- 1 Temmuz 2019
- 130
- 431
- 33
- 29
- Konu Sahibi Blue night24
-
Arkamdalar saolsunlar herturluAileniz ne diyo bu duruma
Yani arkanızda duruyolarmı
Benim için sorun değildi zaten bana nispet yaparcasına gelip demesi beni asagilamasi yalanlar söylemesiYalan söylemesi hoş değil elbette ama sizin “temiz değilmiş” diye vurgulamanız da hoş değil. Evlilik öncesi birlikteliğe karşı olabilirsiniz, anlarım. Ama her görüşten insanın olduğu bir platformda diğerlerini rahatsız edici tabirler kullanmamalısınız.
Diğer konuda, kendisi gidip annesine baksaymış. Sizi küçücük bebeğinizle sürükleme hakkı yok.
Eşimin işi burda ayağını bahane ediyo annesi hep işine geldimi İzmire kadar gidiyo ayağı agrimiyo sırf bunlar böyle yapsın etsin kendi haklı çıksın diye böyle yapiyoAyak parmağı senelerce mi geçmeyecekti anlayamadım...
En fazla 1 ay sürer hadi 2 ay olsun...
Bence gereksiz inatlaşmişsiniz.
köy gibi bir yer falan lafı da bana hep garip gelmiştir.
Merkezdeyken ne yapıyorsunuz mesela?
Bana nisanliyken hiç bisi yaşamadım diyip şimdi böyle şeyler yaşamış olduğunu söylemesi ve daha bir sürü şeyin olduğunu vurgulanmasıBen konuyu tam anlamadim ya o yalan meselesi nerden cikti ben mi kacirdim ..
Eşimin işi burda ayağını bahane ediyo annesi hep işine geldimi İzmire kadar gidiyo ayağı agrimiyo sırf bunlar böyle yapsın etsin kendi haklı çıksın diye böyle yapiyo
Bütün yaz kalacağını vurguladı ben de istemedim küçük bebeğim ile orda yaşamak zorYani yani işin bütün dinamiklerini bilmem ama ben gereksiz inatlaşma sevmem evliliklerde...
Orta yol bir şekilde bulunabilir sanırım...
10 gün kalip dönme kararı verilir vs.
Bütün yaz kalacağını vurguladı ben de istemedim küçük bebeğim ile orda yaşamak zor
Sabah oğlumu alıp köye götürdü daha sütten kesilmeyen bebeği hala getirmediBütün yaz kalacağını vurguladı ben de istemedim küçük bebeğim ile orda yaşamak zor
Sıkıcı geçen sene gebeligimi bahane ederek tüm yaz orda gecirdim e ne kadar zorlandığım Bi ben Bi Allah biliyoHmm...bütün yaz sıkıcı olur cidden...
Eee başı göğe ermiş mi? Hani bir sürü birliktelik yaşamış yaaa(!)Bana nisanliyken hiç bisi yaşamadım diyip şimdi böyle şeyler yaşamış olduğunu söylemesi ve daha bir sürü şeyin olduğunu vurgulanması
Düşündüm bununla Bi ömür geçmez kinci ve inatçı dediğim dedik geleceğime yazikİyice düşündünüzmü bu adamla bir ömür sürebilirmiyim diye egerki sürekli kavga ediyorsanız düzelecek gibi değilse aileniz arkamızda ise baba evine tabiki dönebilirsiniz
Neden izin verdin ki?Sabah oğlumu alıp köye götürdü daha sütten kesilmeyen bebeği hala getirmedi
Ermiski nispet yaparak söyledi çok hoşuna gitmiş olmaliEee başı göğe ermiş mi? Hani bir sürü birliktelik yaşamış yaaa(!)
Erkekler evlatlık görevlerini eşlerinin üstüne yıkmaya bayılıyorlar nedense. Eniştem kendi anne babasıyla anlaşamaz, anne babası evine gelince suratına bakmaz, sabah çıkıp gece eve gelir anne babası onlardayken ama çıkarken ablama " anne babamı sakın üzme, ne diyorlarsa tamam de" diye emir verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?