- 24 Ekim 2019
- 7.962
- 48.334
- 548
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Kız işte onu diyom garip oluyoHayır tam tersi. Yani isimli söylüyordum, nasılsın Ali baba demek yerine. Nasılsın babacım vs dicekmişim.
Ne bu düşmanlık ya?Niye zorla arasın? Neden gereksiz yere gerilsin? Ayrıca üç günde bir konuşacak ne bulacaklar? Asıl onlar gelinlerinden hiçbir şey beklemesinler, ne olacak ki?
Yanlış anlamayın ama eşim de annesini neredeyse hiç aramaz o yüzden bana karışmazSizin adınıza çok sevindimnasıl oldu da aramıyorsunuz? Eşiniz ne diyor bu duruma
Öf ne alaka!Ne bu düşmanlık ya?
Doğar doğmaz kayın aileye düşmanlık mi yükleniyor?
Türk kadınının kayın aileye kaos tutkusu beni bitiriyor
Niye zorla arasın? Neden gereksiz yere gerilsin? Ayrıca üç günde bir konuşacak ne bulacaklar? Asıl onlar gelinlerinden hiçbir şey beklemesinler, ne olacak ki?
Ne tatlılar işte senden ilgi bekliyorlar belli ki kızları gibi görüyorlar.
Üç günde bir ara ne olacak ki?
Önemli olan evlilikte huzur, huzur buradan gelecekse ne âlâ.
Bazen kadınları anlayamıyorum.
Ah ahh Millet kaynanasindan ceker bende kayinpederden
Al benden de o kadar 3 gunde bir arasa opupu basima koyarim gunde 5 kere kizay kayınpeder hiç çekilmiyor yahu.. benimki pamuk gibiydi, mekanı cennet olsun inşallah ama arkadaşımın kayınpederi var, evlerden ırak kaynana gibi
Millet kaynanasindan ceker bende kayinpederden
Al benden de o kadar 3 gunde bir arasa opupu basima koyarim gunde 5 kere kiz
Hiç istifini bozma aynen devam. Bir gün alışacaklar. Eşin de senin gibi düşünüp davrandığına göre olanları önemsemene gerek yokTaze nişanlı
İnsanın derdi sıkıntısı olmayınca cidden bdv aklına bile gelmiyor. Kısa bir aradan sonra bir konuda düşüncenizi almak için açıyorum bu sefer konuyu. Sizin eşleriniz ailelerini kaç günde bir arıyor. Yukarıdaki konumda bahsetmiştim. Nişanlılık döneminde sözde aramadığım için kp den laf işitmiştim. Nişanlıma söylediğimde bana hak verdi. Şimdi evliyiz bu sefer hem eşime hem bana laf dokunduruyor hiç aramıyorsunuz diye. Merak ettiğim sizin eşleriniz her gün mü konuşuyor? Ben o kadar konusmasamda eşim gün aşırı yada iki günde bir arıyor.
Evliliğimde çok şükür hiç bir pürüz yok. Bu da sıkıntı olsun istemiyorum açıkçası ama o da ben de çözümü nasıl bulacağız bilmiyoruz.
En son bana “ Ali baba deme baba de” dedi gülerek “ ne farkı var aynı şey “ dedim uzatmadan kapattım.
Sonrasında da haftada bir arıyordum şimdi ayda bir ararım haberin olsun dedim tamam nasıl istersen dedi eşim ama ayda bir arasam off aşırı sorun çıkarırlar.
Eşimde konuşmuş bu arada babasıyla ne var canım sevdiğimizden diyoruz demiş.
Kiz vallahiAyyyyyyy, Allah sabır versin hemşirem, ne anlatıyor 5 kere? Djdfjfjfjfjfj
Hayır değil onunda ikinci ama kadin olunca zor oluyo işte her kafadan bir laf çıkıyor o yüzden görüşmem aramam sormam oda aramazEşinizin ilk evliliği mi?
Kiz vallahisaka yapiyorum saniyor yaa. Beni degil esimi arar surekli bıdı bıdı bıdı her dk konusurlar ma aile benim aileme geceriz bi koseye ceker benim kini fisir fisir konusur derimde ya baba ne anlatiyosun bu kadar valla merak ediyorum diye . Ne psikologlar ne coft terapileri aldik bosanmalardan döndük bu yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?