Eşimle 9 yıldır birlikteyim severek evlendik çok mücadeleler verdik. İyi bir baba ilgili bir eşti sabırlıydı ama şimdi kendine ait bir işi ve çok yoğun çalışma temposu var anlamaya çalışıyorum bir senedir ama tahammülsüz ve nankör bir insan olmaya başladı. Ben de ağır konuşmalarda bulundum zaman zaman ve çok yıprandık tıkandık her konuşma kavgayla bitmeye başladı herşey yanlış anlaşılmaya müsait bir hal aldı. Çok yoruldum en son evden çıkıp gittiği için ben de çıkıp gitmek istedim çünkü artık alışkanlık oldu çekip gitmeler. Şimdi arayıp soruyor çocukları falan mesaj atıyor ayrılsak bile sizi yalnız bırakmam kimseye muhtaç etmem diye maddi durumu iyi şuan ama bilmiyorum gerçekten ailem en başından istememişti zaten şimdi en ufak şeyi bile büyütüyorlar bu yüzden bir senedir birşey söylemedim kavgalardan. En son dayanamayıp söyledim olanlar bunlar kafam karmakarışıkAnnenizin huyunu biliyorsanız onunla kafa dağıtma tatilinin daha çok kafa şişirme tatiline dönüşeceğini biliyor olmanız gerekirdi, gitmeseydiniz keşke. Eşinizle olan sorununuzu anlatsanız da ona göre bir çözüm önerisi sunsak? Noldu, adam niye evden gitti bunları bilmeden birşey diyemeyiz ki.
Çocuklarıma bakabilecek durumdayım çok şükür. Çocuklarım yemek yiyorlardı olayın olduğu esnada. Benim sorunum çocuklara bakamamak değil onlar için herşeyi yapabilecek durumdayım ama stres kaynaklı tüm vücudum ağrıyor ve yataktan kalkmakta zorlanıyorum. Annem bunu bildiği halde bu tavırla yaklaşıyor diyorum sorun buAylardır depresyonda gibiyim demişsiniz bunun için bir aksiyon aldınız mı?
Konu anneniz biliyorum ama iki küçük çocuk napıyordu bugün hiç anlamadım.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Ailelerin bizi zora soktuğu çok durum yaşandı maalesef haklısınızZaten esiniz evden gitmis, evde kendi basiniza kafanizi daha rahat toplardiniz. Simdi iyice gerilmissiniz.
Annenizle mumkun oldugunca tartismaya girmeden evinize donun, saglikli bir sekilde dusunup toparlanin. Esinizle oturup guzelce konusun, aileleriniz isinize karismadigi zamanlarda mutlu ve huzurluysaniz lutfen ailelerinizi uzak tutmaya calisin evliliginizden.
12de uyanmışsınız ya sese. Küçük çocuklar da mı o saatte uyanıyor mesela?Çocuklarıma bakabilecek durumdayım çok şükür. Çocuklarım yemek yiyorlardı olayın olduğu esnada. Benim sorunum çocuklara bakamamak değil onlar için herşeyi yapabilecek durumdayım ama stres kaynaklı tüm vücudum ağrıyor ve yataktan kalkmakta zorlanıyorum. Annem bunu bildiği halde bu tavırla yaklaşıyor diyorum sorun bu
Çocuklar da o saatte kalkıyorlar bazen öncesinde kalktıkları oluyor ben de mecburen kalkıyorum zaten. Doktora gittim fakat verilen ilaçlar uyuşukluktan başka bişey katmadı bana maalesef sağlıklı karar almak için sağlıklı bir kafa gerekiyor12de uyanmışsınız ya sese. Küçük çocuklar da mı o saatte uyanıyor mesela?
Yanlış anlamayın aylardır böyleyim yazmışsınız ya doktora mı gitseniz diye diyorum.
Bu durumlar hep birikiyor ve es ile olan iliskiyi ister istemez etkiliyor. Aileler yuzunden yipranmissiniz ve artik birbirinize tahammulunuz kalmamis, en ufak seyler bile batmaya baslamis.Teşekkür ederim yorumunuz için. Ailelerin bizi zora soktuğu çok durum yaşandı maalesef haklısınız
Daha dur neler vurulacak. Herseyin suçlusu sen ilam edileceksinÖncelikle derdime derman olmak isteyen herkese teşekkür ederim. 26 yaşındayım eşimle iki çocuğum var ve ayrılma durumuna geldik. Eşim iyi ve fedakar bir insan ancak son zamanlarda birbirimizi çok yıprattık aileler yüzünden olsun şahsi sebeplerden olsun tahammülsüzlük başladı. Eşimle durum bu dereceye gelince evden eşyasını alıp gitti ama geri geleceğini biliyordum. O akşam annem de başka bir ile gidip bir kaç gün kafa dinlemek iyi gelir biz senin hep yanındayız gibisinden konuşup başka bir ile gitmek için sözleştik. O akşam yola çıktık üç dört günlüğüne başka bir yere geldik bu sabah sorunlar başladı annemle. Depresyonda gibiyim aylardır vücut ağrılarım geçmiyor yatmak hiç bişey yapmamak istiyorum bunları biliyor farkında. Saat 12 olmuş süpürge açtı o sıra uyandım. Kahvaltı hazırlamış suratı beş karış bişey demedim çabuk sinirlenen bir insan ben de öyleyim. Akşam üstüne doğru dışarıdan yemek söyledik hamburger niye küçük gelmiş bir dünya para ödemişiz o çocuk muymuş bunu yemezmiş. Benimkini ye sen dedim yok. Parasını ben öderim dedim yok. Ben gidicem şimdi bu hamburgeri geri vericem. Yeter ama anne çocuk musun sen diye dayanamadım söylendim. Sabahtan beri bi garipsin ben buraya kafa dağıtmaya geldim bunlarla mı uğraşıcam falan derken bana dediği laf çok zoruma gitti. Senin kocan kaçmakta haklı sen saygısızsın adam kaçmayıp napsın dedi. O saatten sonra da erkek kardeşime yaptığı ayrımcılığı yüzüne vurmak zorunda kaldım. Sana müstahak o çocuk dedim. Benim kocam da bana müstehakmış :) bana verdikleri sözleri hiç bir zaman tutmadılar herşey hep lafta kaldı. Kardeşimin yaptıklarını yapmadığım halde ben kötü oldum. Şimdi böylece kaldım vicdanım susmuyor evet fedakar bir anne ama hep lafta. Boşansam dahi çocuklarıma bakamayacağını biliyorum küçükler daha okul mevzusu yok. Eşimi de kullandılar zamanında nankörlük ettiler ettiklerini yaşadılar ama yine de ilk kavgada benim yüzüme bişeylerin vurulması beni artık bıktırdı. Ne yapmam gerekir bilmiyorum görüşlerinize ihtiyacım var lütfen şimdiden teşekkürler
Saat 10 kadar bile uyuyamam.2 çocuk varken 12 ye kadar uyuyabilme lüksü olmak nasıl bişey biraz anlatır mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?