- 22 Şubat 2020
- 1.063
- 1.073
- 83
- Konu Sahibi Antisosyalkelebek
-
En baştan nasılsa öyle gidiyor bazı şeyler ne onlar beni sevdi ne ben onları sevebildim uzak duruyoruz şimdilik de zaten benim için önemli olan eşim oda farkına vardı evliliğimize zararı da oluyordu bazı şeylerin yani bende benimseyemedim hiç bi zamanda iyi olabileceğimizi zannetmiyorumKızlar eşinizin ailesini benimsedinizmi? Seviyormusunuz veya neden sevmiyorsunuz.
Ben bir türlü benimsiyemedim kayınpederimden hoşlanmıyorum zaten(maddi nedenlerden ötürü) kv ile sorunum yok ama ne bileyim bişey var sanki arada itiyor
Bişeyler itiyor ya anlıyamıyorum eşimde farkında öcü gibi görüyorsun diyorEn baştan nasılsa öyle gidiyor bazı şeyler ne onlar beni sevdi ne ben onları sevebildim uzak duruyoruz şimdilik de zaten benim için önemli olan eşim oda farkına vardı evliliğimize zararı da oluyordu bazı şeylerin yani bende benimseyemedim hiç bi zamanda iyi olabileceğimizi zannetmiyorum
Ayy aynı ben kuzum hiç bişey durduk yere olmaz bişeyler yapıyorlardır ona sebeb olacak bende çok çabaladım sevmek iyi olmak için her bir araya geldiğimizde muhakkak beni üzecek bişey yaptılar ben artık psikolojik olarak acaba bu hafta napacaklar diyerek gidiyordum eşimde görmüyordu bazı şeyleri ailemi niye sevmiyorsun diye üstüme bide o geliyorduBişeyler itiyor ya anlıyamıyorum eşimde farkında öcü gibi görüyorsun diyor
Öyle çok uzak durmuyorum ama bende pek haz ediyorum diyemem belli bi seviyede geçiniyoruz ben problemleri genelde yüzlerine söylerim ondan artık sınırlarını biliyorlar önceden eşimin evli oldugunu idrak edememiş gibi davranıyorlardı en son cinnet geçirdim boşanmaya gidiyorduk herkesi karşıma alıp sorunu anlattım o günden sonra kafam rahat etti yoksa maddi olarak vs hala peşimizde duruyorlardı kusura bakmasınlar da ne olursa olsun öz ailem degil sonuçta bide gördüklerim duyduklarımdan sonra iyice itti beni bazı şeyler, hoşlanmıyorum ama nefret de edemiyorum öfke besleyemiyorum benim hayatımda galiba o kadar bile kıymetleri yok insan önemsediği kişilere öfke vs besliyor şuan sadece yakın oldugumuz günü kurtarıp devam ediyorum o gün sorunsuz atlatınca sonra yine umurumda olmuyorBişeyler itiyor ya anlıyamıyorum eşimde farkında öcü gibi görüyorsun diyor
Benimkiler türk değil, öyle kendi halinde rahat insanlar(hayattaki şansımı burda kullandım sanırım). Birbirimizi severiz, saygı duyarız. Saçma beklentileri, tripleri yok. Ya zaten sevmek zorunda değilsiniz birbirinizi. Eşinin ailesi sonuçta iki tarafta birbirine saygılıysa sorun yok.Kızlar eşinizin ailesini benimsedinizmi? Seviyormusunuz veya neden sevmiyorsunuz.
Ben bir türlü benimsiyemedim kayınpederimden hoşlanmıyorum zaten(maddi nedenlerden ötürü) kv ile sorunum yok ama ne bileyim bişey var sanki arada itiyor
Kayınpederimden nefret ediyorum kaynanamın yanındada rahatlıkla dile getiriyorum bunu. Rabbim bana muhtaç etmesin.Kızlar eşinizin ailesini benimsedinizmi? Seviyormusunuz veya neden sevmiyorsunuz.
Yok dışarıdan belli değil yani yüzyüzeyken iyiyim ama hani benimsiyemiyorum bi türlü aramak hal hatır sormak içimden gelmiyor. Allahtan uzağız diyorum gidip kalması bile zulüm gibi geliyor. Dediğim gibi tek hazetmediğim kpAnneniz gibi sevmeyeceksiniz hicbir zaman. Kalpten gelen ne ise o oluyor. Ben önyargili yaklasmadim. Onlar da beni sevdiler. İdare ediyoruz birbirimizi.
Sizin de sevmemenizin bir sebebi vardir. Dışarıdan belli olacak kadar sevmiyorsaniz ciddi bir sebebi vardir. Bilmiyorum demeyin şimdi.
