıp sonra sehirdisi diger aileye geciliyor.Kızlar bir şey danışmak istiyorum sizlere benim eşimin ailesi bayramlara aşırı önem verir tabi ki geleneğimiz ama her bayram mutlaka beklerler..benim gibi kendi ailesiyle aynı şehirde olup eşinin ailesi başka şehirde olan var mı 5 yıllık evliyim kendi ailemle de bayram yapmak istiyorum yeri geliyor kendi tanıdıklarımı gezmek istiyorum..mutlaka bir bayramda gidilmeli ona okeyim..5 senedir 2 bayram hep otarafa gittik.. bir sene sadece yıllık izin sıkıntımız vardı tatil yaptık bir bayramda ona da kayınvalideye çalışıcam dedi annesine olay çıkarıyor telde ağlamaya başlıyor çünkü..tatil yapılamaz yani bayramda ..eşim problem yapmıyor idare etmeye çalışıyor ama bana mı tuhaf geliyor illa aynı şehirdeyim diye kendi ailemi pas mı geçicem bayramda lütfen akıl verin
Bnde öyle yapayım olmazsailk gun kendi ailemde bayramlaşıp sonra sehirdisi diger aileye geciliyor.
ailem anlayışlı hiç bir şey demez sorun yapmazlar ama bana evlendiğim için çekip çekip gitmek onları bırakmak suçlu hissettiriyor kendimceBiz de 5 senelik evliyiz
her sene kafamıza göre tatile giderdik
sadece gecen ramazan bayramı eş ailesine gittik (yazlıkları var)
biraz kendimizi düşündük aslında deniz vs :)
bu kurban bayramı da onlara gideceğiz yine tatil ve dinlemne amaçlı
dönüşümüzde ya da gitmeden bir gün evvel de annemlere uğrayacağız
ssiz sürekli gidiyorsanız bir bayram onlarla bir bayram sizinkilerle olun
ya da bayramı ikiye bölün:)
ama siz aynı sehırdesınız diye nasıl olsa yakınlar diye düşünülüp uzağa gidilmesinde bana göre gariplik yok
ailen anlayışlı ise takılma cok
o zaman dönüşümlü olacak:)ailem anlayışlı hiç bir şey demez sorun yapmazlar ama bana evlendiğim için çekip çekip gitmek onları bırakmak suçlu hissettiriyor kendimce
hanfendinin ayağına varıyorum bir de arife gününden bayram sonuna kadar ordayken annemlere telefon açıp bayramlaşmıyor bileBir bayram eşinizin tarafı diğer bayram kendi tarafınıza gidilmeli.Çok istiyorlarsa eşin gider sen ailenle kalırsın.Bencillikten başka birşey degil bu,bir de fesatlıktan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?