- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Ne güzel keske böyle olsa bızımkı de. Ben de eşime dedim git o zaman tüm gün annenlerde oturacak, kapı kapı gezecek bırıyle evlenBen eşimin tarafıyla 2-3 ayda bir birkaç saat görüşüyorum pandemi malum, 10-15 günde bir de ara hatırlarını sor diyor, ben de kızıyordum emrivaki yapma diye. Gidip özür dileyeyim adamcağızdan.
Alışırlar dimi zamanla.Yani hep gidelim arayalım diye beklıyorlar. Bana birsey demıyorlar ama hep eşime sitem ediyorlar. Bence de bu mesafe cok iyi. İşe gırdıgım zaman bu kadar bıle sık gıdememaramayınca ne oluyormuş ki, neyine bu kadar duygusallaşmış eşinben belki de hiç durup dururken aramamışımdır kayınvalidemi, ne konuşacağız ki devamlı. hastalık olur ve ya söyleyeceğim bir şey vardır, onlara gideceğizdir öyle şeylerde ararım eşim de aynı şekilde. kendi annesiyle bile çok telefonda görüşmez, benim annemi ara diye darlayamam sonuçta. kayınvalidemle de aramızda 10 dk var. eğer ekstra bir durum yoksa üç haftada bir ya da ayda bir çay içmeye gideriz her şey dozunda güzel bence, bu zamana kadar hayatlarında siz yoktunuz birden neden sizden ilgi istemeye başlasınlar ki. tamam eş ailesidir, anne babadır da daha yeni evliymişsiniz. onlar da alınıyorsa tamamen birden "gelinimiz" oldu psikolojisiyle alınıyorlardır. sen nasılsan öyle ol, onlar da alışacaktır.
Zaten arayınca da konuscak şey olmuyor ki.Eşim istıyor ki canciger olalımGörev gibi istemeyerek yaptığınızda mutlu mu olacakmış?
Kayınvalidemi hiç muhabbete aramadım, muhabbet için gidiyoruz haftada 1, arama hastalık falan olursa.
ya sorun şu ki, ben mesaj olayına alışkınım. daha önce çok yoğun bir iş hayatım olduğundan arama alışkanlığım yoktu, annem babam dahil herkesle mesajla iletişim kuruyordum. O yüzden aramak bana çok zor geliyordu. onun da takıntısı, mesaj kabul etmiyor, illa aranacak, 20-30 dakika konuşulacak. o şekilde.Ne güzel keske böyle olsa bızımkı de. Ben de eşime dedim git o zaman tüm gün annenlerde oturacak, kapı kapı gezecek bırıyle evlen
Tamamda 20 30 dakıka ınsan ne konusur ki. Konuscak şey olmuyor inanınya sorun şu ki, ben mesaj olayına alışkınım. daha önce çok yoğun bir iş hayatım olduğundan arama alışkanlığım yoktu, annem babam dahil herkesle mesajla iletişim kuruyordum. O yüzden aramak bana çok zor geliyordu. onun da takıntısı, mesaj kabul etmiyor, illa aranacak, 20-30 dakika konuşulacak. o şekilde.
hak veriyorum o kadar bazen insan kocasıyla konuşamıyor..Tamamda 20 30 dakıka ınsan ne konusur ki. Konuscak şey olmuyor inanın
Körler sağırlar birbirini ağırlar.Tamamda 20 30 dakıka ınsan ne konusur ki. Konuscak şey olmuyor inanın
Kesinlikle öyle. Umarım zamanla onlarda ayrı bır hayatımız olduguna alışırlarhak veriyorum o kadar bazen insan kocasıyla konuşamıyor..
ne kadar ekmek o kadar köfte :)Tabi ki o kadar ilgilenmiyor.Ama ailesi ilgi bekliyor
Var böyleleriErkeklerin eşleri üzerinden hayırlı evlat rolü kesmeye çalışmalarına acayip gıcık oluyorum bu arada.
Kadın haftada bir arıyormuş daha ne istiyorsun, senin annen baban, çok meraklıysan kendin ara konuş.
Arayıp soran insanı soğutur böylesi.
eşinize bence durumu anlatın. o nasıl sizin ailenizi öz ailesi gibi göremezse siz de aynı şekilde göremezsiniz.Alışırlar dimi zamanla.Yani hep gidelim arayalım diye beklıyorlar. Bana birsey demıyorlar ama hep eşime sitem ediyorlar. Bence de bu mesafe cok iyi. İşe gırdıgım zaman bu kadar bıle sık gıdemem
İçimden gelınce arıyorum genelde. O da haftada bir. Hep böyle şeyler söylüyor. Ki eşimin arkadaşlarına bakıyorum inanın kadın kvsıne hıc gıtmıyor. Eşime dıyorum bak onlar böyle. Ee dıyor bazı eşler istemıyor, sorun yapıyor. Ben sorun yapmıyorum dıye fazlasını ıstıyor. Ama tavız vermeye nıyetım yok. Mesela pazar günü bızım aile günümüz. Tamam 2kısıyız ama aıle gunumuz. O gun kımseye söz vermemesını söyledım. Tabı aılesı buna bozuluyor. Her ıstedıklerınde gıdelım saatlerce oturalım ıstıyorlar. Ben böyle alısmadım. Ne akraba kulturum var ne baska bırsey. Bu yüzden zorlanıyorum. Eşime sonra annemden annenı ayırt etmem der. Ama inanın anca lafta bu.eşinize bence durumu anlatın. o nasıl sizin ailenizi öz ailesi gibi göremezse siz de aynı şekilde göremezsiniz.
uzun süre boşanmadığınızı varsayarsak hayatınızda hep olacak olan insanlar. bu şekilde alındılar mı kırıldılar mı diye yaşanmayacağını, nasıl davranması gerektiğini bildiğinizi, akıl almak istemediğinizi söyleyin. baştan taviz verirseniz sonra zorunlulukla gidersiniz.
sonuçta siz kayınvalidenizi ne zaman arayacağınızı, nasıl davranacağınızı kendiniz bilirsiniz. çocuk gibi yönlendirmek yanlış.
Aslında istemıyor. Sadece söylüyor. Böyle olması lazım ama yapmıyorsun sen dik başlısın diyoreşin huyunu bildiği halde bunu neden istiyor ki asıl
Büyükleri de anlıyorum heves edıyorlardır. Ama hersey kararında güzelbaşta erkek kısmı eşlerine bi efelik taslamaya çalışırlar bi kaç sene sonra da ne yapıyorsan yap karıcığım olur çünkü yorulurlar didişmekten
lazım değil kendinden ödün verme ama eşinin kalbini de kırma arayı bulabilirsin bir şekilde :)Aslında istemıyor. Sadece söylüyor. Böyle olması lazım ama yapmıyorsun sen dik başlısın diyor
Eğer bu bir eş göreviyse, bir gelin damat odeviyse(eşiniz madem boyle düşünüyor) bunun mazereti olmaz. Kendi yapmadığı yada yapamadığı şeyi sizden beklemeyecek.Olur mu öyle şey der. Eşimin bahanesi ben çalışıyorum aklıma o mu gelıyor. Kafam d bın tane sey var dıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?