- 1 Temmuz 2019
- 130
- 431
- 33
- 29
- Konu Sahibi Blue night24
-
Getircem dedi birakmayinca saldirirdi gurbetteyim zaten kimsem yok burdaNeden izin verdin ki?
Sıkıcı geçen sene gebeligimi bahane ederek tüm yaz orda gecirdim e ne kadar zorlandığım Bi ben Bi Allah biliyo
Zorlanma ki ne zorlanma bekar 2 kaynimda var aynı evde 6 kişi olmuyordu bunun uykusu banyosu fln var diyince neye rahat değilsin diye atarlaniyolarCidden hamileyken insan kendi evinden başka yerde rahat edemiyor...
Ben de eşimin köyünde 2 saat dursam rahatsız oluyorum..
Oysaki gayette ilgilenirler ama işte evimi istiyorum...
O yüzden gitmiyoruz pek...
Valla o zaman iyice bi konusun esinizle..
Ya orta yolu bulacak ya da dikleşip boşanmaya gidecek
Terbiyesizlik resmen. Bunu sen söylemiş olsan ne namusun kalırdı ne şerefin. Sanki namus sadece kadınlara has bir durum.Ermiski nispet yaparak söyledi çok hoşuna gitmiş olmali
Anladığım kadarıyla karşındaki herif evladını bile düşünmüyor. Seni düşündüğünü de hiç sanmıyorum. Ama seni de yanlış yönlendirmek istemem.Getircem dedi birakmayinca saldirirdi gurbetteyim zaten kimsem yok burda
Ya cocugu getirmezseGetircem dedi birakmayinca saldirirdi gurbetteyim zaten kimsem yok burda
Evet ben deseydim herkese yayıp adımı çıkarır haklı konumuna girerdi sözde büyükleri konuştu etti ama bunun yüzü Bi defa açıldı daha beter olduTerbiyesizlik resmen. Bunu sen söylemiş olsan ne namusun kalırdı ne şerefin. Sanki namus sadece kadınlara has bir durum.
Yine de fevri karar verme. Aklı başında hiç kimse yok mu sizi karşısına alıp konuşacak?
Eğer boşanma konusunda kararlıysanız, aileniz arkanızdaysa daha mutlu olacağınız açık.Of kızlar öyle bunaldimki kime yazayım kime ne diyeyim bilmiyorum artık konuya gireyim nerden başlasam bilmiyorum öncelikle eşimle 3,4 aydır hep kavgaliyiz annesigil yüzünden biz merkezdeyiz onlar ilçede koy gibi yerde bana annesinin ayak parmağı kırıldığı i8cn gidip orda kalcaz dedi tabi ben istemedim gitmedim de çünkü bana gerek yok buradan oraya niye gideyim aynı binada evli 2 oğlu var onlar baksın yada insin yanlarında kalsın ayağı iyileşsin demi işte buradan patlak verdi hersey sonra ben babamın evine gittim bayram vesilesiyle sonra bu yine böyle tekrarlayinca gelmedim 1,5 ay sonuç tartışmalar fln sonunda anlaşma yeni sayfa dendi ama o kabullenmedi olanları gidip gelip söylendi en son tartismamizda dün oldu patladık birbirimize tabi 10 aylık oğlum da yanımızda o da bağırıyor benim sesim yükselmedi hep o işte sonra eskilerinden bahsetti şununla yattım bunla böyleydik diye tabi ben bunların böyle ileri derece olduğunu bilmiyorum yalan söylemiş ta evliligimizin başında tertemizim diye kandırdı benim en çok zoruma giden bana yalan söylemesi ve benim söylediğim en ufak Bi yalanı abartmasi oysa kendisi temiz değilmiş yalan söyleyip durmuş böyleyim soyleyim diye hakaretler havada zaten şimdi ben oğlumu alıp babamın evine gitmek istiyorum dönmemek şartıyla sizce oğlumla yaşantımız zor olurmu bütün düzeni bozulacak ama bunun yanında olmaktansa bozulsun düzelir elbet kb uzun oldu biraz fikirlerinizi bekliyorum
Siz nasil izin veriyorsunuz ki goturmesine?Sabah oğlumu alıp köye götürdü daha sütten kesilmeyen bebeği hala getirmedi
Aynen öyle gösteriş yapiyo zaten beni düşünüp bisi yaptığı olmadı bu zamana kadar dışarı bile cikarmiyoAnladığım kadarıyla karşındaki herif evladını bile düşünmüyor. Seni düşündüğünü de hiç sanmıyorum. Ama seni de yanlış yönlendirmek istemem.
Kesinlikle evlendigimden beri hayatım sarpa sardıEğer boşanma konusunda kararlıysanız, aileniz arkanızdaysa daha mutlu olacağınız açık.
Şu an hayatınız daha zor gibi eşiniz yüzünden.
Öyle yapsak giderdim onun dediği gidelim zaten yazın burdayız ben bunu istemiyorumBen olsam orta yol bulurdum. Bir hafta kalırız sonra acil durumlarda bir şey olursa tabi gideriz derdim ama giderdim 2 oglu ile aynı binadaymış olabilir bir evladıda sizin eşiniz tabiki böyle istemesi normal onlar baksın demek çok yanlış bir hafta siz kalırsınız diğer zamanlarda oradaki gelinler ilgilenirdi hem sevap alır hem gönül alır hemde eşinizle bu durumlara düşmezdiniz. Allah kimseye düşürmesin. Sizde annesiniz evladınız erkek mi??????
Oglum varÖyle yapsak giderdim onun dediği gidelim zaten yazın burdayız ben bunu istemiyorum
Benim umrumda değildi taki gözümün içine baka baka diyene kadarEşiniz kadınlarla yatmayı gurur meselesi ozenilecek bisey gibi görüyorsa zaten çok seviyesiz bir insan bence..bu platformda herkesin bir görüşü var yazmış arkadaslar da..bu yorumumdan incinecek insanlar varsa bu da benim görüşüm..evlilik dışı birlikteliği onaylamiyorum
Çocuğu getirince suyuna gidin. Eşiniz işe gidince siz de ailenize gidin.Kesinlikle evlendigimden beri hayatım sarpa sardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?