- 12 Temmuz 2006
- 58.907
- 225.073
- 1.223
- 53
Malesef öyle bi söz vermiyorlar hatta kayınvalidem sizde kendinize bi oda yaparsınız orda vs diyor birde ben önce deneyecem diyor belki sürekli kalmaz ama arada gidip takılacak köy evi olsun istiyor olabilir tamam olsa kötü olmaz ama bi yerde kira öderken arada bi gidilecek eve para harcamak ne kadar mantıklı emin olamıyorum bende
Birde arkadaşlar sizce ben tapu konusunda çok mu fesatça düşünüyorum ? Böyle düşümdüğüm için utandım çünkü eşim böyle üzüldü baya bende kendimi çok kötü hissettim hatta şey dedi bu karşılıklı güven içinde olacak bişey onu mu düşünüyorsun ben zaten tek çocuğum bizim olacak her türlü iyi falan dedi
Prefabrik evlerde mi bu şekilde yapması vs masraflı ve zor mu zaten normal bi ev yaptıramayız öyle bi bütçemiz yok prefabrik tarzı bişey onuda 2 yıl falan kredi ile
Prefabrik evde de size kuru bir ev gönderecekler, e bunun içi var tesisatları var, ki köyde alacakları arsa ucuz olsun diye alt yapıdan uzak bir yer olursa valla bir elektrik çektirmek için bile aylarca beklersiniz.İşte çok bilgimde yok zaten dediğim rakamları aşarsa bizim maaş karşılamaz bile
300-400’den fazla tutar bence.
Fesatça da düşünmüyorsunuz, bugün her şey yolunda ama yarın ne getirir bilemezsiniz, insanlar kendi anne babalarına çocuklarına ne kazıklar atıyor, eşim tarafından birinin karısı vefat edince başka bir kadınla nikahsız yaşamaya başladı, kadın seninle yaşarım ama evi ve dükkanı benim üzerime yapacaksın demiş, adam da yapmış 5 ay sonra adam vefat etti çocukları mahkeme açtı ama kazanamadılar ev de dükkan da gitti, hayatta neler neler oluyor bir bilseniz, hadi her şey güllük gülistanlık gitti köyde sürekli yaşayamazlar, şu an köy hayatı cazip geliyor ama temelli yaşamaya kalktıklarında zorlanacaklar çünkü şehir konforuna alışmışlar, 3-5 ay sonra dönmek isteyecekler o zaman ne olacak?