Ben yeni evliyim ama alıştım her ikiside iyidir inşallah böyle devam ederKızlar eşinizin ailesini benimsedinizmi? Seviyormusunuz veya neden sevmiyorsunuz.
Aynısı valla sülaleside değişik kp iyice değişikKayınpederimden nefret ediyorum kaynanamın yanındada rahatlıkla dile getiriyorum bunu. Rabbim bana muhtaç etmesin.
Zamanında az çektirmedi bize.
Eşimin ailesi çok farklı hatta sülalesi çok farklı bizim ailede çevremizde görmediğimiz şeyleri gördük şahit olduk duyduk. Bu şekilde idare ediyoruz alışmaktan başka bir seçeneğemiz yok
Resmenn beni anlattın aslında görümce ve kayınlarımı seviyorum ama kp bende bi türlü sevemiyorum ben ömrümde bu kadar bencil bir insan görmedim kaynanam da iyi ama oda saman altından su yürüten biri ve asla bir gün kocasına demiyor ki birazda çocukları düşün o yüzden ısınamıyorm ne yalan söyliim ısınıp sevmekte istemiyorum zaten. Hiç görmek bile istemem ama kocamın ana babası neticede gerektiğinde gelir giderler ben gider gelirim fazla mıç mıç olmayada gerek yokKızlar eşinizin ailesini benimsedinizmi? Seviyormusunuz veya neden sevmiyorsunuz.
Vallahi gülüp geçiyorum artıkAynısı valla sülaleside değişik kp iyice değişik
Benim kp de öyle zamanında batırmış kendini eşim ödemiş yıllarca borcunu evlendik hala mevcuttta vardı borç. Düğünede el atmadı zaten ve hala ödemesi vs olunca eşimden para istiyorResmenn beni anlattın aslında görümce ve kayınlarımı seviyorum ama kp bende bi türlü sevemiyorum ben ömrümde bu kadar bencil bir insan görmedim kaynanam da iyi ama oda saman altından su yürüten biri ve asla bir gün kocasına demiyor ki birazda çocukları düşün o yüzden ısınamıyorm ne yalan söyliim ısınıp sevmekte istemiyorum zaten. Hiç görmek bile istemem ama kocamın ana babası neticede gerektiğinde gelir giderler ben gider gelirim fazla mıç mıç olmayada gerek yok
Ben benimsedimKızlar eşinizin ailesini benimsedinizmi? Seviyormusunuz veya neden sevmiyorsunuz.
Ne güzel canım maşallah menfaat ilişkisi olmayınca sevilir tabiBen benimsedim
Benimle tanışmaya geldikleri günden benimSemistim evlenince değişir belki dedim ama hiç bişey değişmedi
Çok seviyorum
Cevremdekilerde kaynanan seni görünce gozlerinin içi parliyor der, belki onun bu güzel hissiyatı onu sevmemi benimsememi sağlamıştır bilmiyorum.
Kaynım biraz çocuk gibi çok konuşuyorama hiç bı kötülüğünü görmedim Allah güzel yazılar yazsın alnına.
Kayinbabam kendi halinde o kadar çok çalışıyor ki yüzünü yemeklerde görüyorum sadecekomik bAbacan bı adam, hakkında bundan başka fikrim yok adamı göremiyorum sinek gibi bı gözümün önünde oluyor bı gözden kayboluyor
Ay yemin aynı aynı eltilerimi bilmesem eltim misn acep diye şüpheye düşerdim hepimiz aynı şekilde nefret ediyoruz ve bizde de ortak iş vardı kayınpeder batırdı ordan 180 bin geldi adam hepsini tek başına yedi bir sürü borç da bize ve kaynlarıma kaldı bazen eşime derim ben olsam o adama baba demem helal olsun siz yine baba diosunuzBenim kp de öyle zamanında batırmış kendini eşim ödemiş yıllarca borcunu evlendik hala mevcuttta vardı borç. Düğünede el atmadı zaten ve hala ödemesi vs olunca eşimden para istiyor
Eşine belli etmesej miBişeyler itiyor ya anlıyamıyorum eşimde farkında öcü gibi görüyorsun diyor
Yok kız benim kaynım küçük eltim yok henüzAy yemin aynı aynı eltilerimi bilmesem eltim misn acep diye şüpheye düşerdim hepimiz aynı şekilde nefret ediyoruz ve bizde de ortak iş vardı kayınpeder batırdı ordan 180 bin geldi adam hepsini tek başına yedi bir sürü borç da bize ve kaynlarıma kaldı bazen eşime derim ben olsam o adama baba demem helal olsun siz yine baba diosunuz
Sizinki de bencil o yüzden sevmiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?